Også faller mørket på...

Og stranden har kommet inn i villapaprika. Siden det snødde bittelitt igår tenkte vi at vi like gjerne kunne ta sommeren på forskudd, kan du ikke sitte å sole deg på verandaen hjemme, nei så får man ta den med inn på jobb. Sommeren skal iår skal fylles med deilige farger og god stemning.

Dere kan tro mine armer fikk kjørt seg istad, jeg var nemlig å kjøpte steiner til butikken i 15 kg sekker jeg måtte bære fra p-plassen og inn i butikken, 4 stk.. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var litt mer "tålmodig" for jeg har en dårlig egenskap og skal ha alt gjort på en gang..

Er jeg alene? 

Noen ganger kan man nesten tro jeg er gal, for jeg merker helt ærlig ikke at kroppen er sliten dersom jeg ikke setter meg ned.. MEN, hvis jeg setter meg ned DA,DERE,DA  merker jeg at det stopper seg. Så mitt lille tips til alle dere som spør meg hvor jeg tar energien min ifra? Jo, jeg kjenner ikke etter før jeg setter meg ned å slapper av på kvelden. 

Har dere forresten noen ønsker til torsdagen?Så bare kom med dem... 

Nå skal jeg kaste meg rundt, nå er snart første strøket på veggen i stuen ferdig.. Å hva var det jeg sa? Jo, det ene drar med seg det andre..Tar kjøkkenet i samme slengen og tv´stuen.. jøyemeg ... Fint blir det og malingen har aldri gått raskere, 2 timer å første strøkene er tatt... Kun et par strøk igjen.. blir så fint altså!!!

Måtte gjøre bildene svart hvite.. Jeg har nemlig blitt  TOMAT!  

Skrulle som jeg er klarte jeg å legge på 50 minutter i solariumet idag, ikke 25, hvorfor vet jeg ikke, men jeg tror jeg har missforstått den betalingen.. Ikke så rart jeg syntes det ble dyrt og at solen aldri tok slutt. ha ha..... Godt jeg ikke tar sol hver dag.. 

 

Forresten dere, jeg trenger hjelp av dere! Kan noen av dere kanskje hjelpe meg? Jeg skal lage tapas til torsdagen, men trenger noen tips på noe enkelt innenfor dette som kanskje er litt "uvanlig" godt? 

Kan du hjelpe meg? 

Da blir jeg lette å VELDIG glad! 

 

GOOOOOD kveld! 

 

24 kommentarer

Ida Tønnessen ?

17.04.2012 kl.21:37

Huff, ble du ikke enormt solbrent da?

Syns det var en god idè å ta solen inn når den aldri kommer ute ;)

Camilla

17.04.2012 kl.21:43

hehe, jo ble jo litt rosa. haha.... men går bra for det gjør heldigvis ikke vondt,hadde litt underlag..

Ha en fantastisk kveld =)

Kjersti

17.04.2012 kl.21:54

Godt det ikke gjør vondt, å være solbrent er så ille.. :/ Ang tapas er chilimarinerte scampi lett og supergodt. Gleder meg til endelig å få se den fine butikken din på torsdag:)
Klem

Maria

17.04.2012 kl.21:59

Hei:) lurer sånn på hvor du har kjøpt spisebordet ditt? er på jakt etter nytt spisebord, og fallt pladask for ditt :) klem

Iris

17.04.2012 kl.22:00

Du kan lage "Brennhete småjævler" til Tapas ; stenfrie dadler, surret i bacon, stekt på 200 grader i 12-15 minutter :) Nydelig! Eller spanske kjøttboller (kjøpes på Rema 1000) i hot tomatsaus :)Eller spansk omelett (med potet og løk) Og så har du jo den udødelige varianten her til lands, lefse-wraps :) De kan du jo fylle med hva som helst nesten :) Lykke til på kundekvelden! Jeg kommer heller innom til sommeren...

Linn

17.04.2012 kl.22:01

Huff, den feilen har jeg gjort en gang og, så nå dobbeltsjekker ejg om jeg tar sol :P

En pastasalat er alltid godt, og veldig enkelt, kan jo gjøre så mye med det, både med smak og utseende :) Lykke til, skulle ønske jeg kunne kommet på torsdag, men tar meg nok en tur om ikke lenge!

Ha en fin kveld :)

Maria

17.04.2012 kl.22:02

..og angående tapasen; baconsurrede dadler, enkelt og fantastisk godt! Asparges med spekeskinke, og fyllt champignon er også enkelt og godt. Lykke til:)

Camilla

17.04.2012 kl.22:06

Tusen takk for tipset! gleder oss til du kommer, dette blir en hyggelig kveld!

Camilla

17.04.2012 kl.22:06

Hei hei.
Det er fra min butikk -villapaprika=)

Camilla

17.04.2012 kl.22:07

tusen takk for gode tips-nå skal jeg virkelig lage mye godt!

ha en nydelig kveld, og velkommen er du når som helst!

Camilla

17.04.2012 kl.22:08

tusen takk for gode tips! =)

ha en nydelig kveld =)

Kari

17.04.2012 kl.22:10

WOW, så nydelig med de steinen! :O
-vill(skal?!) rett og slett ha slike på verandaen!
Tusen takk for inspirasjon nok en gang.

Huff, håper ikke det ble for ille med tanke på solingen?
Måtte ty til sola i kjelleren idag, jeg også...
heldigvis trenger jeg ikke holde på med "penge-styret". :P

Stine

17.04.2012 kl.22:31

Hvor mye tar du for å hjelpe til med innrede en leilighet som er 80 kvadrat, Må kjøpe alt nytt.
Hadde vært fint å få hjelp fra en som virkelig kan det.

Mia

17.04.2012 kl.22:44

Asparges og spekeskinke, fylte paprika, fylt sopp, lakserull med ruccola og smøreost, tomat og mozzarella spyd, spanske kjøttboller, Satay marinerte kyllingspyd, saltbakte poteter.. Nam, nå ble jeg veldig sulten! Lykke til :)

Linn

18.04.2012 kl.00:15

Tacoshots er godt og stort sett noe alle liker... Runde tortillachips med ca en ss kjøttdeig, evt jalapenos eller noe annet digg, en dæsj med tacosaus og ost på toppen. Varemes raskt i stekovn. Serveres med en herlig salat til. God dipp til er jo selvfølgelig rømme, eller halvblande rømme med guacamole. Ellers kan man ha quesadillas. Bruscetta osv.. Så mye godt å lage. Sjekk ut oppskrifter på : www.tine.no : www.santamaria.no : www.matprat.no

Lykke til! :) Tapas er digg! Har hatt det masse på venninekvelder osv... :P

AUrora

18.04.2012 kl.10:43

Santamaria har mange oppskrifter på santamaria.no, de lanserte for ikke så lenge side taps produkter. Har ikke prøvd de selv enda. Men ser ut som det er mye godt :))

Cecilie

18.04.2012 kl.11:04

Noe litt annerledes(?) til tapas er dette: Ta kyllingfileter som du deler slik at du kan brette den ut (du lager en lomme). Legg på skiver av mozzarella, og gjerne litt urter og hvitløk. Lukk igjen lommen, surr fileten med bacon eller parmaskinke, pensle med marinade og krydre etter ønske, og stek på 200 gr i ca 25 min. Del så opp i passende biter.

Camilla

18.04.2012 kl.11:37

tusen hjertelig takk for tipset!

nyt dagen!

Camilla

18.04.2012 kl.11:38

tusen takk =) Da skal jeg se etter=)

Ha en nydelig dag!

Camilla

18.04.2012 kl.11:39

tusen hjertelig takk for tipset! =)

nyt dagen! <3

Anja

18.04.2012 kl.12:25

Noe så enkelt som mini pizza med mozzarella, skinke/ pepperoni/ eller spekeskinke fra italia samt tomatsaus og rucula på toppen. mini pai, hjemmelagd focacia brød, satay kyllingspyd ( lages selv eller kjøpe storpakke i Sverige) ostefat med italienske skinker, grønnsaksfat med ulike dipper, potetbåter stekt med olje, salt og basilikum. Noen forslag ialfall! Håper kvelden blir vellykket!:)

Ragnhild

18.04.2012 kl.16:20

Et focacciabrød(hjemmelaget) er et must. Sååå enkelt å lage, og så utrolig godt til tapas! Jeg ville i tilegg til mye som er nevnt over her ha laget;
Stek chorizopølser i ovn(som er ferdig i skiver) til de begynner å få litt farge i kantene.
Lag en fetaost salat, vårløk, smuldre en hel fetabit, samt rød & gul paprika i strimler, ha over godt virgin olivenolje samt litt pepper .
Kjøp noen gode italienske eller spanske spekeskinker(helst fra en delikatessebutikk der de skjærer skivene for deg av et lår, smaker så utrolig mye bedre.
Et godt ostefat er aldri å forakte. Hakk valnøtter og bland med akasiehonning, smaker godt til ost.
Dadler med bacon er et must. Oliven for de som liker det. Samt bruker jeg å lage en helt enkel grønn salat med noen gode tomater i. Kjøp også en god balsamicodeddik som er lengre lagret enn den du får på rema, det er utrolig godt tilbehør.

Mona

18.04.2012 kl.17:06

Hei Camilla :)
Må bare si jeg er super imponert over pågangsmotet ditt og arbeidsviljen din :) Et lite tips til tapasen du skal ha er wrap som du smører philadelfia m urter og spekeskinke m rødløk og ruccola, så blander du et glass med mango chutney med en boks med creme fraiche,. dette smaker supergodt, et annet lite tips er dadler med bacon, veldig godt og veldig enkelt, som også kan brukes til dippen med mango chutney :)

Lykke til :)

Silje Kristensen

05.01.2014 kl.13:41

Hei,må bare få si at du har en kjempe flott blogg. Har nå sittet x-antall dager å gått igjennom bloggen din, mye spennende. Det er mange som skryter av deg, og andre ikke. Det er jo utrolig synd at andre klarer å lirke så mye vondt av seg. Men det, kjære deg er nok bare sjalusien som tar overhånd. Syns det er bra at det finnes sterke mennesker der ute iverden, som andre ser opp til. Du virker som en snill og ærlig person, som viser at motgang ikke skal få knekke deg. Å det at andre drømmer om å være deg, er jo ganske flott i grunn. Du er jo nesten som en heltinne. For å egentlig å være en helt, er det å kunne gjøre grå stein om til gull. Noe du har bevist, en god del motgang, baksnakking osv.har du bevist at du er en person med bein i nesa. Å jeg må få si at du er et flott vesen. Etter å ha lest en god del om ditt dagligdagseliv, er det nesten som at jeg kjenner deg. Har 3 barn selv, og kan bare tenke meg at det til tider er vanskelig å finne den rette balansen av og til. Syns det er flott det du gjør, og ønsker deg virkelig alt godt i det nye året. Å visst jeg en gang drar sør over, så er din butikken 1-prioritert. Klem fra silje.

Skriv en ny kommentar

hits