Goood kveld...

Her blir det sent ikveld, noen ganger har jeg litt for mye å gjøre å da blir det til at tiden ikke alltid strekker til slik som jeg sier. Dårlig egenskap, men det kan vel jobbes med? 

Siste kveld på denne påsken, det er nesten helt sprøtt for jeg føler den nettopp begynte selv om jeg føler den har vart LENGE. Jeg er ihvertfall godt igang med sortering av mailer og bestillinger, samt nettbutikken, imorgen blir det kontorjobb hele dagen-det er helt sikkert. Jeg tror de fleste leddene i kroppen kommer til å limes fast til stolen, etter dagens treningsøkt i en GYMSAL blir det spennende. Jeg er ikke så flink til å tøye ut altså, burde bli bedre der også, men jeg lærer -sakte men sikkert. Er kroppen i sjakk imorgen tidlig blir det 8 km joggetur, kanskje jeg når målet med 1 mil innen uken er omme? 

Jeg setter meg ihvertfall mål. 

Vi får se, denne "gamle" kroppen må jobbes hardt med for å mykne opp kondisen altså.  he he.. Den har ikke blitt bedre med årene, og med tanke på at jeg kun er 7 år fra 30 er det på tide å komme seg i bedre form.. Det er flaut at min bestefar på over 80 år har bedre kondis en meg .. 

 

Nyt kveldens siste time og sov godt inatt!

En skjønnhetssøvn gjør underverker - det lover jeg! 

 

Shorts - Odd Molly 

Genser - Odd Molly 

Smykke- Villapaprika - finnes HER 

Armbånd- Villapaprika 

8 kommentarer

ariel charlene

09.04.2012 kl.23:28

flink du er. Liker utrolig godt klærene du har fått inn i butikken din. :) Lurer på, den lampen du skulle lodde ut, fant du en vinner? :)

Janne

10.04.2012 kl.13:01

Hei Camilla ! Har du fler igjen av den hvite skjorta i xl ? Mye kosta den ? Ha en fin dag :-)

Camilla

10.04.2012 kl.13:25

hvilken hvite skjorte?
Vi har så mange ulike =)

Janne

10.04.2012 kl.17:02

Fint smykke! :) Er det et Icon design smykke? Hva slags materialet er det laget av?

Tonje

10.04.2012 kl.18:06

Hei :)

Hvor kjøpte du de lysestakene som går i hverandre på bilde, og hvor mye kosta di? :)

Mhv Tonje :)

Tine

10.04.2012 kl.19:56

Hei. Jeg har nylig oppdaget bloggen din. ELSKER den! Du inspirere så utrolig mye med interiørstilen og den personlige stilen din!!! Aldri slutt å blogg!! Har et lite spørsmål til deg, HVOR har du kjøpt day-planneren din? Den så helt genial ut.

Emilie

10.04.2012 kl.20:21

Så fin du er :-) Elsker stilen din!

Jeg lurer på hvor du har kjøpt det vitrineskapet som er bak deg på bildet? Skal snart kjøpe nye stuemøbler og elsket det. Prøver å finne et vitrineskap som har både glass og panel dører (les: må skjule stereoen til typen nederst, og sette penserviset + glass øverst ;))

Ha en fortsatt fin kveld! :)

Camilla

10.04.2012 kl.23:06

Den er fra Villapaprika og kommer ut i nettbutikken imorgen =)

ha en nydelig kveld =)

Skriv en ny kommentar

hits