Lykken ved å bo i Norge!

Er å se været forandre seg med årstidene, se alle de vakre fargene naturen bringer med seg, merke alle de forskjellige temperaturene, oppleve det å se fjellet dekkes med hvite laken, se trærne bli oransje, høre fuglene komme tilbake,å se blomstene blomstre! 

Idag har vi grillet middagen vår ute for alle første gang iår, jeg tror aldri middagen har smakt meg bedre! Det å få på plass hagemøblene igjen er en følelse av at vi nå ENDELIG er ferdig med vinteren!  Helt fantastisk og utrolig deilig! Gaten er fylt opp med barn, mennesker er ute i hagene sine igjen og folk går stadig forbi huset for kveldens siste gåtur! 

 

Nå skal vi gå oss en lang gåtur, som dere sikkert ser på bildet over her så er vi barnepike for min venninnes vakre hund og vi koser oss Veldig også! 

Kos dere masse ikveld, prøv å nyt vårværet!!! Jeg har også noen nyheter å komme med som jeg gleder meg til å dele med dere! Mer om det etterpå! 

Vi skrives! 

7 kommentarer

Christina

23.03.2012 kl.19:45

Heisann! :)

Ja nå blir det bare mer og mer herlig ute! Fikk ENDELIG satt opp trampolina i dag, til 4 åringens stooore lykke.. DA er det vår da! :)

Så du hadde på deg noen lave ballerinas med sløyfe på..? herregud, du MÅ fortelle meg hvor de er i fra? Beige farge? e var rå-lekre!!

Lykke til i morgen da, på butikken! Sinnsyk fin er den!

Mari og Lillegutt

23.03.2012 kl.20:22

Så fine bilder av dere :) Det har vært helt fantastisk vær her idag også og mere finvær er det i vente, jippi :) Hagemøblene mine står enda i boden, men det er vell på tide å ta de ut snart :) Ha en fin kveld :)

Milla

23.03.2012 kl.22:47

Har dere fortsatt hunden deres? :)

Amalie

24.03.2012 kl.09:24

Hva skjedde med hunden deres? Var dere for opptatt til å beholde den?

ragnhild

24.03.2012 kl.09:38

forresten, har ikke dere egen hund også?:) lenge siden jeg har hørt noe om den:)

Camilla

24.03.2012 kl.17:45

nei, den har vi på deling med min bror og hun har det helt topp hos oss begge. Slik er best for oss =)

yvonne

24.03.2012 kl.21:34

Herlige bilder!! Og den skjønneste vofsen!! herlige bilder av dine små også=)

Ha en strålende kveld!!

Skriv en ny kommentar

hits