Så moro!

Så moro at så mange alt har valgt å legge inn bestilling på den hvite blusen jeg hadde på meg på bildene tidligere idag, det gleder meg! Imorgen er vi som tidligere nevnt ventet inn masse mer klær, noe som skal bli fantastisk godt! Jeg elsker absolutt alt vi har tatt inn og gleder meg til å begynne å gå med det forskjellige. 

Ettersom arbeidsdagen min idag ikke var ferdig før etter kl 22 idag har jeg bare tenkt til å være lat og slappe av i sofaen med opptak  på helt perfekt og the river- er det flere enn meg som ser på dette? Jeg er seriøst helt hekta og misser ikke en eneste episode ! Itillegg til disse går jeg å venter på sesong 3 av walking dead skal komme ut, jeg har nemlig sett sesong 1 og 2 og kan nesten ikke vente til sesong 3 kommer!

Her ser dere ett par eksempler på to "trøtte" fjes... 

Mrs & Mr Kvarsvik!

Jeg skal få ut oppskriftene imorgen, nå synes jeg det er litt sent for middagstips.. 

Nyt kvelden!

3 kommentarer

astudentway.com

21.03.2012 kl.09:22

Åå, så herlige bilder av dere! Perfekt!

Tonje

21.03.2012 kl.10:29

Hei Camilla.

Snakket med deg for noen uker siden om stjernelykten (stor,hvit) som jeg bestilte på morsdagen. Du sa de skulle komme i uke 11. Har ikke hørt noe mer om denne. Har dere fått den inn i butikken?

Camilla

21.03.2012 kl.10:39

Hei hei.
Vi venter på disse ennå. Dersom du har bestilt den står du som "prioritert" på listen så fort disse kommer til oss. Jeg har snakket med nærmere 50-60 kunder angående denne lykten så det er lettere å hjelpe deg dersom du ringer oss eller sender oss mail for her på bloggen aner jeg ikke hvem av kundene du er pga vi går etter order nr osv og har ansatte på jobb for å kunne hjelpe deg med dine spørsmål. Vi har den inne i sort, men om du skulle hatt den hvite jobber vi på spreng med leveradøren vår på når disse varene kommer. De lovet oss varer i uke 11, nå er vi i uke 12. Det kommer ut nyhetsbrev på dette idag.

Ha en nydelig dag=)

Skriv en ny kommentar

hits