Valper... I familien ? Nå tuller dere....Ikke sant?

Og det kom idag på oss som et sjokk, vår lille voffse Mie ( som vi har kjøpt på deling med min bror for ett par år siden) skal bli mamma og hun er 52. dager på vei. Dette fikk vi vite idag, jeg trodde jeg skulle knekke sammen, "lille" Mie, hva skjer? Når ,hvor, hvordan? Ja, dere kan tenke dere spørsmålene stod i kø, men rart er det. Min kjære bror og svigerinne spratt nyheten istad når de var tilbake fra Bergen, og Matheo mitt tantebarn skal bli "storebror" til masse små Havanaise valper. He he, det er enda godt min svigerinne har bodd på gård  siden hun var liten og er vant med dyr som skal føde osv, dette er jeg nemlig alt for nervøs til. Det skjer noe hele tiden, så hva blir det neste -hmmm nytt tantebarn kanskje? 

Vel, uansett.. Moro er det, jeg synes det er rart at Mie faktisk er gravid med valper, helt utrolig..! 

Som dere sikkert har sett har nettbutikken fått litt oppdatering og ennå er jeg ikke halvveis, men nå er jeg igang for fult! Jeg har sittet benket fast forran pc´skjermen i nesten 7 timer sammenhengende. Det morsomme med det hele er at tre meter fra meg er toalettet, men jeg holdt meg i nesten to timer pga jeg var så oppslukt og ivrig på pcén at jeg omtrent ikke rakk å gå på toalettet for å tisse.. Snakk om tulling jeg har blitt da-skikkelig datanerd! 

Men en tur ut måtte jeg for jeg måtte i møte med regnskap når kl var 18 , over 2 timer satt jeg der og gjorde opp grusomt mye med regninger, jeg merker at jeg lever for å si det slik- butikken har virkelig vokst! Det feiret jeg og en venninne med en god og deilig SOFTIS! *NAM* ....

Endelig er armbåndene fra ICON ute i nettbutikken, jeg vet det er mange som har ventet lenge på disse. Lekre, også passer de til absolutt alt og kan brukes som ankellenke -råtøff! 

Armbåndene finner du HER og HER.

 

Nå skal jeg prøve å få sortert ut morgendagens oppgaver- det er litt av en jobb, for imorgen kommer posten for å hente et lass med varer som ble bestilt i påsken. 

 

Fortsett å nyt kvelden da, dere-- den er ennå "ung" ... For meg ihvertfall. 

 

Skjorte - Villapaprika HER

Hals - Villapaprika HER

Bukse - MET

Pumps - Christian Louboutin

 

9 kommentarer

Cathrine

11.04.2012 kl.09:17

Hei hei :)

Du jeg lurte på en ting, vokset dere stuebordet når dere fikk det? Jeg kjøpte likt bord igår og klinte på voks fra home and cottage og bordet stinker så jævlig så jeg har mista troa på at vi noen gang kommer til å få det inn i stua :) hehe

Therese

11.04.2012 kl.09:36

Omg. Elsker skoene!

Thuy An

11.04.2012 kl.10:23

Så hyggelig for dere.... det er alltid kost med flere "familiemedlemmer" :)

Kjempe fint antrekk med fantastiske sko ;)

anne

11.04.2012 kl.10:45

råe sko:) hvor har du kjøpt de?

Camilla

11.04.2012 kl.13:33

De er kjøpt i København =)

linn

11.04.2012 kl.14:37

ah..da kan dere jo kjope en av valpene? er jo perfekt maate og se om mathilde vil reagere paa dem :)

Madelaine

11.04.2012 kl.19:19

ekte louboutin og hvor er de kjøpt?:)

Camilla

11.04.2012 kl.20:00

De er kjøpt i københavn =)

Camilla

11.04.2012 kl.20:02

Vi får se, er fremdeles redd etter hendelsen med Merlyn .

Skriv en ny kommentar

hits