På plass, beina HØYT!

Etter en liten roadtrip med mannen, hvor han har vært verdens morsomste vel og merke.. Kjærlighet dere, den er fantastisk ikke sant? Jeg som sikkert alle andre som er i et forhold synes jeg har verden sprekeste mann, men idag måtte jeg le litt også.. Min skal nemlig tatoveres neste uke. Gjett hva, et stort bilde av ansiktet mitt skal ut over hele armen til Håkon. Dette kaller jeg kjærlighetserklæring altså, eller hva??? 

Neida..... Bare tulla , det hadde han faktisk ikke fått lov til, da hadde jeg nok heller blitt flau og følt det veldig dumt. Vi er litt for "gamle" for slik, eller så kan det hende at jeg ikke helt synes det passer seg, da hadde en mann med navn Håkon blitt litt små  "harry" ..... 

Uansett.. En roadtrip endte med masse filmer og en hel pose med godis så nå blir det fredagsmys og skrekk... Walking Dead... Jeg sier det jeg dere, jeg kommer til å dele dyne med min kjære mann inatt.. Er det flere som synes denne serien er skummel, eller ekkel er vel et mer passende ord? 

Jeg må også vise dere verdens nydeligste skjerf som jeg har kjøpt meg fra Faliero Sarti  .. Fy så fint. Stormforelsket i det , om jeg er mer forelsket i mannen vet jeg nesten ikke ( ikke ta det bokstavelig. ) vi får se ;) 

Har gått litt små bananas på skjerf den siste tiden, skikkelig dilla rett og slett.. Dette og SiR ALLiSTAiR RAi ( her har jeg handlet 3 par) nei og nei.. Heldigvis får vi inn masse nytt til villapaprika innen et par uker.. Vi har nemlig fått noen helt sinnsykt kule agenturer som vi gleder oss til å dele med dere, men siden vi er alene om å få disse i Fredrikstad er det litt hysj-hysj frem til varene er i hus.. Jeg kan love dere at dette blir bra.. Vi har vist at vi får disse LENGE.. men, vi har ikke ønsket å nevne noe ennå, gled dere sier jeg bare.. Jakker, gensere,topper, skjerf,bukser,sko...You name it.. De som har sett underetasjen kan bare glede seg, for dette blir noe helt annet.. Nye skaper, stativer osv.. Klærne kommer til å samsvare med med resten av butikken.. =) 

Nå er det walking dead og armkroken til mannen som står på planen.. Vi skrives!! 

Vinneren blir trekket ut i kommentarfeltet Etterpå =) 

7 kommentarer

melissa mor

27.04.2012 kl.22:31

Da hadde jeg også krøpet godt inntil mannen, jeg er den største pysa EVER! Kos deg videre! Nå skal jeg titte litt på nettbutikken din :)

Marita

28.04.2012 kl.09:42

Hei Camilla :) Jeg lurte på om du kunne lage et inlegg med dine favorittbutikker, hvor du finner de og eventuelt vise et plagg eller to som du har kjøpt fra de ? :) Du kler deg så fint, og er en stor inspirasjon!

silje

28.04.2012 kl.10:38

Elsker klesstilen din!

Guro

28.04.2012 kl.11:16

God helg til deg, du er bare så flink med butikken! :)

Kjersti

28.04.2012 kl.11:24

Hei Camilla!
Jeg vant en toalettmappe med peace tegn på i en GiveAway før jul... Pakken kom aldri til meg, og du skulle sjekke opp i det.. Jeg har sendt deg flere mail på det, men ikke fått tilbakemelding.. Vet du noe mer om hva som har skjedd? ;) Var jo sååå gøy å vinn.....
GOD HELG!
Mvh Kjersti H.

Camilla

28.04.2012 kl.12:24

Nei, den sendte vi i vanlig brevpost til deg med vår adresse på baksiden slik at vi skulle fått den i retur dersom den ikke kom frem.. Vi har altså ikke fått den. Kan du sende meg en mail igjen på kvars87@hotmail.com .. Siden dette er en vare vi ikke har på lager er dette ltt ekstra kjedelig. Send meg mail så skal vi uansett komme frem til noe =)

Jeg vet flere som har vunnet her har etterspurt pakkene sine, men jeg tror nok det skyldes at vi ikke har motatt riktig email adresse og noen andre ved samme navn har trodd det er de som har vunnet og pakken har blitt sendt til feil person.

God helg.

Kine

28.04.2012 kl.23:20

Hvem vant? :)

Skriv en ny kommentar

hits