Dagen før den STORE by dagen..

I morgen braker det løs for imorgen er det by lørdag er i Fredrikstad- mye skal stelles i stand til det, så her er vi i full sving! Farger skal frem og i dette været passer det helt perfekt! 

Jeg må bare si det- det er helt utrolig å se at så mange ønsker å komme og jeg gleder meg over å se at vi faktisk blir så mange som vi blir!  Villapaprika aften kommer til å helt perfekt, jeg gleder meg såååå masse! Jeg gleder meg veldig til å se så mange ansikter og at så mange av dere kommer langveisfra er helt utrolig! Jeg gleder meg til å vise dere butikken -in real!  Jeg er så glad for at jeg har så mange fantastiske lesere og kunder! Dere er virkelig unike -så tusen takk, jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen! 

Idag har jeg på meg denne skjorten fra Maggie Wonka som vi har tatt inn i Villapaprika, Denne finnes i str m,l og xl ( s-utsolgt) og koster 1199,-  .

Jeg har den i str S, men den får vi inn igjen så ønsker dere den er det bare å sende oss en forespørsel. Nå jobber det 3 stk på mail 3 dager i uken hos oss så jeg håper dette vil hjelpe dere i raskere svar og bedre service! Vi får inn nærmere 100-150 mail i døgnet og i uken blir det for MYE for en å sitte å svare på alene. 

Nå skal jeg få i meg en redbull og få ut masse varer med skikkelig vår farger!!!  Bilder kommer, gled dere , denne våren og sommeren blir helt "rå" ! 

Nyt dagen så lenge!!! 

6 kommentarer

Camilla

23.03.2012 kl.12:53

Så fin topp! Og seriøst det fineste bilde jeg har sett av deg, helt nydelig var du! :) Kos deg i finværet! Lykke til i helgen :)

Camilla

23.03.2012 kl.18:08

åå tusen takk =) så koselig å høre!

Ingun

23.03.2012 kl.18:20

Ååå som jeg skulle ønske jeg bodde nærmere :)
Har en stor drøm om å få reist i sommer, og komme innom butikken din! Er så glad på dine vegne at butikken din går så bra.
Knallfin topp, den kledde du virkelig :) ha en herlig helg!

cathrine stang

23.03.2012 kl.19:33

Hei Camilla:)

tusen takk for titten i butikken din idag:) karoline likte godt å tusle rundt bordene dine i butikken..
Beundrer alt du har fått til og du er nok ett forbilde for mange fler enn meg.

jeg skal helt klart komme igjen å se i den flotte butikken din..

Legger ved link til min blogg om du orket å se..
men seriøst ikke veldig mye farlig altså.. står litt om høydepunkter,kontoller,ultralydundersøkelser,skyt, etc..

Stor klem fra Cathrine og Karoline

Helene H

23.03.2012 kl.20:13

Hårfrisyren di ser heilt fantastisk ut:) Denne passa du veldig godt:)

Marte

24.03.2012 kl.00:45

Må bare få si at du ser helt smashing ut med den nye hårfrisyren:)

Skriv en ny kommentar

hits