Man må være effektive...

Først og fremst -tusen takk for alle vakre mailer og ord angående innlegget igår, for ikke snakke om alle spørsmålene som har kommet inn det siste døgnet på mailboksen min. Jeg er overveldet! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal få begynt å svare, dere er virkelig vakre alle sammen-takk for at dere leser min blogg!

Statistikken min har endret seg helt, og det er morsomt å se at flere og flere kommer innom for å si Hei og ta en del i mitt lille-rare-morsomme-aktive-masete og harmoniske liv, jeg fatter ikke hvor mange som faktisk leser denne bloggen jeg altså. Det å sitte å blogge hjemme i sofakroken gjør det liksom ikke så virkelig at flere tusen lesere er innom hver dag. Gjett hva-- nå skal snart en dag i livet mitt komme ut på nett.. Jeg vet ikke helt hvordan jeg synes det blir, men det vil kanskje gi noen av dere et annet syn på min tilværelse enn hvordan den virker ut fra noen bilder her.

Viste dere at jeg står opp hver dag kl halv 7, ser barna mine kun noen få timer i døgnet? At jeg ser Håkon 3.4 timer i løpet av en dag, at jeg jobber med nettbutikken 4-6 timer hver dag, sorterer varer hver dag i ett par timer, jobber med mailboksen min ihvertfall 3 timer og bloggen tar meg ett par timer hver dag, selv om blogginnlegget er på en halv a4 side. Jeg spiser 5-6 ganger i døgnet og holder meg unna sjokolade hver dag forutenom fredag,  jeg er avhengig av en tlf med min far for veiledning og støtte hver dag og trenger min fars godkjenning på alle valg som blir tatt. Viste dere at jeg driver firmaet min sammen med min far?  At vi sorterer nyheter i butikken to ganger hver uke, at jeg krangler med leverandører og blir kjeftet ned av kunder hver eneste dag... Jeg har faktisk ikke noe liv som er avslappet eller et glansbilde, men jeg er likevel et arbeidsjern og jobber best under stress.  Jeg har nå latt meg filme flere dager etter hverandre, dere vil høre meg sitte i dialoger, diskutere, legge meg flat og se hvordan jeg tenker og er hjemme når jeg tar av meg på beina og er bare Camilla og mamma. Den kommende uken skal jeg filmes mye, for det er siste rest... Blir spennende dette her..

 Som regel sitter jeg slik......

Konsentrert i tlf.

Spent på et stort salg...

 

Lykkelig over å ha fått det!!!! 

Hjemme kontor og jobb passer somregel alltid dårlig når man har små barn i hus som løper rundt beina på deg.. 

Men nå er snart den verste jobben i boks for den kommende uken! Det å bli ferdig slik at dørene bare kan åpne den 19.april  for dere skal bli veldig deilig!! 

Nå skal mannen og jeg på Titanic 3d.. Har noen sett den? Lurer på om den er bra jeg? I 3d altså... 

Vi skrives mine kjære! 

4 kommentarer

Jt

14.04.2012 kl.21:11

Skal bli morsomt å se hvordan dagen din er :) har vel egentlig skjønt at du ikke ser barna dine så mye .. Ettersom jeg regner med at døgnet bare er 24 timer for deg også !:) synes du d er verdt det ?? Og få så lite tid med barna sine "bare" for å leve ut drømmen sin med å drive egen butikk ? Jeg synes iallefall du er knall flink !! Stå på Camilla :-) klem :)

Anette

14.04.2012 kl.23:15

Hei! Syntes du er beundringsverdig som får ting til å gå rundt, med alt det høres ut som du har å gjøre. Og fint å se at du følger din egen drøm med din egen butikk. Du er til stor inspirasjon med tanke på alt du har fått til i en så ung alder, og det gir et lite "kick" om at man kan nå drømmen sin så lenge man gjør noe for det, og ikke bare lar det bli med å drømme.. Bloggen din er interessant og til stor inspirasjon, stå på! Klem:)

InNorth

15.04.2012 kl.00:36

Har fulgt bloggen en stund, mye fint her å lese. Syntes du gjør en god jobb, du har virkelig mange jern i ilden :) Kjempeflott nettbutikk! Mye som skjer, og det er spennende å følge med :) Blir gøy å se resultatet av filmingen ;) Keep up the good work Camilla :D

Mariann

15.04.2012 kl.09:41

Stå på Camilla! Barn har ikke bare en mor, de har også en far og andre omsorgspersoner. Du ser barna dine hver dag, og fokuserer på å være tilstede når du er der.

Hvis det er noe barn ikke egner seg for, så er det å være et annet menneskes eneste livsinnhold. Jeg er sikker på at du er en pliktoppfyllende og omsorgsfull mor, og at barna dine merker det.

Jeg har selv voksne barn nå. Har alltid jobbet mye, men fulgt opp mine barn. Min erfaring er at foreldre som har det travelt i jobbene sine er flinkere til å prioritere barnas arenaer; skole/barnehage-møter og roller, fritidsaktivitet og ikke minst å legge kvalitet i tiden vi tilbringer sammen.

Hvis jeg skal sammenligne i dag, så ser jeg at barna til mine venner som har prioritert å jobbe halv tid og fremdeles gjør det med voksne barn - de har valgt tilsvarende. Lav utdanning og lite krevende jobber.

De foreldrene som har tatt utdanning og hatt en karriere, har vært rollemodeller for barn som har valgt tilsvarende.

Jeg skal ikke si at det ene eller det andre er galt, vi trenger både dem som er sultne og dem som vil ha et roligere liv. Men det som iallefall er sikkert er at der ikke er noen sammenheng mellom det å følge opp og være tilstede for sine barn, og det å ha en travel jobb. Jeg har vært mer tilstede på skolearenaene og fritidsarenaene enn mine venninner som er halvt hjemmeværende.

Sikkert mange som blir provosert av det jeg skriver her, men jenter: skal vi ha likestilling må vi slutte å kritisere hverandre for de valg vi gjør. Vi, og ikke våre menn, er våre egne verste fiender.

Lykke til Camilla, du er flink!

Skriv en ny kommentar

hits