Å planlegge på nytt...

Igår ble det litt endring i planene, men påsken er til for å nytes og det er det ingen tvil om at vi gjør. Vi har bakt kanelboller, rundstykker,boller og vært på skattejakt. Ungene fikk bestemme, så da ble dagen igår fylt med ungene sine aktiviteter. To stk veldig fornøyde unger og to stk pumpa foreldre. 

Olíver var en detektiv der han gikk å lette etter påskeegget sitt og Mathilde løp etter å sa" vi må finne egge olíver, du finner det for meg" .... Snakk om to barn som var aktive, de hadde mer energi enn en hel barnehage til sammen .

OJOJOJ---"Mamma jeg fant det-SEEEEEE!!" 

Selv om denne påsken har vært kald har vi virkelig koset oss, men jeg skal ærlig innrømme at jeg gjerne ville hatt det litt varmere.. Sommeren er nok like rundt hjørnet den nå, det håper jeg ihvertfall... 

3 kommentarer

kristine

08.04.2012 kl.11:30

Hei og god påske! Dette ser flott ut,det trenger ikke å skje så mye til barn før det blir gøy. Dattera mi elsker å bake,men jeg synes det blir sånn søl å rot!!må skjerpe meg der!! det blir da alt for sjeldent,men det er jo bare tull-det er jo en fin ting å gjøre sammen. Håper dere får kost dere med kanellboller idag da:) det fristet veldig her å no med kaffekoppen.

Mari og Lillegutt

08.04.2012 kl.11:58

Så herlige bilder :D Og så kjekt for barna og få bestemme helt selv en dag. Det er så herlig med påske, bare avslapping og kos :) Ha en fin søndag

Malin

08.04.2012 kl.23:28

Ser ut som om dere har hatt en bra dag!

Skriv en ny kommentar

hits