Hvor starter dagen?

Når starter dagen og hvordan starter den? 

Jeg fikk en mail, en som faktisk fikk frem et smil hos meg, for det er ikke hver dag jeg tenker over hvordan andre ser på meg.. Jeg ser et bilde, for jeg kjenner meg, men de som ikke kjenner meg, kjenner  kun til det bildet som blir lagt ut.

Jeg er egentlig veldig "guttete"  

Selv om et bildet kan vise noe så folk kan tro noe annet.....

" Hei Camilla. Jeg har vært fast leser av din blogg i snart 2 år, jeg elsker den!!!! 

Jeg som sikkert veldig mange andre jenter finner trøst, vekkende ord , inspirasjon og glede ved å lese bloggen din. lov å aldri slutt å blogg!  Siden jeg leser bloggen din har jeg som mange andre som spør deg hver dag spørsmål?  Jeg lurer på hvordan du klarer å se så bra ut til en hver tid? Jeg drømmer meg ofte bort i deg,ditt liv og ditt vakre vesen, men siden jeg er meg og alltid vil være det "hermer" jeg heller litt etter deg og skaper mitt eget med masse inspirasjon fra deg og det du gjør. Hvordan klarer du å se velstelt ut og ordnet på håret til en hver tid? Hvordan klarer du å alltid kle deg så pent ( uansett om du bruker joggebukse) og hvordan klarer du alltid å sminke deg så naturlig?

Jeg håper du kan komme med noen tips og svar til meg. 

God kveld videre " 

 

Når jeg mottar slike mailer tenker jeg først og fremst at dette er veldig koselig å høre og ordene varmer virkelig. MEN, jeg håper ikke alle som leser denne bloggen ( eller du som har spurt om dette) tror jeg beveger meg rundt i pentøyet hele tiden eller aldri møter "tunge" dager hvor jeg ikke føler meg noe vel, ser trøtt og sliten ut og føler meg verre enn noen gang. Jeg er ei skikkelig jåle, men jeg er også veldig "behagelig" ... Jeg står opp, dusjer, kler meg og drar på jobb.. noen ganger ordner jeg meg mer enn andre.. MEN, men men, slik som for eks  dette; 

 

Ser ikke min morgen ut.... 

Jeg  synes faktisk ikke alltid det er morsomt å sminke meg heller, noen ganger er bare det å ta seg en dusj et herk... Vi jenter er litt sånn, vi ser noe som på bildet ser veldig fint og flott ut, men baksiden av bildet kan være noe helt annet. 

På dette bildet ser det ut som jeg kler meg for fest eller opptrer glamorøst, men på baksiden hadde jeg bare lyst til å illustrere hvor mye et bilde kan "lure"... Det er viktig å være seg selv og vise sjarm ved et smil og en sprudlende personlighet.. 

Livet er alt annet en kun flotte klær, dyre vesker og dekkende sminke... Selv om det på en blogg kan se helt annerledes ut.. Kanskje vi likevel skal prøve å krydre hverdagen med litt glamour?  Som for eksempel det å la seg selv få 5 minutter ekstra med tid  på bade til å stelle seg, eller ta på den flotteste bh´en under blusen selv om det ikke er fest? 

Jeg tenkte derfor at en "glamour" konkurranse her på bloggen passet bra?

Deilig med litt ting til seg selv og ikke bare hjemmet. For å bli med må du skrive noen ord om hva som er hverdagsglamour for nettopp  deg?

Deilig med litt gode durance produkter =)

Jeg trenger litt glamour i hverdagen min.. Ikke mye, men litt. For min egen del og for å la meg selv få være ei jåle.. Når jeg åpner munnen er jeg plutselig alt annet.. Jeg er faktisk en skikkelig guttejente bak fasaden ...Og  hvem hadde trodd det? 

 

(Husk å skrive riktig mail adresse og navn, nå har et par konkurranser gått til feil person nettopp pga slike feil. Vinneren trekkes i morgen.)

 

26 kommentarer

Camilla

26.04.2012 kl.22:28

Hmmm, jeg må ærlig inrømmet at jeg har ikke noe sånt som hverdagsglamour jeg. Men kan si at jeg prøver så ofte jeg kan å ta fotbad med deilige oljer, lakker negler og smører meg inn i deilige kremer.

Klem Camilla

henriette s l

26.04.2012 kl.22:47

Hmmm, min hverdagsgalm? Kanskje litt dumt, men det er å bruke lebestift. Enklere blir det ikke. Piffer opp hverdagen. Ha en fin kveld. Klem henriette s l

Bella

26.04.2012 kl.22:59

Det må være når jeg tar meg tid til å rense huden min, nappe bryn og sminke meg skikkelig... alt dette på en gang. Da føler jeg meg vakker og ren.

Er ikke mye som skal til for at det er hverdagsglam for meg :)

klem

Ann-christin

26.04.2012 kl.22:59

Hm hverdagsglamour for meg er vel omtrent å rekke å pusse tenna;-) neida, men i en veldig hektisk hverdag me tre små er det ikke mye man unner seg selv desverre:-/ så hverdagsglamour eksperter svært lite, men skal ille mer til enn en god lang dusj me gode spådd og en god krem etterpå, så føler jeg meg ti tusenganger freshere me engang;-)

Catrine

26.04.2012 kl.23:10

La på meg en del under graviditeten. (jeg har alltid vært ei som må STREVE for å holde vekta eller gå ned). Men de dagene jeg føler er best, er dagene jeg får komplimenter over hvordan jeg går. Det å kle seg opp i vanlige klær å føle seg skikkelig vell, er en følelse jeg elsker <3

Nille

26.04.2012 kl.23:23

Hmmmm, hverdagsglamour ja.... Med to små jenter i hus går det i ett fra morgen til kveld. Men de kveldene jeg har det aller best må være etter en treningsøkt så fort ungene er i seng, (noe jeg bør bli bedre på) for så å ta seg en dusj (som varer litt mer enn fem minutter) og bruke tid på å stelle meg selv,uten babygråt fra minstejenta og uten 2 åringen som maser om hva mamma gjør nå, og nå, og nå og nå... Noe som fortsetter i det uendelige. De fleste småbarnsforeldre er vel kjent med de 3 små minuttene man gjerne får til å "fikse" seg på badet i hverdagen.....

Herlig og inspirerende blogg;)

Kine

26.04.2012 kl.23:36

Hverdagsglamour for meg er de komplimenterne jeg får av mannen min hver eneste dag! Alle de fine ord og komplimenter han gir meg, gjør så att jeg retter meg enda mer opp i ryggen og hever hode litt ekstra! Han sterker min selvtillit og får meg til å føle meg ekstra fin bare med noen ord som varmer. Det behøver ikke være ex: "så fin DU er idag", det rekker med "så fin bokse du har på deg".. :)

Lena

26.04.2012 kl.23:51

Hverdagsglamour for meg er rett og slett å få tid til å ta meg en god og lang varm dusj. Der jeg skrubber kroppen for gamle hudceller, barberer meg og såper meg inn med deilige såper. Det å kunne bruke god tid (opptil flere timer) til både dusj, og sminke på badet er skikkelig hverdagsglamour for meg! Desverre er det ikke ofte jeg får tid til dette i en travel hverdag, men de gangene jeg har tid til å gjøre det, er skikkelig hverdagsglamour!! En annen ting som er hverdagsglamour for meg er å rote frem fresh sminke som ligger nederst i sminkepungen, og finne frem klær man sjelden bruker i klesskapet for å føle seg litt ny og annerledes en gang i blandt. : ) Er ikke alltid det er så mye som skal til før man føler seg ny og fresh.

Synes du er en fantastisk forbilde, Camilla. Håper du får en fin helg med familien din. : )

Stor klem.

Renate

27.04.2012 kl.00:07

Heisann:) Artig konkurranse:)
Hverdagsglamour for meg er å sove lengre enn kl 0600!!!
Det å kunne ha en fridag inni mellom hjelper på en små trøtt småbarns mamma <3 Det å ha tid i lag med familien min <3 betyr utrolig mye <3
Det å kunne lakke negler (en skjelden gang) et utrolig herlig :) Å ikke minst ta en laaaang dusj med en herlig hårkur. Da er jeg smilende fornøyd:)
Trenger ikke så mye luksus jeg, for at jeg skal være fornøyd:) det er de små tingene i en hektisk hverdag som betyr noe <3
Ha en nydelig helg Camilla :)

Klem fra Renate:)

Kristine H

27.04.2012 kl.00:09

Min hverdagsglamour er når jeg på kvelden,etter sønnen min er i seng. Går ned på badet og prøver masse klær og pynter meg(selv om jeg ikke skal ut på noe). Mens jeg gleder meg til jeg kan bruke antrekket til helgen, eller en annen gøy anledning jeg har fremover :)

Maja

27.04.2012 kl.01:47

Her i huset er det ikke mye av det... med to små barn på 4 mnd og 1 1/2 år så går morgenen med til annet og tiden flyr av gårde.. Skulle ønske keg hadde hatt litt emre tid for meg selv på badet forran speilet men det kommer vel når barna blir større:-) det nermeste jeg kommer hverdagsglamour er at jeg leser bliggen din flere ganger om dagen:-) jeg elsker bloggen din og får ikke nok av den:-) du har et perfekt liv, en perfekt familie , et perfekt hus , en perfekt jobb og du gir deg aldri:-) stå på camilla;-)

Linn

27.04.2012 kl.01:56

Hverdags glamour for meg er å sette av tid til å dulle litt ekstra på badet...ta på et ekstra lag med mascara og rette håret med glatte tang, og en duft av god parfyme på kroppen. Er utroli hvor mye penere man kan føle seg av noe så lite:)

Lene

27.04.2012 kl.11:13

Å lakke neglene er blitt ordentlig luksus for meg etter jeg har fått to barn på under 1,5 år. Har er mann som er mye ute å reiser, så føler det går i baby/småbarn hele tiden, så velstelte negler har liksom blitt symbolet på litt egentid :-)

Marianne H

27.04.2012 kl.11:47

Hverdagsglamour for meg kan være å sminke seg og pynte seg litt ekstra selv om jeg ikke skal noe spesielt etter jobb. Som renholder er det begrenset hva jeg kan bruke av kosmetikk på jobb, derfor er det ekstra deilig å pynte seg litt selv om man bare skal slappe av hjemme! :) Jeg har også litt dilla på neglelakk i spreke farger, det kvikker opp grå dager og hjelper på humøret! ;)

Kjersti

27.04.2012 kl.12:42

Hverdagsglamour for meg er en lang deilig dusj med skrubb etter kveldstrening, etterfulgt av hårkur, ansiktsmaske og en deilig bodylotion. Duftlys, et glass rødvin og jentefilm/serie i sofaen;)

K-J

27.04.2012 kl.15:34

For meg er hverdagsglamour walk-in garderoben min. Det er ikke alle som har mulighet til å ha en egen walk-in garderober, jeg har det! Å kunne gå inn i sitt egne garderoberom, stenge døren og prøve klær i fred og ro HVERDAG, det kaller jeg hverdagsglamour delux! ;-)

K-j

27.04.2012 kl.15:41

For meg er hverdagsglamour min egne walk-in garderobe! Det er ikke alle som har muligheten til å en egen walk-in. Dsommersted med å ha sitt egne garderoberom, er att man kan gå inn i garderoben sin, stenge døren og prøve klærne i fred og ro, det kaller jeg hverdagsglamour DELUX! ;-)

Marlene

27.04.2012 kl.17:31

Hverdagsglamour for meg er å rense huden og bruke en god dagkrem som lukter digg!! Jeg bruker sminke hver dag, men det aller viktigste for å føle seg vel er jo å være ren og lukte godt :D Dette er altså hverdags, og ikke fest ;)
I helgene hvor jeg har bedre tid elsker jeg å dulle lenge på badet med å prøve ut nye frisyrer, fletter og sminke meg litt ekstra nøye :) Det er helgeglamouren :D

Solveig H

27.04.2012 kl.21:49

Jeg trenger absolutt litt hverdagsglamour. Jeg går i arbeidstøy det meste av dagen og er lite pyntet. Prøver å pynte meg litt når jeg kommer hjem, men etter en lang dag på jobb er ikke alltid det like fristende.

Solfrid

27.04.2012 kl.22:17

Syntes du alltid ser fresh ut jeg=)

Glamour i hverdagen. hmmm det må være de dagen jeg har good tid på badet. Hvor jeg kan ta en laang dusj, vaske, kure, barbere, rense huden, nappe bryn, ordne negler osv.

I kveld har jeg hatt tid til en lang dusj, og har også tatt en runde med spraytan. Man føler seg så mye freshere etterpå.

Før jeg legger meg skal jeg også bytte på sengen, da er det aller best å legge seg. Ihvertfall etter en full runde på badet=) Det går fort en time hvor jeg bare diller og daller der inne. Hærlig=)

Men det er ikke hver dag jeg føler meg like fresh nei.

Ha en fin kveld=)

Jeanette

27.04.2012 kl.22:17

Jeg burde absolutt vært flinkere til å gi meg selv litt mer hverdagsglamour. Jeg bruker lite sminke og dill til hverdags, men elsker gode kremer og parfymer:)

Inga

27.04.2012 kl.23:55

Hverdagsglamour for meg er å dusje vekk gulp og andre småbasiller etter en hektisk dag som småbarnsmor. På med Ole Henriksen og hårolje. Blir fin og fjong med litt pudder, før hverdagen starter igjen fem minutter senere. Så er det på'n igjen:)

Kristina

28.04.2012 kl.19:07

For meg er hverdagsglamour når jeg kan sitte med anisktsmaske og lakke negler, samtidig som jeg kan nyte en kopp kaffe foran gjengen fra god morgen norge. En god start på dagen, før jobb:)

Helene

28.04.2012 kl.20:26

Jeg prøver å ta meg tid til 10 min ekstra i dusjen i blant. Da masserer jeg hodebunnen godt, kanskje en god hårkur og tenner litt deilige lys på badet:) det trenger liksom ikke å være store greiene, men et lite avbrekk mellom alt annet gjør godt og massasje i hodebunnen er DEILIG og lettvint!

Pernille Ulrikke

29.04.2012 kl.21:46

hverdagsglamour for meg er krøllete hår, YSL lipgloss, converse, becksøndergård skjerf, god frokost, nyttundertøy og rent sengetøy! oppskrift på en god dag.

må selvfølgelig ikke ha ysl lipgloss eller becksøndergårdskjerf, men de er mine absolutte favoritte om dagen!;-)

Kjempe fint innlegg og bra at du tar opp temaet:-) Tror mange kan se ned på deg selv fordi de ikke lever det samme livet. Men det er så viktig å vite at bloggere også må vaske klær og ta ut av oppvaskmaskinen;-)

Camilla

01.05.2012 kl.23:05

Solfrid on 27.04.2012 at 8:17 pm:Reply

Syntes du alltid ser fresh ut jeg=)

Glamour i hverdagen. hmmm det må være de dagen jeg har good tid på badet. Hvor jeg kan ta en laang dusj, vaske, kure, barbere, rense huden, nappe bryn, ordne negler osv.

I kveld har jeg hatt tid til en lang dusj, og har også tatt en runde med spraytan. Man føler seg så mye freshere etterpå.

Før jeg legger meg skal jeg også bytte på sengen, da er det aller best å legge seg. Ihvertfall etter en full runde på badet=) Det går fort en time hvor jeg bare diller og daller der inne. Hærlig=)

Men det er ikke hver dag jeg føler meg like fresh nei.

Ha en fin kveld=)

Gratulerer du har vunnet denne konkurransen. Kontakt oss på mail -ckinterior@hotmail.no

Skriv en ny kommentar

hits