1 Pall. 2.pall. 3 pall....

Nei, vi blir nok nødt til å si syv tenker jeg. Det å møte dagen med at en lastebil står utenfor butikken med paller er alltid like morsomt, spesielt når det er julaften hver gang en eske med varer kommer.

Marerittet er å få tømt alt til imorgen, heldigvis skal mange av disse pallene ute igjen og gjett hva--- Nå er de runde rottingbrikkene her i løpet av dagen!! Jeg kan tenke meg det er mange som gleder seg til å få disse, noe jeg vet da det er over 200 kunder som venter i spenning.. Disse blir en fryd å få ut, jeg er nemlig helt svett på å måtte ta skylden for THG om dagen.. Disse skulle vært hos oss for MANGE uker siden og jeg kommer aldri til å selge noe på bestilling igjen dersom det ikke er på hovedlageret i Gøteborg. 

Vel, nok om det.. Idag ser arbeidsdagen min helt "pottetett" ut med alt som skal på plass til morgendagen.. Jeg klager ihvertfall ikke, jeg elsker alt som skjer nå! 

Spennende og nytt! 

Tusen hjertelig TAKK for alle gode tips til tapas, dere er fantastiske å ha! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere! Også til mitt neste spørsmål; Jeg vet jeg har mange flinke "kokker" som lesere og jeg benytter derfor anledningen til å spørre om en "liten" ting til. Er det noen av dere som vet om noen raske enkle små søtsaker som kan lages til tapasen? Med smaken av det lille ekstra. ? 

Jeg håper dere kan hjelpe meg med dette også, for jeg fikk så utrolige god hjelp av dere med alle tipsene dere la igjen på tapasen. 

Ha en nydelig dag da dere! 

Stor LYKKE klem fra meg! 

8 kommentarer

Camillah

18.04.2012 kl.12:15

Lakserull, helt klart!
Det du trenger er hvetelomper, philadelphia ost med urter, ruccula og laks i skiver.
Enkelt og utrolig godt!

Mari og Lillegutt

18.04.2012 kl.12:39

Heisann :)
Jeg lagde tapas en gang og da ble egg og røkelaks en favoritt.
Hakk røkelaksen i småbiter.
Kok eggene hardkokte.
Skrell og del eggene i 2.
Ta ut eggeplommen og bland det med laksen og litt hakket gressløk.
Ha blandingen oppi egget igjen.
Pyntes med rød lodderogn og gressløk

Anonym

18.04.2012 kl.13:36

Du kunne jo spørre om Lille spesial kunne sponse noen smaksprøver, så får jo de gratis reklame og du slipper å bruke tid på det. Ser ut som du har nok å gjøre før i morgen kveld. Blir morsomt, og jeg gleder meg til å komme. Klem

Stine

18.04.2012 kl.14:07

Hei!
Håper du får mulighet til å svare på spørsmålene jeg hadde om tvbenken/skjenken, champagnekjøleren og ullpleddet som jeg skrev om i noen innlegg tilbake:)!

Stine

Stine

18.04.2012 kl.14:09

En ting til, har dere utbord til de fine utestolene du presenterte for en tid tilbake? De stråstolene med hvite puter. Hva er i såfall mål og pris på bord:)?

Ragnhild

18.04.2012 kl.16:23

Hva med minicupcakes?, pannacotta i små shotglass, små terter med frukt eller en enkel minifruktsalat, en sjokolademousse i små glass?, gele i små glass?
Sjekk ut passion4baking(blogg) for en fantastisk oppskrift til cupcakes røre.

Ragnhild

18.04.2012 kl.16:26

Glemte å nevne cakepops, kake på pinne, som er superpop nå:)

Ida

18.04.2012 kl.19:25

Er dte ledig plass på den kvelden med Halvard Bakke?

Skriv en ny kommentar

hits