Det glitrer !

Jeg har den siste tiden shoppe en del som dere vet, men jeg har vært veldig dårlig på å vise frem antrekkene, skoene,pumpsa og tilbehøret.. Jeg klarer ikke være trofast mot lave sko, det går nøyaktig noen dager så er de høye skoene på mine føtter igjen.. Jeg elsker jo høye pumps,glitter og stas, men det er jeg nok ikke alene om. 

Et av mine siste kjøp den sisten uken er disse, lekre og det stod skrevet Camilla på dem- de "ropte" rett og slett på meg der de stod utstilt på hyllen... Heldig var jeg også for det var ikke mange par igjen .. 

Jeg måtte ty til et henge stativ til også for jeg hadde ikke nok plass til å henge opp alle kjolene og blusene mine lengre. Det å få frem alle sommerklærne byr på utfordringer, store utfordringer til et  ikke alt for stort klesskap, jeg tror vi må sørge for at det er mer plass til klær i vårt neste hus. 

 Enn så lenge fungerer dette mer enn bra nok.. 

Jeg har også en stor nyhet å dele med dere og jeg gleder meg veldig til å si det til dere imorgen. Jeg merker lysten på å fortelle dere det, vise bilder og skrike ut griper tak i meg, men jeg skal likevel prøve å holde meg til imorgen. Nattesøvnen vil ikke bli 100 %, men med jentekveld i kveld skal det nok gå helt fint likevel, det er greit å bedrive tiden sin med noe som får den til å gå fort.. Det er nemlig på slike dager som dette den går "tregt" , selv om den ellers alltid går radig...

Vel, dere får passe på å nyte kvelden, nå skal jeg dusje, sminke meg å få på meg partyskoa, ikveld skal det bli jentekveld, gjett om det skal bli morsomt... Outfit bilder kommer utover kvelden, i promise. ! 

5 kommentarer

Mari og Lillegutt

31.03.2012 kl.19:33

Superfine sko :) Jeg er aaalt for dårlig til å shoppe til meg selv, jeg får liksom ikke tid når jeg jobber mye, mannen er lenge borte på jobb osv. Og når jeg først shopper, shopper jeg på nettet. Så kjedelig er jeg :) Ha en fin kveld :D

Janne M

31.03.2012 kl.20:28

spennende:) Ja du må legge ut bilder av kveldens antrekk-det er så gøy:)Kose deg:)

Therese

31.03.2012 kl.20:30

Hei.. Prøver å finne de siste bildene du la ut av barnerommene, men kan ikke finne dem.. Kan du linke til dem?

Ingvild :)

31.03.2012 kl.22:31

Weee! gravid da eller? ;)

Lene

01.04.2012 kl.10:21

Husk at det er 1.april i dag da:) Er nok ikke tilfeldig at "nyheten" måtte vente til i dag:) Ha en fin søndag!

Skriv en ny kommentar

hits