Det er sommer...

Vel, kanskje ikke akkurat, men det føles slik ut, eller hva? Igår var det over 20 grader ute og idag kom varmen igjen etter lunsj, jeg blir så glad når været er så fint! Det gjør liksom noe med humøret, jeg blir overlykkelig jeg altså.. 

Nå som våren endelig er her har jeg fått frem alle de nye vårnyhetene våre fra Villapaprika og jeg kan bare si - i´m in love! Kjolen er fra vår zone bleue kolleksjon ... Det må jeg si, jeg er overrasket over hvor gode tilbakemeldinger vi har fått på klærne, dere er fantastiske! 

Jeg lover masse bilder til nettbutikken, jeg har faktisk jobbet med det i hele dag, så nå er bildene sendt videre til de som jobber med nettbutikken.. Den blir så fin så dere kan glede dere, det har tatt lengre tid enn forventet, men den som venter på noe godt!!! 

Alt jeg har på er fra Villapaprika og er på lager. Str vi kan tilby er s,m,l og xl .. Jeg bruker small og er 1,66 cm og veier 62 kg ( dersom noen vi sammenlikne). Kjolen kan strekkes lengre ned, men jeg har brettet den slik at den ble litt kortere =) Pris kr 798,- jakke- kr 798,- Armebånd 549 ,- og halskjede 799,- 

Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk dag, min har flydd unna, men det er ingen bombe(?) he he..... 

3 kommentarer

jeanette

29.03.2012 kl.07:00

Hei. Hva har du på venstre bein? Fotlenke? Den var kjempefin!! Har lyst på.

Camilla

29.03.2012 kl.08:27

Den kan brukes på som ankellenke, men er egentlig armbånd =)

Emilie K. G

29.03.2012 kl.10:13

Så fint antrekk! :-) Syns stilen din er kjempe fin!

Jeg lurte på når du skal legge ut innlegget med tips til hjemmet? Skal pusse opp til sommeren, så hadde vært flott med litt tips ^^

Skriv en ny kommentar

hits