Outfit ... LOVE...

Endelig kom herligheten som ble bestilt i påsken i posten og den skulle lage skikkelig lyd ut av seg også... 

Kl 15 00 fikk jeg tlf om at alarmsystemet i huset vårt hadde gått av, svett som jeg ble fortalte jeg de at de måtte dra hjem til oss å se, for verken Håkon eller jeg var hjemme.  Joda, hjem til oss kom de og der var det en aldri så liten pakke som viste seg å være grunnen til at alarmen hadde slått ut.

Håkon hadde pga han hadde snakket i tlf mens han var hjemom å hentet noe tidligere på dagen satt på alarmen men glemt å låse døren. Dette skjer så å si aldri, men når posten kom på døren løste de problemet med at ingen hva hjemme ved å åpne døren og legge pakken inn i gangen. Er det virkelig mulig, men ja og sint klarte jeg ikke bli heller- bare lykkelig!!! 

I love it!!! 

Heldig som jeg er kommer det snart et i svart inn døren også.. Jeg elsker det, det var mye flottere enn jeg hadde trodd og fantastisk å ha på. 

Skjørt HERIFRA

SKJERF HERIFRA 

Genser fra - American vintage 

Smykke HERIFRA 

armbånd- HERIFRA 

Ikveld skal jeg komme ut med noen snikbilder på varer som er nye for Villapaprika aften tips og trend... Gled dere, mye spennende nytt og masse lekkert av tekstiler osv, jeg kan nesten ikke vente selv. Pallene er ventet onsdag og imorgen skal vi hente steiner og sand til butikken.. Herremin, her er det ikke mye tid av veien altså.. Dersom det er noen som ønsker å melde seg på til torsdag må dere gjøre det nå, noen få har meldt avbud og vi ønsker ikke å la noen plasser utebli, det er så trist når så mange har spurt. 

Ellers da? Har dere hatt en fin dag? 

4 kommentarer

maja

16.04.2012 kl.20:20

hei:-) bår får du inn sminkepung fra LAMA?;-) venter venter venter:-)

Camilla

16.04.2012 kl.21:57

sensommeren kommer de nye inn=)

Marianne Emine Wiseth

17.04.2012 kl.12:32

Hva heter malingen?

Camilla

17.04.2012 kl.19:41

hvem maling ?

Skriv en ny kommentar

hits