God Søndag!

Og god morgen! 

Det ble sent igår, filmen varte jo i over 3 timer.! Jeg hadde nesten glemt hvor bra den var, jeg ble sittende å snufse og leve meg skikkelig inn i filmen, Titanic er og blir en av de fineste filmene i historien, samt triste. Jeg satt å holdt hardt i hånden til Håkon igjennom hele filmen og mener helt bestemt at jeg er født i feil "årstid" i forhold til de vakre kjolene damene gikk rundt i på filmen. jeg vet det ikke var slik for alle, men jeg skulle gjort mye for å få gått tilbake i tid å flottet meg rundt i en vaker glitter og paljett kjole. Det er ingen tvil ..... 

Uansett.... 

Idag går det meste som er av dag til å holde på i butikken, mye skal på plass før den STORE dagen til Torsdag. Et nytt sommer konsept skal på plass i butikken, og da gjelder det å være 100 % med i hodet. he he... Det skal sies at det er fantastisk morsomt å holde på med dette, det er ingen tvil! 

Heldigvis er huset rent og pent, da blir det liksom ikke så ille å dra på jobb.. Jeg synes nemlig ikke det finnes noe verre enn å dra på jobb når huset står på hodet. 

Etterpå kommer bildemaraton..... Kameraet og pcén er med -  så dere blir holdt oppdatert.. Husk å kom tilbake inn her La dere inspirere ;) 

14 kommentarer

Tove

15.04.2012 kl.15:59

Hvor har du kjøpt puten i høgre hjørne?

Sofie

15.04.2012 kl.18:37

Hei, camilla! Filmen er veldig fin. Så den selv i går. Men kjære du, det heter da ikke årstid, men århundre. Hehe.. Ha en fin kveld. Titter innom bloggen din senere, gøy med bildemaraton. Klem sofie

Emmeline

15.04.2012 kl.22:16

Æsj.... Jeg liker deg ikke! Det er noe med det grusomme og lite perfekte utseende ditt som bare ser såååååå kjøpt og betalt ut!
Si meg en ting; er du luksus hore? Mener å ha hørt at du selger kroppen din for penger? Jeg håper mannen din går fra deg, for du virker som en løs tøs som tror du er bedre enn absolutt alle andre! Hvis ikke han gjør noe vurdere jeg stergt å legge inn min misstanke på at du ikke følger opp dine barn slik en mor burde til barnevernet! De burde få et skikkelig hjem!!!!!!!!! De ser ulykkelige og syke ut!!! Det ser ut som du sulter dem!

Camilla

15.04.2012 kl.22:20

Nei, herremin da. Hva er det du ønsker å oppnå med denne kommentaren? Dette kan du ikke mene, men selvfølgelig selger jeg meg for penger og sulter barna mine. Synes dette blir nokså grovt av deg å skrive, synes du ikke?

Linda s..

15.04.2012 kl.22:28

Du er hore, du prøver å stjele typen til andre mye flottere jenter enn deg, du er en person som kjøper mannfolk og legger deg selv igjen ned små spor overalt!!!!!!
Syntes det er veldig trist at du er så liten, tynn, bleik og ufresh!

Godt du ikke kunne skape mer rot enn hva du gjorde !!
Ps er helt enig med emmeline over her! Takk og lov at noen ropte ut før meg!!!!

Camilla

15.04.2012 kl.22:35

Nei, herre. Jeg har nok kun en mann, nemlig han jeg er gift med.Hvem er det du mener jeg er ute etter eller har kjøpt og betalt?
Morsomt å se at du skriver med to ulike navn, men samme ip og mail.

silje

15.04.2012 kl.22:37

Å Herre!! tror dette er den sykeste kommentaren eg noen gang har lest.Makan. Emmeline du fortener ikke noe oppmerksomhet for dette for da har du liksom "oppnådd" målet ditt..Er bare til å riste på hode og LE av deg. Er det noen som har sviktet og skulle fått barnevernet på døren så må det være foreldrene dine!!

Siste ord her må bli AVHOLDSJUKA!!!

henriette

17.04.2012 kl.08:11

Ren misunnelse!!! Ikke ofte jeg legger igjen spor etter meg, men har gjort det et par ganger da slike kommentarer er oppstått! Jeg liker din blogg og alt du får til Camilla:) Gleder meg til å se gangen ferdig:) Men som blogger selv er det ikke lett å få kommentere, blir nesten nok med sitt eget:)

Camilla

17.04.2012 kl.08:14

tusen takk for at du legger igjen noen ord=)

Ha en nydelig dag=)

Susanne

17.04.2012 kl.14:43

Hei ! Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt Bordet?

Camilla

17.04.2012 kl.19:40

hei hei =)
Det er kjøpt på home & cottage

Torunn B V.

21.04.2012 kl.01:04

Denne bloggen er utrolig fin :-) gleder meg til og gå inn her . Tusen takk for at du deler det med oss andre :-) synd med så ufine kommentarer .. Prøv og hev deg over det :-). Ha en fin helg med din nydelige fam. Torunn fra Tønsberg.

Name (required)

21.04.2012 kl.01:17

Hei:-) denne bloggen er utrolig fin gleder meg til og gå inn her :-) Tusen takk for at du deler den med oss :-) Synd med slike kommentarer ..prøv og hev deg over det.Ha en fin helg med din nydelige fam.Mvh. Torunn fra Tønsberg.

Camilla

21.04.2012 kl.10:05

så koselig å høre, er veldig hyggelig med lesere som deg <3

nyt helgen !

Skriv en ny kommentar

hits