Ukens bilde

Ukens bilde er tatt av Siw Tangen fra Molde. Bildet viser en lun og god stemning med naturlige materialer som stein, vedkubber og trekrans som gir bildet et lunt inntrykk. 

Gratulerer så mye ! 

Det er så morsomt å se alle som har kommet med bilder til "Ukens bilde", blir dette en suksess kan vi jo med tiden gjøre mer ut av det. 

Det er bare å sende inn mail til Ckinterior@hotmail.no med ukens bildet, den kommende ukens tema vil være pastell og glamour. Kom med ditt bidrag og få muligheten til å dele din blogg, samt bilde på min blogg i en uke. Mailen skal ikke inneholde mer enn maks tre bilder og litt om dine tanker bak bildet. 

Ellers har dagen idag gått med til å planlegge i butikken,  for neste uke braker det løs med Villapaprika aften! Det er så utrolig morsomt å se at så mange kommer og vi gleder oss veldig til å se dere alle. Så langt er det nærmere 150 stk som kommer, kanskje noen fler, men vi har gått ut ifra de som har satt seg opp på eventen på Facebook, listen i butikken samt mail. Skulle flere ønske å komme er det bare å kontakte oss per mail,(ckinterior@hotmail.no) vi har nå ordnet så alt er på plass, men vi kan ikke ta inn mer enn 200 stk pga brannforskriftene og plassen vi må beregne for at folk skal ha det trivelig. Dette håper vi at vi har forståelse for. 

Vi jobber på spreng for at alt skal være på plass til denne dagen og jeg er sikker på at dette vil bli en minnerik og positiv dag for alle som kommer. Butikken skal fylles opp med nytt til denne dagen, masse vår nytt og annet morsomt! Det vil selvfølelig bli mange gode tilbud også-dere kan bare glede der, det gjør vi! 

 

Én kommentar

DIVAMAMMA.COM

13.04.2012 kl.18:44

SÅ gøøøøy med ukens bilde!! :-)

Skriv en ny kommentar

hits