De små gleder ...

Koster ikke så mye penger eller bruker opp tiden din, ihvertfall ikke på dårlig samvittighet og skyldfølelse. Idag har jeg ikke ord på hvor fantastisk dagen har vært, eller kvelden, Håkon og jeg  har faktisk hatt en hel kveld sammen. Det å ligge i armene hans og bare ta livet med ro, se på tv og senke skuldrene har vært ubeskrivelig godt! 

Middag i sofaen fikk jeg også- det er himmelsk det! 

Det morsomste med dette bildet var at når Håkon så dette bildet gikk han opp å fjernet håret sitt. Håkon har nemlig det samme problemet som mange andre mannfolk med mye lærdom og høy intelligens viker og det er ikke bare bare for meg som kona hans å få han til å forstå at det er greit så lenge han ordner håret litt...  Men så har jeg jo kort hår selv også da, så det passer egentlig veldig fint at han fjerner det for da ha jeg lengst hår igjen ;) 

Nå skal jeg faktisk avslutte denne kvelden med litt Stratos.NAM... Jeg skal faktisk ikke ha sånt heller, men så er den VELDIG kald og jeg har hørt den rope litt på meg i kjøleskapet.. Joggeturen imorgen blir god den, for da forsvinner samvittigheten min .. Ihvertfall litt... 

5 kommentarer

Hilde B.

22.03.2012 kl.23:10

Middag i sofaen og kosekveld med mannen; fordi du fortjener det! :)

Hilde

judy

22.03.2012 kl.23:25

skjegget hans må gro fort....

Camilla

22.03.2012 kl.23:39

He he, her kan jeg ikke si jeg forstår hva du mener.

Sofie

23.03.2012 kl.09:50

Hei,Camilla! Du skrev for en god stund tilbake at noen drev og filmet deg og ditt liv, når får vi lesere se det? Hadde vært så gøy!
Ha en fin Fredag
Hilsen Sofie

Hildur Bakkene

25.03.2012 kl.22:02

Camilla, med den flotte kroppen du har trenger du da ikke ha dårlig samvittighet for å kose deg med sjokolade eller andre godsaker! Alvorlig talt, du er ei flott jente! :)

Skriv en ny kommentar

hits