Gjør det enkle til det spesielle.

Ved små tiltak og enkle valg. 

Vi elsker alt som er spennende, enkelt og som gir oss en følelse av at vi har klart å oppnå det lille ekstra. Vi elsker å gjøre ting billig, få mye for pengene, lage mist mulig jobb, bruke minst mulig med tid og oppnå resultater som gjør oss stolt. 

Med våren utenfor døren og sommeren ventende er det mange som nå er i en fornyelseprosess der mange ønsker å få inn nytt på innside som på utsiden av huset. Farger kommer det mer og mer av, skarpe farger og gjerne de vi i laaaang tid nå har styrt unna. Denne sommeren kommer til å gjøre mage hjem fargerike, muntre og glade. Farger gjør noe med humøret, det gir oss en form for positivitet, glede og harmoni. 

Det å få inn noe oransje, skarp rosa, grønt,gult eller turkis er for jordfargpersoner slik som meg et lite levende mareritt! Jeg er nemlig av natur ikke glad i farger, ihvertfall ikke inne i hjemmet mitt. Jeg har likevel veldig lyst på noe fargerikt og leke med her hjemme, huset mitt trenger det, her er det ingenting som gir en harmonisk følelse, kun en behagelig.  

Jeg har derfor studert fargekart opp og ned, hvilken farger passer med hvem, hvem går over i varmetoner og hvem går over i kalde ? For meg er sammensettingen av det lille ekstra veldig viktig, det skal ikke overdrives, men ikke se spinkelt ut heller. 

Jeg er sikker på at jeg ikke er alene om å "slite" med å blande inn farger i mitt ellers så "behagelige" jordfargede hjem. Derfor skal jeg nå fremover begynne å legge mye vekt på farger,tips,trender, ideer og sammensetting her på bloggen min og ikveld vil mitt første tips innlegg med lite tekst og masse bilder komme. Enkle bilder hvor du som leser selv klarer å se de forskjellige eksemplene mot hverandre å la deg inspirere ned til hver minste detalj.  Om du er varm eller kald vil du fort se, men jeg lot meg overraske.

Hvilken farge er du ? Og er du varm eller kald? 

 

3 kommentarer

Mari og Lillegutt

25.03.2012 kl.17:12

Helt enig i alt du skriver :) Jeg våger ikke å prøve noe nytt, så da blir det med de " vanlige, kjedelige " fargene ;) Tar veldig gjerne imot tips :D

Helene

25.03.2012 kl.20:52

Elsker bloggen din Camilla,min favorittblogg:)
Synes alltid innleggene dine er fine,men nå savner jeg litt bilder og innlegg fra huset ditt(stuen,spisestuen,kjøkkenet) og ikke bare butikken.:)

Camilla

25.03.2012 kl.21:34

kommer mqsse bilder på dette imorgen =) bare å følge med =)

Skriv en ny kommentar

hits