Gjør som kjendisene.

Glødende hud med økologisk dybdepeeling. 

Det er ikke ofte jeg er hos en hudpleier, som andre meget opptatte mødre er det sjeldent jeg ar mulighet til å ta meg tid, for når har jeg tid? 

Jeg har ei venninne som meg med samme problem, stressa småbarnsmor, lite tid, rettere sagt en stresset person med tør og "matt" hud uten "liv" ... Når min venninne for en liten stund siden anbefalte meg å ta meg turen til en veldig dyktig hudpleier tenkte jeg, "har det rabla for deg, når skal jeg ha tid til det? ."  Hun bare lo av meg og fortalte meg pent at da fikk jeg se hennes forbedring mens jeg stresset selv. Jeg tror det tok 1 uke og jeg bestilte min først time selv. Jeg er optimist, men også veldig skeptisk så jeg lot meg overtale pga nysgjerrigheten min tok litt overhånd på om det virkelig var / er så bra.

Huden min er veldig tør og hver eneste hudpleier jeg har vært hos har bedt meg begynne med både det ene og det andre. Vel, det det har endt opp med er en veldig dyr hudpleietime og en hud som har reagert på det som har blitt brukt etterpå.. Det ene "beste" merkenavnet på produktene etter det andre. 

Etter å ha fått en Green peel fresh up behandling hos Barbro endret huden min seg betraktelig og jeg føler jeg har fått en helt ny glødende hud. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at den er kåret til no.1 i verden på naturlig hudfornyelse.(?) 

Vi kvinner,mødre og koner skal ha lov til å unne oss det lille ekstra en gang i blant. Det er utrolig hva det gjør med en. 

At denne damen har magiske hender er ingen tvil, jeg følte jeg svevde på en sky i himmelen. 

Nå har jeg satt meg litt inn i dette, da jeg er veldig nøye med meg selv og hva jeg skal igjennom. Etter en lang og god prat med Barbro hvor hun fortalte meg litt om behandlingen, forbedring og at det var en helt naturlig hudfornyelse kan jeg ikke si annet enn at jeg har blitt overrasket. Denne damen er meget opptatt av å vite hva hun snakker om og tester ikke noe på noen om hun ikke vet hva det kan gjøre av underverker, det at hun er den eneste i østfold som har dette er da ikke så veldig rart. Resultatet hos meg begynte å synes alt første kvelden, huden var myk og glatt som babyhud og har nå en glød som jeg aldri før har hatt. Alle døde hudceller, flekker osv er borte og huden i ansiktet mitt  har fått et nytt liv og glød. 

Green Peel  er utviklet av dr.schrammek, og har blitt brukt over hele verden med stor suksess i over 40 år. Denne behandlingen er "mega" hot i Beverly hills hvor både Angelina Jolie, Paris Hilton og Nicole Kidman selv tar denne behandlingen. Denne behandlingen er perfekt dersom du ønsker at huden skal stråle og den har vunnet 4.året på rad for beste spesial -behandling beauty forum. 

Ikke bare fikk jeg en fantastisk behandling, men møte med salongen ga meg en ekstra god opplevelse. Deilig atmosfære, avslappet stemning, blide damer og fantastiske produkter for både hår,sminke, rens,kremer osv for ikke snakke om et behagelig rom hvor jeg ble vartet opp. 

Jeg må faktisk skryte! 

Det er absolutt å anbefale andre å gi seg selv en liten oppvarting, og det er få steder som gjør dette bedre enn Dagens høydepunkt Barbros hud og kroppspleie ..

Dette var for meg-Dagens høydepunkt. 

PS; dette er ikke et sponset innlegg selv om det kan virke slik, dette er min personlige mening. Jeg må bare skryte av denne salongen etter en magisk opplevelse og fantastisk behandling. Bor du i Fredrikstad eller i nærheten anbefaler jeg deg virkelig å prøve dette dersom du har lyst på en glødende hud på 1,2,3. 

For mer informasjon om behandlingen er det bare å sendeBarbro mail på ;dagenshoydepunkt@hotmail.com , eller ta turen innom. 

4 kommentarer

Anne-Lill

20.04.2012 kl.15:30

Helt enig Camilla! Jeg har gått til Anette (frisøren på LUXE) og har alltid vært suuuperfornøyd! Og så er det så fint der, og en utrolig behagelig stemning! Ikke umulig at jeg tar en tur til Barbro ;) Det så ille deilig ut!

Monika Sørby

20.04.2012 kl.20:54

Jeg elsker hudpleietimer:) men hvor mye kostet en slik time? og hvor holder hun til i fr.stad? jeg kjører gjerne fra halden til fr.stad for en slik time..

Camilla

21.04.2012 kl.01:03

anbefales- Barbro er kjempe dyktig og kjempe flink <3

Camilla

21.04.2012 kl.01:04

En slik time koster rett over 1000 lappen. Hun holder til i nygaardsgate 37 2 hjørner fra min butikk. ANBEFALER henne skikkelig, Barbro har magiske hender.

Skriv en ny kommentar

hits