Betong... Mur...

Idag er hansker, teip og maling på plass , men ikke for at jeg " kjeder" meg.  Vi har byttet alarm i huset og veggene der mye av det gamle hang oppe er tatt ned og har etterlatt seg den gamle fargen latte. Jeg har snart i to mndér bare gått å tittet på alle merkene, men nå har jeg bestemt meg for å få "flekket" sammen veggene igjen en dag jeg har en form for malelyst over meg igjen. he he. 

Jeg har derfor vært litt ekstra "GAL" og kjøpt inn en helt ny farge. Veggen som skal males er bare 3 meter og da blir liksom ikke prosjektet like stort. Kan dere gjette hvilken vegg det er? 

Jeg har liksom fått for meg noen småting her hjemme, det er så morsomt å ha litt hjemmeglede igjen. ( jeg snakker ikke om oppussing osv) Når torsdagen er overstått skal jeg faktisk ta meg tid til å kose meg litt med hjemmet mitt igjen, mer enn jeg nå gjør. Selv om jeg aldri har ligget helt på den late siden heller. 

Elsker skikkelig grove overflater .. 

Det gir liksom et litt mer industrielt inntrykk å få det veldig pene til å se litt mindre pent ut.. Heller litt røffere. 

 

Kanskje det ene drar med seg det andre? Hmmmm.... Ingenting forundrer meg, men dere- husk at interiør og hjem er både min hobby og jobb samt en plass jeg formidler mine ideer og tips her på bloggen. =) 

Har noen erfaring med betong maling? Noen som kanskje blogger å har noen bilder å guide meg til?

Det hadde jeg blitt kjempe takknemlig for altså. 

6 kommentarer

Anonym

17.04.2012 kl.09:26

Hei Camilla.
Jeg elsker bloggen din, ditt imøtekommende vesen, din vennlighet og ditt pågangsmot. Jeg vil derfor bare si en ting til deg som jeg ønsker at du skal ha i bakhodet.
Jeg var innom butikken din for en uke siden og Nina som da stod der da er utrolig nydelig og blid. Men men men, jeg var innom en annenbutikk ( ønsker ikke nevne navn) og de baksnakket dere skikkelig, hun la ut om hvor dårlig du var på å kontakte de ( dette gjaldt noen varer hun ønsket du skulle kjøpe) og snakket møkk om din butikk, at du var for ung til å drive , du kopierte alt de gjorde og at Nina var en slu dame som hadde gått mot henne ved å jobbe hos deg. De jeg fikk så vondt i hele meg og viste ikke hvordan jeg skulle reagere? Uheldigvis sa jeg ingenting, men jeg ønsker du og din kollega skal vite dette, for dette fortjener dere ikke. Du bør ikke poste denne, men ha det i minnet, og si til Nina at hun burde passe seg for denne damen, ( godt ment) hun har mer med henne å gjøre enn deg.
Lykke til jeg heier på dere!

sissel

17.04.2012 kl.19:46

Heisann
Prøvde også ut kalkmalingen pure original, som gir en betonglignende look..malte tv veggen med fargen river silt som er en aldeles skjønn farge, anbefales:)
Kan se bilder på bloggen min http://daisishome.blogspot.com/2012/03/malt-med-pure-original-kalkmaling.html
Prøvde meg også på selveste panelveggen, da med fargen Mineral white.Denne er såpass lys at den gir ikke det store kalkutslaget. Så et tips, om du ønsker effekt så jo mørkere fargevalg jo mere kalutslag. Malingen bør også blandes med 10% vann.
Klem sissel

Camilla

17.04.2012 kl.19:56

ÅÅÅ tusen takk for tipset... Dette kommer godt med=)

Jeg maler nå, så dette blir spennende =)

Ha en nydelig kveld =)

Stine

17.04.2012 kl.20:45

ÅÅ det kommer til å bli suuuuuuper tøft:D:D!! Gleder meg til å få se resultatet!! Noen spørmsål jeg håper å få svar på:)!!
Den tvbenken/skjenken din, har du slik i butikken din? Pris og hvor lang leveringstid er det på noe slikt? Om ikke har du noe som er ganske lik?
Den champagnekjøleren din, vet du hvilken str du har i den? Skal bestille over nett, og synes din str ser veldig passe ut! Vet du om den er 28 eller 36 cm høy? Står litt mellom å velge str M eller L:)!!
Siste spørsmål! Har dere igjen det ullpledden du har i sofaen din i den beige/brune fargen?

Mvh Stine:):)!!

Marte Gilles ( Bursdagsbarn)

17.04.2012 kl.21:31

Lukke til med malinga :) Gleder meg til og sjå resultatet ditt :)

Camilla

17.04.2012 kl.21:47

tusen takk =) jeg gleder meg til å vise det frem=)

Ha en nydelig kveld =)

Skriv en ny kommentar

hits