En titt på badet...

Deilig kveld alle kjære!

Denne kvelden har gått ut på å nyte et deilig varmt bad, se på tv og avslapping på sofaen. Jeg driver å får min siste visdomstann og holder på å bli GAL! Hodepine, kvalme og tannsmerter, finnes det noe mer grusomt? 

Jeg kan ikke huske sist jeg lå rett ut med tannpine, æsj.. Siden det er en tann som skal ut i en ganske så "trang" skjeve er det ikke bare bare, jeg føler alle tennene er løse. Uff.. Slikt som dette gjør meg skikkelig grinete altså. Jeg har tannlegeskrekk og har vært igjennom det meste fra ganeregulering, tannregulering, trekking, rotfyllinig, boring, kutting og sying i munn, jeg er seriøst redd tannleger. he he... Tror det er nærmere 2 år siden sist jeg satt i en tannstol og det skyldes min redsel for tannleger og opplevelsene mine i "domstolen".... 

Er det noen av dere som er tannleger eller tannpleiere er det bare å komme med tips til en med ufyselig tannverk og medfølgende hodepine. Tips tas imot med stort TAKK.! 

I ren fortvilelse over smerten har jeg ryddet i alt av skuffer og skaper på badet idag, resultatet ble et deilig rent og ryddig bad. Det er deilig det!  

Nyt kvelden, nå venter jeg på at smertestillende skal begynne å virke slik at jeg kan få meg litt søvn. 

Vi skrives - God natt solstråler! 

7 kommentarer

Anette

03.04.2012 kl.00:03

Har igjen prøvd og sende deg en mail, men får ikke svar. Jeg har enda ikke fått kvitteringen fra deg. Det har nå snart gått 14 dager siden du skrev at du sendte den. Dette begynner og bli useriøst!

Fruen i Nord

03.04.2012 kl.06:55

Bytt tannlege! Det er mitt tips. Jeg har funnet en famtastisk tannlege her vi nå bor, ho er så hyggelig - husker meg fra gang til gang. Men det beste av alt er at ho forteller underveis hva ho gjør, og er dermed flink til å berolige. I bakgrunnen kan radioen høres. Jeg har aldri likt tannlegen, men det er noe (jeg mener) man bare må igjennom. God tannhelse er viktig! Mye dyrere og fikse opp i ettertid. Jeg får jevnlig innkalling til kontroll, 1 gang i året! Anbefales!

Gratulerer med familieforøkelse. Det er alltid hyggelig:)

Har prøvd og google armaturet deres, uten hell. Hva heter det, og hvor kommer det fra? Det er virkelig innmari flott og stilig! Gir badet en herlig løft. (Misforstå meg rett altså: badet er fint i utgangspunktet altså)

Ha en herlig påske!
Klemklem, Fruen i Nord!

sophie

03.04.2012 kl.11:51

hva er målene på det sorte skapet?:)

H

03.04.2012 kl.13:26

Hei Camilla! Jeg er tannpleier og tenkte jeg kan gi deg noen tips :) Du burde kjøpe Corsodyl på apoteket og skylle med 10 ml i 1 min 2 x daglig. Corsodyl er desinfiserende munnskyll og hjelper å holde det bakteriefritt i tannkjøttet rundt visdomstannen. Hvis du skal ta smertestillende bør du ta 1 Ibux og 1 Paracet. Hvis smertene ikke gir seg bør du kontakte tannlege/tannpleier for å få skyllet med fysiologisk saltvann i lommene rundt tannen for å få bort eventuell puss/matrester osv.

julie

03.04.2012 kl.15:21

heisann jeg er student innenfor yrket. du kan eventuelt smøre på litt konjakk eller annen sterk sprit som bedøver området litt. ellers er det viktig at du kommer deg til tannlege fort, tannpine er tross alt noe av det vondeste en kan oppleve. om du har skrekk, kan du avtale med tannlegen/tannpleieren din at når du løfter den venstre arm, så tar han instrumenten ut av munnen og du får en pause, på denne måten har du selv kontroll over situasjonen.

Camilla

03.04.2012 kl.18:34

Tusen takk, da skal jeg reise til senteret med en gang og handle du du sier her, tusen tusen takk!

Camilla

04.04.2012 kl.11:06

Jeg har slitt med smerter etter at jeg trakk en tann rett før påske. Som hun ene sier så er corsodyl veldig viktig. Men en ting som har funket veldig bra for å bedøve smertene mine er er gammelt kjerringråd. Det slår alt av smertestillende tabletter. Kjerringrådet er å tygge på en nellik, hvis du har det i pulver så kan du blande det ut i vann og smøre det på der du har vondt. Det hjelper faktisk utrolig bra!! Det må du prøve!! Det hjalp veldig for meg:). Lykke til med tannlegen da:) føler med deg!

Skriv en ny kommentar

hits