Typisk. Men så blir det bra igjen!

Hei hei og god morgen! Har dere sovet godt? 

Idag er dagen jeg føler jeg har fått en ny livsgnist her i bloggverden, dere vet jo selv hvor lei jeg har vært.(?) 

Igår var dagen hvor jeg følte det toppet seg helt for meg, bloggen var borte og serveren nede i mange timer. Jeg trodde i flere timer at bloggen min var slettet og ble faktisk litt "nervøs" . Hva har skjedd? hvorfor kommer jeg ikke inn? osv... Jeg var helt satt ut og litt bekymret , er et år av livet mitt her inne bare borte(?) 

Heldigvis viste det seg å være serveren, men igår kveld var den nede igjen, alt av statistikk, teller, osv forsvant når jeg kom meg inn igjen og det nyttet ikke å skrive et enste innlegg.Idag fikk jeg se at den hadde vært nede noen timer i natt også, men nå håper jeg problemet er løst.  Noen ganger angrer jeg nesten litt for at jeg skiftet bloggplattform da jeg følte alt så mye lettere på blogg.no. Vel, vel man kommer vil inn i dette, men jeg fatter ikke hvorfor den hele tiden faller ut eller forsvinner.

Jeg har ihvertfall nå fått en ny lyst over meg, jeg vil faktisk blogge, dele ideer,tips,bilder , skrive om familien min, butikken min og alt som er med på å forme dagen min.. Det er jo ikke slik at jeg bare holder på med interiør i butikken, jeg savner faktisk å dele mer bilder fra hjemmet, av barna mine, dele mine tanker osv, dette har jeg jo nesten gitt meg med i noen mndér. Jeg har som dere vet vært inne på tanken på å gi meg, men det er ikke bare å gjøre det heller når man har lagt så mye tid i alt dette fra før.. Nei, dere å er den "Gamle" Camilla tilbake og skal gi bloggen et nytt "liv".. Jeg har våknet fra noen mndér i dvale og er mer klar enn noen gang.. Jeg har så mye å fortelle og dele med dere, hvor jeg skal begynne for bare bli et "luksusproblem" .. he he... 

Dersom dere har noen ønsker på hva dere ønsker jeg skal blogge mer om- kom med de.=) 

Idag tar jeg med meg macbooken og kameraet på jobb og er klar til å dele hverdagen min med dere igjen, ikke bare bilder fra butikken. ! 

Når vi er inne på det-- Butikken åpner om 40 minutter og jeg har ikke kledd meg ennå -wææææ! Jeg får kaste meg rundt -Vi skrives SNART! 

Nå er jeg tilbake- endelig!

Og det skåler vi for! 

9 kommentarer

Hanne Elisabeth

04.04.2012 kl.09:39

Alltid koselig å titte innom bloggen din! :) Ha en fin påske! :)

Helene

04.04.2012 kl.10:57

Så godt å høre at blogglysten er tilbake:) Ha en god påske sammen med familien,Camilla:)

lena

04.04.2012 kl.11:24

Ønsker deg og familien en riktig god påske :) godt at du føler deg "hel " igjen!! ps... sendte deg en mail for en tid tilbake ang. damenes aften og påmelding? men ingen svar. Må man melde seg på??

Martina

04.04.2012 kl.11:38

Godt å høre du har fått lysten på det igjen! Gleder meg til å fortsette å følge bloggen din:) Ønsker eg og familien din en riktig fin påske! Og gratulerer med den nye familemedlemmen, han var nydelig!

Ingun

04.04.2012 kl.12:19

Vet du, pågangsmotet du viser på denne bloggen smitter! Så jeg vil takke deg Camilla. Du har inspirert meg til å gjøre huset mitt til et hjem. Til å sette pris på de små gleder når hverdagen kommer som et støvelspark i trynet. Er så glad jeg fant bloggen din!
Ønsker deg og dine en riktig god påske :)

DIVAMAMMA.COM

04.04.2012 kl.12:26

Jeg synes du er kjempe flink til å blogge jeg :-) Ha en fortryllende påske!

Anna

04.04.2012 kl.17:20

Kjempeflott blogg. Husker deg fra unge mødre -serien som gikk :) Du er et veldig godt forbilde for andre unge mødre .

Klem fra en litt "eldre mamma " på 33 år ;-)

monica

04.04.2012 kl.19:25

Åh, det var gode nyheter. Kan skjønne at man blir lei, men gode nyheter at du vil fortsette:) Dagen hadde ikke blitt den samme uten å stikke innom bloggen din for å få litt inspirasjon;)

Mari og Lillegutt

04.04.2012 kl.20:14

Good news :) Jeg liker bloggen din uansett jeg :) Og så er du så flink å skrive. Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

hits