Mandag- en dag for avkobling!

Mandag, en dag for avkobling, familiekos, venninne hygge og -helt perfekt! En perfekt dag for å lade batteriene til i morgen.

Våren har endelig kommet og solen har skint i hele dag, det er så deilig å se barn ute i gatene igjen og merke at mørket kommer senere og senere for hver dag! Snart sommer-sol og deilige grillkvelder på verandaen! 

Oliver er overlykkelig for bare veger igjen -sykkelen har alt kommet frem ---vi er snart inne i april! Jippi! 

Det er nok en liten gutt som ønsker seg en litt større sykkel til sommeren, han har nemlig strekt seg VELDIG siden ifjor.!

Jeg håper dagens deres har vært helt nydelig- har våren kommet deres veg? 

Vi skrives snart- nyt dagen så lenge! 

5 kommentarer

stine

19.03.2012 kl.18:02

Dagen vår har også vært bra :) Babykos og avslapping hjemme :) Så fine dere er :) Hadde tenkt meg en tur innom butikken din en dag :D Bor i Østfold, så hadde vært gøy å ta turen :)

Cathrine

19.03.2012 kl.18:13

Deilige dager nå ja, herlig med vår:) her er det også ei tuppe som trenger ny sykkel...mange cm høyere siden i sommer:)
Syntes du ser så stilig ut på håret nå! Kunne du tatt noen bilder hvor man virkelig får se hvordan frisyren er? Bare hvis du vil altså, skikkelig stilig ihvertfall:) Ha en nydelig kveld!:)

Maren

19.03.2012 kl.18:17

H

Stine

20.03.2012 kl.13:46

Hei:)

Tid blir det damenes aften i butikken din? :)

Tonje

24.03.2012 kl.09:24

Hei Camilla:)

SEr et lite glimt av kjøkkenet ditt bak der. Lurte på hvilket kjøkken du har? og om du evt. kunne lagt ut noen flere bilder av kjøkkenet? En smule forvirret i denne kjøkken verden for tiden:P

Skriv en ny kommentar

hits