Vi sier så...

Idag har vi vært mange timer i Halden, svigermor fyller år imorgen og det måtte feires med deilig lammestek, kaffe og kaker- NAM! Jeg klarer aldri å styre meg når det kommer til maten og spiser alltid litt for mye, hadde jeg vært en ball hadde jeg rullet hjem for å si det slik. Jeg har også syndet noe veldig denne helgen, jeg har nemlig shoppe alt for mye klær til meg selv, for ikke å snakke om sko! Men jeg har gjort et godt kjøp i følge meg selv også, 4 par sko for 1500 kr, jeg er imponert! Kan man bli medlem å få halve prisen i avslag-ja,hvorfor ikke? Selv om jeg vet dette er det perfekte salgstriks! Nå vil det flere ganger i mndén tikke inn "tilbuds" meldinger til meg på joggesko inn på tlf ... Filler´n heller,det for duge... Det å shoppe i sin egen butikk og i sportbutikker skulle ikke vært lov, jeg skulle seriøst fått forbud mot slik, men men.. Noen fordeler må jeg jo ha også, eller hva? 

Ikke nok med at jeg faktisk har vært på jobb når jeg har shoppet, jeg har klart å ta med masse ting til huset hjem i samme slengen.. Hva er det med meg ? Jeg tror jeg har fått en form for shoppe lyst igjen, det er nemlig snart et år siden jeg hadde samme shoppedilla sist.. Putetrekk, lys,pledd,lysestaker,boller,sengetepper-you name it.. Jeg har klart å lirke med meg det meste hjem + Vesker,smykker,armbånd,skjerf,topper,bluser,jakker... Og til slutt-4 par JOGGESKO? Jeg tror ikke jeg har kjøpt det på MANGE år! Mine føtter vil få et nytt liv de nå, selv om jeg vet med meg selv at de høye skoene mine aldri noen gang vil bli lagt på hylla. Jeg tror nok bare mine arbeidsforhold ikke tilsvarer 10 cm høye heler 10 timer i døgnet på betonggulv.

Kjoler og skjorter- vi venter inn masse-gled dere! Samt jeans og sko. Noen av klærne er vi alt utsolgt på og det må jeg si- dere er like gale som meg! Vi har alt lagt inn en liste med klær vi må bestille inn mer av, som Maggie Wonka blusen i marine.. Den har flydd ut Døren like fort som den kom inn, dere kan glede dere til kjolene kommer i april/mai! De går jeg bare å tripper etter... 

Smykkene er nye og vi er nesten utsolgt på de alt, noen få igjen bare- de koster 798 og har plater med Buddhahoder på. Finnes i fargen brun,rosa og hvit.. Nå som vi endelig er på plass nede har vi ENDELIG fått frem smykker og stæsj også! *jippi* !  Vesken er siste nytt og denne gikk det unna på i helgen, kun 2 stk igjen med peace tegnet på ( samme fasong og farge) Denne koster 398,- Skjerfet er fra Lama og kan også kjøpes hos oss.. Send meg mail på Ckinterior@hotmail.no dersom du skulle ønske noe ? 

Vi lover å oppdatere nettbutikken, men pga sprengt kapasitet den siste mndén og over 2000 nye kunder registrert i nettbutikken har vi ikke hatt mulighet siden volumet har vært for lite. Imorgen skal jeg ned å ta bilder av nyhetene og ta en tlf rundt til våre leverandører, så gled dere til imorgen kveld! Da skal nærmere 50 nye varer ligge ute + masse klær og tilbehør! 

 

Enn så lenge- nyt kvelden, jeg må flytte tips innlegget på farger til imorgen, det ble dessverre mørkt innen vi kom hjem og da blir ikke fargene på bildet helt riktig.. rett skal være rett!! Jo, imorgen trekkes vinneren av lampen! 

Nå skal jeg kose meg med verdens beste mann! 

Skikkelig forelska om dagen jeg <3 

Kanskje derfor jeg er i så utrolig godt humør også, blir glad av å være forelsket vet du!.. Litt sånn tenårings forelskelse.Har ikke vært så opptatt av Håkon som jeg er nå noen gang jeg. ha ha.. *ler* 

Nyt kvelden mine vakre, vi skrives!

12 kommentarer

Janne M

25.03.2012 kl.21:57

Herregud så pen du er:)likte antrekket kjempegodt:)Men du ?:) 2 spørsmål om du vil svare:) din søsters blogg er den borte vekk?og en annen ting.Kan du ikke gi oss litt hårstylingstips?hvordan klarer du å lage så mange forskjellige tøffe frisyrer med kort hår?Ha en fin kveld:)

yvonne

25.03.2012 kl.21:58

det er nå kjekt å fornye seg litt=) og jeg vet hva du mener! hehe

MorTilEn

25.03.2012 kl.22:22

Digger håret ditt!:)

Camilla

25.03.2012 kl.22:23

tuusen takk=)

hilda

25.03.2012 kl.22:43

for ei fin jeansjakke. Hvor er den fra?:)

Camilla

25.03.2012 kl.23:01

Den er fra MET =)

Maria

25.03.2012 kl.23:56

Kul kjole, hvor er den ifra?

Kristin

26.03.2012 kl.19:50

Kjempestilig på håret.
Kunne du tenkt deg å lagt ut bilde av klippen din og forskjellige hårfrisyrer...
Kjekt med litt inspobilder til frisøren...

Mari og Lillegutt

26.03.2012 kl.20:17

Alltid kjekt oppgradere klesskapet litt :D Skjønner det er vanskelig å unngå å kjøpe noe når man selger klær og interiør i egen butikk :D

Karianne B

26.03.2012 kl.21:48

Få som kler den frisyren!! Men det gjør virkelig du! ;)Ble litt sånn rocka :D

Ann-jeanette

27.03.2012 kl.02:19

Hehe den frisyren savner jeg litt :p brukte den en del for 4-5 år siden før det ble populært, kutta det ut for ble kalt lesbe, haha :p kanskje jeg kan hente den frem igjen nå... går fint ann å lage den selvom man har lagt hår og :) bare feste håret bak og nedover på en måte, klart man ser jo lengden på håret men man får den bulken på toppen og håret dratt på siden som en slags hanekam ala jenteversjon :p

Name (required)

28.03.2012 kl.00:01

Hei,hvor for man kjøpt de smykkene du har på deg? De er kjempe fine og passer fint til nesten alt sommerlig ^^

Skriv en ny kommentar

hits