Batteriene til lading.

Det er rart hvor godt det er å ta helg når man har jobbet nesten 24/ 7 den siste uken og det er nesten litt trist når alt er ferdig, men jeg har en god følelse etter igår! - Virkelig. Morsomt var det også å se alle bildene å lese seg igjennom det morsomme ved kvelden og Halvor Bakke sitt foredrag igår i Fredrikstad blad, ille morsomt. Artikkelen kan du lese HER .

Jeg har vært på farten siden kl 07 imorges , da dro mannen i huset på en aldri så liten jobbreise og jeg har blitt hjemme-alene-fru..Kvelden skal bare brukes til å slappe av, jeg tror jeg kommer til å sovne tidlig ikveld. Ungene synes det er kjedelig at pappa er borte for et par dager, men det som er bra er at vi vet å savne han masse- STORE og små.

Det "farlige" ved å være hjemme alene er at man fort kan kjede seg litt og da er det ikke bare bare å ha masse nyheter i butikken, et hjem under makeover og en lyst til å gjøre noe hjemme større enn på lenge. Jeg tok med masse fint hjem istad.. Tror dette kommer til å passe kjempe fint til den nye veggen i stuen.

Oppvasken venter, ungene begynner å bli grinete og kroppen gleder seg til å koble helt ut og av. Jeg håper bare det neste døgnet går unna fort, for jeg savner mannen min veldig veldig mye alt. Uansett hvor mye han reiser vender jeg meg aldri til det... Hmmm rart det der. 

Ha en nydelig kveld.. Kanskje noen av dere ønsker litt bilder av mitt bittelille prosjekt.? 

5 kommentarer

Dillapålilla

20.04.2012 kl.20:15

Gratulere med suksessfull aften, all ære! :)
Likte godt fatene du har på bildet, er de fra butikken din? De grå/betong look fatene. Evnt pris?

Helene Harefrøken

20.04.2012 kl.21:11

Hei! Jeg må bare få si; Fy søren så flink du er! Du er et forbilde på at man virkelig skal følge sine drømmer!:-) Hilsen imponert leser!

Cathrin

20.04.2012 kl.23:25

Gleder meg til å se Veggen:)

Camilla

21.04.2012 kl.01:01

åååå, tusen takk=)

Ha en nydelig kveld ! =)

Camilla

21.04.2012 kl.01:02

Hei hei.
Ja, de er helt nye-elsker dem! kommer ordentlig bilde av de imorgen =)

Skriv en ny kommentar

hits