Studswar

Nå er det bare å glede seg, for det gjør nemlig jeg!  Studswar kommer til å ha masse stilig i vår butikk alt fra sko, bukser,jakker, topper og gensere er ventet inn innen 1 uke eller 2. Stilen er helt rå, grove tekstiler, håndlagde dekorasjoner,nagler,glitter, grov stikk og pastell farger. Kan det bli bedre?

Disse skoene har dobbel såle, noe som gjør at de er ekstra gode på foten... Pga ekstrem stor pågang på disse skoene har vi ikke tatt inn så mange par av hver str(lageret til leverandøren var ikke fult her i Norge) , men disse kommer i grå ( slik som på bildet) og marineblå... Str på disse er helt vanlig, er du en 38 må du bestille en 38, dette har vi sjekket opp i på forskjellige føtter i forskjellige str.Jeg elsker virkelig at de gjør det ekstra ut av seg, når jeg kom hjem å fikk se Converse skoene mine synes jeg de så "kjedelige" og nakne ut. Helt rart hvor mye mer disse synes også er de jo rett og slett et smykke på foten...

Disse koster 1199,- og kan forhåndsbestilles på Mail- ckinterior@hotmail.no 

Jålete og røffe på en og samme gang.

Disse typene kommer også. 

Buksene og skoene går i samme fargetoner og matcher så å si i hvilken som helst farge. Vi får inn smale modeller samt baggy og lette. Disse vil ha en pris på alt fra 1200-1400 kr. Stoffet er fleksibelt og passfasongen er regnet til en gjennomsnittlig person, ikke bare til haute couture ( size zero) str. 

Vi får inn noen helt fantastiske bukser også i bomull i samme design de er med store knapper og nagler. Disse minner litt om buksene til Mos mosh , men personlig synes jeg disse er mye finere og gjør mer ut av seg.

Jeg lover å ha mye av dette ute i nettbutikken i løpet av kvelden, så det er bare å glede seg! 

23 kommentarer

Malin

02.05.2012 kl.20:45

Helt fantastiske flotte sko, ønsker meg alle.

Camilla

02.05.2012 kl.21:11

de er unike!

Hilde

02.05.2012 kl.21:17

Hei!
Jeg bare lurte på hvor lang leveringstiden i nettbutikken din er?
Jeg bestilte en vare der 12 april og har enda ikke mottatt noe...

siri

02.05.2012 kl.21:27

samme lurer jeg på. når jeg logger meg inn på min side på nettbutikken står det bare,under behandling.

Malin Magnussen

02.05.2012 kl.22:30

Kjempe fine sko :) Si ifra når de andre kommer da? ;)

Camilla

03.05.2012 kl.00:14

Hei hei.
Du kan bare dra på postkontoret ditt imorgen å hente varen din =) Den har ligget der en god stund, hvorfor du ikke har fått beskjed vet jeg ikke, men det kan du jo spørre de om når du henter den =) Trenger du noe sporingsnr sender du oss bare mail, det gir jeg ikke ut her =)

ha en nydelig kveld =)

Camilla

03.05.2012 kl.00:16

de andre?

Camilla

03.05.2012 kl.00:20

Siri, jeg sjekket opp kundelisten vår nå og denne kommentaren kommer jeg desverre ingen plass med, men jeg ber deg henvende deg på mail eller på tlf nr vårt som står opplyst. Denne bloggen forteller meg svært lite om hvem kundene er ved ukjente mailadresser og forkortet navn.

ha en nydelig kveld =)

yvonne

03.05.2012 kl.09:21

knalltøft!

melissa mor

03.05.2012 kl.11:11

Likte skoene, men buksa enda bedre!! :) Hva koster den? Er den kun i one-size eller missforsto jeg?

DIVAMAMMA.COM

03.05.2012 kl.14:58

Digger skoene. Så kule!

Malin

03.05.2012 kl.20:24

Hvorfor i all verden tar du inn merker som nabobutikken allerede har? Hva er vitsen med det?! Skjønner ikke helt tankegangen....

melissa mor

03.05.2012 kl.20:34

Er da opp til henne Malin!! Du kan da bare handle på den andre butikken om du vil :)

Malin

03.05.2012 kl.20:48

Ja, selvfølgelig opp til hver enkelt hvor de vil handle... Men poenget er at merkene blir jo ikke mer eksklusive jo fler som har de. Lurer på hva Camilla tenker om det.... Jeg vet at jeg hadde blitt mindre blid om det hadde vært jeg som hadde vært først ute og noen nye kommer å hermer... Fredrikstad er ikke så stort!!!

Camilla

03.05.2012 kl.20:54

Det er ikke slik at studswar var en veldig benyttet leverandør hos Lykke dersom det er disse du sikter til? noe jeg er sikker på da kommentarene neppe kan være rettet mot noen andre butikker i nærheten av meg.

Vi handler varer alt av de som selger dette agenturet og når de viste oss et nytt merke vi kunne få -Studswar var ikke min tankegang å spørre lykke om lov til å si ja til det, ei heller er det noen nye bestillinger som lå inne der fra de så dette blir for dumt. Helt ærlig.
Føler de dette veldig dumt og må snakke om det synes jeg heller de burde ta dette med leverandøren og ikke med oss, men for all del-praten må gjerne gå vi har hørt vårt.

Fredrikstad er ikke en veldig stor by og da er det omtrent uunngåelig at fler butikker har de samme merkene. Men om dette er "teit" tankegang hos oss så deg om det. Vi som alle andre er interessert i å selge og da vil det alltid bli slik at man har noen etablerte merker som andre også har og noen spesifikke for oss.. Slik er det -dessverre.

Dette ble vel litt barnslig -Malin;)

Ha en nydelig kveld ;)

Anette

03.05.2012 kl.20:58

Slike kommentarer som du svarer her, Melissa mor, viser kun hvor lite innsikt du har i å drive bedrift. Butikker som ligger i så nærhet av hverandre skaper unødvendig konkurranse ved å føre samme merker, fremfor å backe hverandre, spesielt i et så lite område som Fredrikstads gågate er. Det har og noe med å tilføre noe nytt og fresht å gjøre, fremfor å tyne mer ut av noe som allerede eksisterer. Synes ellers VillaPaprika er en meget flott butikk.

Malin

03.05.2012 kl.21:08

Er det sånn at man må si ja til alt man blir tilbudt da?!

Camilla

03.05.2012 kl.21:26

Vi ble tilbudt Stuswar, da vi alt handlet andre merker fra dette agenturet. De foreslo at vi burde ta en titt på studswar som deres eneste butikk i Fredrikstad. Merket var nytt for agenturet og hadde ingen bestillinger inne fra andre i Fredrikstad området. Det at andre butikker har handlet dette merket fra en annen leverandør tidligere er ikke noe vi har noe med. Vi har nå tatt dette merket for Fredrikstad, ergo - handler det ikke om å tynne ut eller lage unødvendig konkurranse ,men og tilført oss selv og våre kunder både på nett og i butikk et nytt merke slik sikkert lykke som andre butikker også har gjort ved flere anledninger. Fredrikstad er en stor nok by til å ha konkurranse på de samme merkene, det ser man jo på for eks- Ferner,støy og Boomerang og Lykke som alle sikter seg inn på de samme kundegruppene. ( sett bort ifra at Ferner og Boomerang selger herre klær)

Føler absolutt at jeg har "backet" Lykke til tider, har handlet mye der, vært fornøyd med produktene og reklamert i god mening for dette. Å spre godord om Lykke har vi ingen intensjon om å slutte med å gjøre, da vi synes dette er en flott butikk.Men synes det er meget trist at ryktene skal ha det til at vi har "stjelt" et merke av de for å skape unødvendig konkurranse, da det ikke har noen rot i virkeligheten og deretter komme med unødvendig mye spørsmål og smårlige kommentarer om dette her på Villapaprika.no
Dette er å lage storm i et vannglass og heller en sak som burde blitt tatt direkte med leverandøren.

ha en fin kveld =)

Hanne K

03.05.2012 kl.21:35

Seriøst, Camilla.
Sist jeg var på besøk hos deg anbefalte du meg å gå inn å handle fest antrekket mitt hos lykke, noe jeg også gjorde. Dette er en veldig umoden måte av Lykke å tre frem på dersom de føler seg urettferdig behandlet, de må for gudsskyld ta dette med leverandøren direkte. Det er her " feilen" ligger mener jeg.
Det å få folk til å spre slike ufine kommentarer til deg her inne er forkastelig, det er ikke akkuratt veldig diplomatisk og "seriøst".
Uansett er dette er bare å skyve bak seg . Ikke bry deg , gå videre. Du er kjempe flink og har en nydelig butikk. Det synes jeg Lykke også har, men nå falt de litt igjennom etter de barnslige kommentarene talt i deres favør.

Camilla

03.05.2012 kl.21:39

Jeg vet ikke hvor mye av praten her inne Lykke står for, men det har jeg ingen planer om å spekulere i heller. Jeg er like blid og smiler like bredt uansett hva som blir sagt eller gjort.=) Jeg synes de uansett har to nydelige butikker og det er ingen grunn for at folk ikke burde handle der pga oss ihvertfall =)

Nyt kvelden ;)

Kristine

03.05.2012 kl.22:40

Lykke gå å legg dere, drit i å få folk til å snakke for dere her inne! Driv butikk ikke lekebutikk!!!

Medusa

05.05.2012 kl.21:12

Hei. Noen link til nettshoppen ?? Kan ikke si at jeg har sett den. Send den gjerne til villamedusa@hotmail.com . Digga de skoene ;)))

Camilla

05.05.2012 kl.21:13

www.byvillapaprika.no =)

Skriv en ny kommentar

hits