Bohem.

Vi er så forskjellige når det kommer til klær, noen av oss ønsker ting kjempe kort, elegant og uskyldig andre vil ha det røft, mystisk og lett. Jeg har alltid vært den som har elsket å kle meg elegant og "uskyldig", men nå det siste halvåret faller jeg mer og mer over på det lette og "røffe" , alt det som ikke skal blandes sammen eksperimenterer jeg med. 

Jeg er ikke den personene som sitter å henter inspirasjon fra andre toppbloggere når det kommer til å få ideer, jeg finner så å si aldri noe inspirasjon her i Norge. Jeg surfer meg helst ut av landet og finner inspirasjon fra kjente designere som Rachel Zoe og hvor nærmere vi kommer sommeren elsker jeg det røffere og røffere samtidig som det skal være pent.. 

Er det noe denne damen kan er det å sette trender.. Og det gjør hun med stil... 

Det er avslappet, tøft, spennende og veldig stilig.. 

Ikveld kommer det en stor nyhet på klesfronten.. Gled dere. ;) 

Én kommentar

ida

30.04.2012 kl.21:48

kjære deg.. kan du gi meg oppskriften din på hvordan du fikser ting ?? jeg trenger det sårt !! du driver egen butikk regner med det er masse tid der, du har alltid et velstellt hus, du pynter og shopper, du trener, du pynter deg, du lager mat fra bunnen og du har tid med kjæresten din, vennene dine, barna dine og din øvrige familie... jeg rekker skjelden halvparten...å da ligger jeg som et husmorvrak på sofan i ni tiden på kvelden...hehehehe... drikker du tran? har du adhd eller hvordan i all værden fikser du det??

Skriv en ny kommentar

hits