Jeg maler- og maler!

I lange baner!!! Å det blir virkelig fint også! 

Tenk at jeg snart er FERDIG! Oppussingen og oppgraderingen har virkelig vært nødvendig og ord kan ikke beskrive hvor stolt jeg faktisk er over det kommende resultatet! Her har det de siste 2 ukene jobbet på spreng med snekkere,malere, gulvleggere og kamra/alarm mannfolk + paller på paller med Varer har kommet til butikken! Det er så mye fint som skal frem og jeg kommer nok til å gå litt "amok" selv når jeg skal ta i et tak selv hjemme til uken! 

Jeg er så fornøyd og tenkte å lodde ut verdens kuleste lampe til dere unike lesere og dersom dere liker det industrielle like godt som meg vil ønsket om å vinne denne være STORT! 

Taklampen på dette bildet kan bli din - og nei jeg tuller ikke! 

Legg igjen en kommentar og fortell meg gjerne hvorfor nettopp du fortjener å vinne denne! 

Verdi 2199,- 

-Noen butikkeiere er ikke som alle andre butikkeiere! tudeluddeluuu! 

Lykke til! God helg!!! 

 

Vinneren av lampen ble ;

Nina  fra vestlandet =)

-Send oss mail og vi vil sende deg denne flotte lampen- du kan glede deg! 

Vi har prøvd å nå deg, men ennå ikke fått noen svar fra deg, lampen ligger å venter på å bli sendt!

177 kommentarer

Camillah

16.03.2012 kl.19:44

Gud som jeg vil vinne denne lampen.
Du er en stor inspirasjon og jeg elsker å drømme meg bort i bloggen din.
Med en nykjøpt leilighet og studentbudsjett, ville denne gjort seg perfekt.
Og med resten av det fine interiøret mitt fra Villa Paprika.

Lykke til med resten av jobbingen, du er rå :-)

Anita

16.03.2012 kl.19:44

Jeg trodde du tulla!! Utrolig flott!!
Hvorfor fortjener jeg å vinne denne, til fordel for en annen som sikkert også har en god grunn?!
Vel, det er ikke ofte jeg er med på konkurranser, men nå trenger jeg er oppmuntring. Jeg er snart 28 år og opplever nå min tredje prolaps. Hvorfor skal det være en grunn til å vinne en konkurranse? Tja.. Hvorfor ikke sier jeg! Da hadde jeg hatt grunn til å smile stort iallefall. :)

Å ha en prolaps innebærer mye smerte og dårlig samvittighet. Jeg er mamma til en aktiv 4-åring. Daglig må jeg fortelle han at jeg ikke orker leke med biler på gulvet, hoppe på trampolina, løfte på han, løpe etter han, herje eller sparke fotball. Akkurat nå kan jeg stort sett bare ligge. Jeg er utrolig glad i interiør, pusse opp gamle ting osv, men det kan jeg ikke gjøre lenger. Men det kommer en tid for det også da :) Jeg har troen på at man må være positiv uansett hva man strir med, og det jobber jeg med daglig. Jeg ønsker bare å gjøre hva jeg vil, men ryggen hindrer meg. Jeg har ingen annen grunn til å vinne enn at jeg hadde blitt glad for en oppmuntring, og den kunne passet fint i den nye loftstuen snekkerne skal bygge nå :) Egentlig så er det tragisk at man skal begrunne med en sykdom eller noe annet, men jeg har nå skjønt at når alt virker håpløst finner man ingen annen grunn. Helst skulle du loddet ut en friskmelding. Hihi. Men jeg tar til takke med en lampe jeg altså :p

Tvi tvi til meg. Jeg har håpet. :D

- Hilsen en trofast følger.

Kristine

16.03.2012 kl.19:46

For en stilig lampe!! Har fulgt bloggen i lang tid nå, så gøy at butikken går strålende! Jeg skal flytte inn i nytt hus i sept/okt og denne lampen hadde passet supert på mitt nye kjøkken:-)

mari

16.03.2012 kl.19:48

Jeg syns jeg fortjener denne lampa fordi jeg har pusset opp kjøkkenet og det har tatt masse tid,energi og banning, for en jente som ikke finnes praktisk anlagt og som kl 23 30 i gårkveld klarte å velte en bøtte med maling UTOVER GULVET!! da synes jeg synd på meg selv da... :P

Lenemor

16.03.2012 kl.19:50

Å gud, er det sant?
Dette er drømmelampen med stor D!

Jeg er en ny leser av bloggen din og har blitt helt hektet. Har selv to små barn og min "time-out" gjennom dagen er å lese din blogg. Du har så mye flott!
Dersom jeg hadde vunnet lampen hadde du oppfylt en av mine største drømmer - den perfekte industrielle lampe!

Klem Lene

Tina

16.03.2012 kl.19:56

En helt rå lampe er det. Jeg drømmer om å røffe opp det romantiske,fine stilen vår. Men er hjemme med minstemann uten lønn og må pent bare drømme enn så lenge til jeg får lønn igjen.Jeg elsker tingene dine i butikken og stilen og blir kjempe inspirert. Og det har jeg tid til nå som jeg er hjemme. Gleder meg villt til å shoppe igjen......Så lampen hadde vært en bonus nå. he he.

Julie

16.03.2012 kl.19:58

Jeg har jo nettopp pusset opp soverommet og ønsker meg en røff lampe! Denne hadde passet perfekt!

Silje

16.03.2012 kl.19:59

Det hadde vert helt fantastisk å få vinne denne lampen og bytte ut den gamle lampen fra IKEA!
Din interiørblogg er den eneste jeg følger fast, og syns du virker som en sterk og flott jente! Takk for at du deler din hverdag og dine erfaringer med oss lesere.:o)

Kjersti

16.03.2012 kl.20:00

Denne lampen har jeg siklet lenge på, men med en slunken studentlommebok i tillegg til et nyoppusset kjøkken kan man ikke ta seg råd til slike fantastiske detaljer. Lampe fra Ikea er ikke helt det samme :) Krysser fingrene!

Marianne H.

16.03.2012 kl.20:00

Utrolig stilig lampe! Men prisen på den gjør at jeg nok ikke kan skaffe meg en sånn selv på noen år, derfor prøver jeg lykken her :)
Klem

May

16.03.2012 kl.20:02

Søteste Camilla! Du er en superflott dame, med en superfin blogg! Du inspirerer meg stort, både som mor til to små- som meg- og med en RÅ sans for interiør. Vi har akkurat kjøpt nytt hus, som blir ferdig til jul, og jeg ser mye på bildene dine for inspirasjon til vårt nye drømmehjem! Jeg ØNSKER meg virkelig en slik lampe- love it! :o)

Nina

16.03.2012 kl.20:04

Ååååå denne lampen vil jeg sååå gjerne vinne!!! Vi er akkurat ferdige med å totalrenovere en enebolig etter 2 1/2 år med hard jobbing og mye slit. Derfor hadde det vært en helt vanvittig "premie" å fått denne lekre lampen :) jeg følger med på bloggen din og synes du er vanvittig flink! Stå på!

Elisabeth

16.03.2012 kl.20:04

Kjære Camilla!
Jeg er en fast leser av den inspirerende bloggen din.
Med ditt pågangsmot og evige optimisme, men også ærlighet, er du et forbilde for mange kvinner( inkludert meg).
Syntes denne lampen er hel rå, og hadde passet helt perfekt inn i stuen min.
Gleder meg til å besøke butikken din igjen. Flink er du;)
Lykke til med bloggen,butikken og familielivet. Du fortjener bare det bete!

Nina

16.03.2012 kl.20:08

Ååååå det hadde virkelig vært helt fantastisk å bli den heldige vinner av denne utrolig kule lampen. Vi er akkurat ferdig innflyttet i en enebolig som vi har totalrenovert de siste 2 1/2 årene. Det har vært masse hardt arbeid, lite sosialt liv og en lommebok som er rimelig skrapet. Så å vinne denne hadde virkelig vært en fantastisk premie for alt slitet :)Utrolig bra blogg som jeg følger med på hver dag!

kine

16.03.2012 kl.20:11

Så stilig lampe! Akkurat sånn jeg er på jakt etter. vi har kjøpt ett gammelt hus som pusses opp fra bunn av og syns vi har fått det litt for "pent" i stua og over spisestuebordet! Men vi har ikke mer enn to lamper i hele hovedetasjen:p kun fordi jeg er sær på åssen lamper jeg vil ha og det er dyrt med alt som skal til i ett helt hus! Hadde vært supert og vinni denne:)

Mia

16.03.2012 kl.20:11

Den har jeg siklet på leeenge, men har rett og slett ikke råd, så da er det ikke annet å gjøre enn å hive seg på konkurransen når en så flott mulighet dukker opp? :)Den er råstilig og akkurat i sånn industristil jeg elsker!

Tonje

16.03.2012 kl.20:12

Vi skal begynne å pusse opp kjøkkenet etter påske.Å skal jeg være helt ærlig så kommer denne lampen til å passe helt perfekt.Litt sånn prikken over i en vettu :)

withloveh

16.03.2012 kl.20:12

JAAAA, jippi!! Denne lampen er ELSK! Passer perfekt i stuen min. Men med en nyfødt baby i hus så blir ikke slike ting prioritert dessverre. Så jeg krysser fingre og håper håper håper jeg kanskje blir den heldige! Ha en fin fredag.

stine

16.03.2012 kl.20:14

Da får jeg prøve lykken:) utrolig fin lampe som jeg veldig gjerne kunne tenkt meg:) håper å vinne for den hadde passet perfekt hos meg:) akkurat malet innvendig jeg også, så en ny lampe hadde vært flott:) ha en fin helg:)

Nina

16.03.2012 kl.20:16

Jaaaaa denne vil jeg absolutt vinne!!! :) hadde vært helt fantastisk! Vi har pusset opp en enebolig i 2 1/2 år, så det hadde vært en flott premie for alt strevet

mari

16.03.2012 kl.20:17

Kjære vene, nå ble jeg virkelig gira! Har aldri blitt med på en bloggkonkurranse i hele mitt liv, men denne, denne kan jeg bare ikke la gå vven å prøve meg! Jeg elsker virkelig denne lampa, og stilen din :-D Min største drøm er å en dag åpne min egen interiørbutikk, da jeg virkelig elsker og brenner for møbler og interiør. Jeg er sikker på at det er veldig mange so herlige folk der ute som fortjener å vinne denne, men. Jeg er 20 år og mamma til verdens fineste gutt på 10 mnd, og siden han kom til har han blitt prioritert på alle måter. Jeg elsker å være mamma og jeg har gitt min lille sønn alt jeg har hatt uten å nøle, men nå har jeg og min lille familie kjøpt oss et lite hus sammen og her vil jeg få det koselig. Denne lampen er så nær min stil du kommer og den hadde gjort seg såå masse i det nye huset. Fordi det trenger litt oppussing hadde jeg blitt overlykkelig og takket fei av hele mitt hjertet for å ha vunnet, siden oppussing er dyrt og slike ting må bli litt nedprioritert. Til slutt vil jeg bare si at jeg virkelig ser opp til deg som har klart å oppnå det du har; du har en helskjønn familie og en helt perfekt butikk!! Stå på videre, jeg kommer til å følge med og fortsette å la meg inspirere av deg i lang tid framover :-))

Hilsen en stor fan ;-)

Anita Stensvold

16.03.2012 kl.20:21

Nå ble jeg glad nå :) Jeg spurte når jeg såg første bildet på bloggen om du fikk den i nettbutikken :) Jeg har kjøpt meg nytt spisestue bord, jeg skal ha nye stoler og lampe, men jeg har ikke penger på en god stund. Som alenemor må man prioritere, jeg har valgt å bestille ferietur til meg og prinsen, så hadde jeg vunnet denne lampen hadde jeg blitt så glad:) Da hadde det blitt julekveld og bursdag på samme dag:) Tenk på meg når du skal trekke vinner :) Om jeg ikke vinner den så må jeg jo kjøpe den, men jeg har ikke penger til sånt før juletider, og da er den nok borte fra butikken for lenge siden. God helg :)

mamma til lille Tallak Elias

16.03.2012 kl.20:22

hvorfor jeg akuratt fortjener og vinne denne noe mer en andre vet jeg ikke, men jeg tror den ville passa kjempe godt inn i leiliheten min, utrolig kul lame, veldig glad i intriøren fra bytikken din, :)

Ine M.

16.03.2012 kl.20:24

Skikkelig stå-på-jente du! Flinka :-)

Slenger meg med det samme på konkurransen. Ønsker meg virkelig denne lampen! Har siklet på den leeenge. Den er skikkelig tøff, og vi har ingen taklampe fra før av... Ganske mørkt borti spisestue-delen gitt! Og med et studentbudsjett på min side og 10 hunder å mette blir det ikke noe til overs til slikt, dessverre.

Laila

16.03.2012 kl.20:27

Hmm, hvorfor jeg fortjener å vinne den fremfor noen andre her.... nei det vet jeg rett og slett ikke, men det hadde vært skikkelig moro med vinnerlykke for en gangs skyld når det er en slik perfekt vare man kan få. Knalltøff lampe. Lykke til alle sammen :)

Linda

16.03.2012 kl.20:37

hei Camilla =)

Jeg har tenkt litt fram og tilbake om jeg skulle kjøpt denne lampen, falt pladask med en gang jeg så bilde av den i butikken din =) men jeg har nylig startet eget firma selv og da er ikke lommeboken så tykk for tiden, hvis jeg blir den heldige vinneren, blir det nesten som å vinne i lotto for meg =) =)jeg drømmer om å få et hjem likt deres, har tenkt mange ganger "lurer på hvor mye det ville kostet meg å fått camilla hit til trondheim for å freshe opp leiligheten", så den dagen jeg virkelig vinner i lotto (MERK, den dagen :p), så skal drømmer bli til virkelighet =)
du skulle hatt et eget tv program "camilla pusser opp". da hadde jeg blitt fast seer iallefall..

Kine

16.03.2012 kl.20:38

Vanvittig stilig den lampa der, og utrolig generøst av deg! Tror den hadde blitt knallstilig over spisestua vår. Jeg fortjener å vinne fordi vi nettopp har brukt opp vårens oppussings-budsjett på nødvendig bilreparasjon, sånt er surt altså!! ;-)

silje

16.03.2012 kl.20:39

i want i want :)

Anja

16.03.2012 kl.20:41

Her var det mange bra kommentarer så dette er nok et "long shot" fra min side, MEN hadde vært skikkelig gøy å vinne lampen som passer perfekt på mitt kjøkken. Skulle veldig gjerne byttet ut den gamle IKEA lampen som har hengt der siden vi flyttet inn (skulle vel egentlig bare være midlertidig). Uansett absolutt verd et forsøk :-), jeg er relativt ny leser som fant deg via andre fine blogger, blir veldig inspirert og gleder meg til å ta turen innom butikken din når jeg drar til de kanter i vår/sommer :-D

Karoline b

16.03.2012 kl.20:49

Hei Camilla!
Jeg skulle ønske jeg kunne vunnet. Da ville jeg gitt den til min mor. Hun har hatt et tøft år, hvor hun har skillt seg, og derfor kjøpt ny leilighet. Denne hadde passet perfekt! Økonomien min og min mors er ikke akk på topp, siden jeg er student og min mor har hatt mye utgifter i forbindelse med flytting osv. Hun er så snill og hjelper meg så godt hun kan. Skulle så gjerne ønske jeg kunne gitt noe tilbake!!!
Så derfor håper jeg at jeg kunne vunnet så jeg kunne gitt den til henne:-)
Go helg, Karoline :)

Janne

16.03.2012 kl.20:51

Åh!!! Aldri har jeg hatt så lyst til å vinne som nå !! Den hadde passet perfekt over spisestuebordet!! Tvi tvi !! Ha en nydelig kveld :)
Først av alt vil jeg si at du er ei flott jente med en flott blogg. Du har gjort noe som alltid har vært min drøm, nemlig å starte en interiørbutikk. En dag når den store lottogevinsten tikker inn på kontoen min, så skal denne drømmen fullføres. I mellomtiden driver jeg og bygger ny heim til meg og sønnen min, og hva hadde ikke passet bedre inn over spisestuen en denne lampen. Jeg har prøvd tidligere å vinne i dine konkurranser, men hellet har uteblitt. Så jeg får krysse fingrene for at denne gangen er det min tur *krysse, krysse*.

Øsnker deg en riktig flott helg:)

Karoline

16.03.2012 kl.20:54

Hei Camilla!
Jeg skulle ønske jeg kunne vunnet. Da ville jeg gitt den til min mor. Hun har hatt et tøft år, hvor hun har skillt seg, og derfor kjøpt ny leilighet. Denne hadde passet perfekt! Økonomien min og min mors er ikke akk på topp, siden jeg er student og min mor har hatt mye utgifter i forbindelse med flytting osv. Hun er så snill og hjelper meg så godt hun kan. Skulle så gjerne ønske jeg kunne gitt noe tilbake!!!
Så derfor håper jeg at jeg kunne vunnet så jeg kunne gitt den til henne:-)
Go helg, Karoline :) .

Janne

16.03.2012 kl.20:58

Glemte å skrive grunnen til at akkurat jeg bør vinne :) mange grunner 1- den passer sinnsykt bra her hos meg :) 2. Jeg har vært sykmeldt i ett halvt år pga depresjon pga alvorlige ting som skjedde i barndommen - jeg tok tilslutt tak i problemene og jobbet med de - sinnsyk tøff prosess! Er nå i full jobb igjen fortjent har det bedre enn på lenge !! Men er utrolig stolt av meg selv for at jeg tok tak i probleme å jobbet med de !! Og en lampe hadde vært en koselig " belønning" for den forferdelige tiden jeg har værtbigjennom :) 3 ; jeg er fast bloggleser og en av stamkunde i butikken din :) tvi tvi :)

Heidi's Regnbuedrops

16.03.2012 kl.21:00

Hei og hopp
du er topp!
ÅÅÅ en sånn lampe har jeg siklet på lenge, det er en sånn jeg mangler over spisestua mi ;)
Dette kaller jeg husmorsporno ;P

Ha en knall kveld!
Klem Heidi

Jannicke

16.03.2012 kl.21:02

Åååå...nå krysser jeg det som krysses kan;) Etter jeg ble "hektet" på bloggen/butikken din, har jeg forandret stilen, smaken og snart hele huset. Har blitt inspirert til oppussing av det meste og det er jo så gøy:) Etter jeg for 5 år siden fikk prematurt tvillinger, der den ene er varig syk, gikk interiørinteressen litt i dvale. Men den har du vekket igjen og gitt meg en hobby jeg kan kose meg med i en ellers ganske så slitsom hverdag. Nå mangler jeg lampe over spisestuen og litt pynteting, så da hadde det vært utrolig fint å vinne denne konkurransen:)

lene hilton

16.03.2012 kl.21:03

Så utrolig flott at du har slike "konkurranser", og for noen lekre og flotte premier du gir vekk!
Jeg fortjener nok ikke å vinne mer enn noen andre, men prøver vinnerlykken fordet:)
Med en mann som student kan vi desverre ikke unne oss slik luksus som akkurat den lampen, Jeg drømmer meg ofte bort i alle de fantastiske tigene du har i butikken din og tenker at en dag skal vi jammen klare å få det flott hos oss også!:) Hadde nettop jeg vunnet, hadde jeg ihvertfall vært på god vei til å få det til.
Krysser fingre for at jeg blir den heldige eier av en Rå tøff lampe.

Tonje

16.03.2012 kl.21:05

ÅååååÅÅÅÅååååÅ! Jeg MÅ ha denne! Mannen min insisterer på å ha en selvskutt BJØRNEFELL på stueveggen. Jeg har definitivt tapt kampen og bare resignert - denne lampen over spisebordet kunne likevell reddet rommet....MED bjørnen på veggen! ....jeg hadde blitt så glad!

Kathrine

16.03.2012 kl.21:10

Herreguuud !! Denne konkurransen er ikke til å tro - for en tilfeldighet ! Jeg leser bloggen din HVER dag (mange ganger om dagen), og får så utrolig mye inspirasjon fra deg og din stil. Da vi flyttet inn i leiligheten vår for ett år siden, var jeg veldig på den "glitter- og glam stilen" slik som du hadde det, men nå den siste tiden har jeg fått SÅÅ sansen for det industrielle. Så nå driver jeg sånn i det småe å omgjør stilen her hjemme - mens samboeren min fortviler over at jeg bruker pengene på interiør. Og vet du, rett før jeg klikket meg inn på bloggen din, så sa jeg til samboeren min "neste jeg MÅÅ bytte ut her hjemme er lampa over spisebordet" (å da siktet jeg selvfølglelig til ei lampe slik som denne), og han sier, "nei ikke bruk penger på det, vi har lampe og skal være fornøyd med det". Men jeg blir ikke fornøyd før jeg får alt på plass, slik jeg ser det for meg !!
Så har det seg sånn at jeg begynte å studere i høst, og lever derfor på studielån, så det er ikke mye jeg har til overs i mnd til å bruke på ting JEG har lyst til (som f.eks ei ny lampe)..det meste går med til datteren min, og fellese utgifter for meg og mannen....SÅÅÅ da er det jo HELT PERFEKT at du har denne konkurransen nå, og jeg håååper at jeg for en gang skyld skal være heldig å vinne noe - bare denne eeeene gangen :) :) :) åå..jeg vil-jeg vil-jeg viiiil !!!
Krysser fingrene for meg selv jeg, og ønsker DEG masse lykke til med

katharina

16.03.2012 kl.21:10

Den var jo bare kjemp lekker:)
Hadde vært morro og vinne den:)

Amanda

16.03.2012 kl.21:11

Ååh, så gøy at du vil gi den lampen til en av oss! Så snilt :D

Kjæresten min og jeg har nettopp gitt et bud på vår første leilighet sammen og vi fikk den! Så når min kjære kommer hjem etter 1 år i marinen, står vi ovenfor en lang periode med oppussing, og stilen som vi har valgt å innrede er en blanding mellom fabrikkstil og shabby chic.. det er en fin blanding av vår stil! Og den lampen hadde vært perfekt :D

Lykke til med utvelgingen og ha en flott helg sammen med dine kjære :D

siri

16.03.2012 kl.21:14

Fantastisk så fint du får det:D Gleder meg til å se de ferdig resultatene av butikken:D
Jeg elsker den lampa å vil veldig gjerne vinne den:D Hadde passet perfekt inn i huset vi overtar om 13 dager:D perfekt innflytiningsgave;D Krysser fingrene

Millamalie

16.03.2012 kl.21:15

Åh, dette hadde vært flott;) Jeg er fast leser av bloggen din og har vært det siden du startet. Jeg har tom fulgt deg gjennom alle navnebyttene;) Jeg fortjener å vinne lampen fordi jeg har stått på eksamen idag:-D Dessuten har jeg studert, vært i praksis og vært alene med jentene mine siden etter jul, siden mannen min er ukependler:)

Karina

16.03.2012 kl.21:15

....fordi jeg drømmer om et hjem inspirert av nettopp deg og din interiørsmak, og fordi, om ikke lenge, skal samboeren min og jeg kjøpe vårt første hus! Å starte et nytt hjem, med en så fantastisk lampe er en drøm!
Elsker bloggen og stilen din, og så snart anledningen byr seg, skal en venninne og jeg ta turen innom butikken din!

Cathrine

16.03.2012 kl.21:21

Wooow....hvem vil ikke ønske seg denna lampa, den er råtøff!! Jeg melder meg på, og håper å vinne, fordi jeg har ikke økonomi til de stor interiør utskeielsene for tida, og det er hardt, for jeg eeeelsker interiør! Så krysser fingerne og håper:) Ha en nydelig kveld videre Camilla!:)

marielle

16.03.2012 kl.21:29

Hei Camilla!

Hadde vert veldig morro å vinne den kule lampa! Har akkurat kjøpt meg hus, sammen med kjæresten min. Nå holder vi på å pusse opp og ordne hjemme. Den lampa ville passet veldig bra over spisebordet mitt! Så tvi tvi, håper jeg vinner.

- Marielle

Kari

16.03.2012 kl.21:30

Olala.... !! For ei flott lampe !!Og såå snill du er som lodder den ut. S¨ånne jenter liker vi :))
Hvorfor akkurat jeg skulle vinne denne ?? Well... Jeg har en lysekrone over spisestuen som jeg gjerne kunne tenke megå bytte ut til akkurat denne lampen !!Litt mer røff og tøff enn den "finslige"jeg harnå;)
Skifter litt stil i heimen og,så denne passer utmerket...

Gleder meg til flere bilder fra butikken din :)
Klem,Kari

Ida

16.03.2012 kl.21:32

Hei!
Har fulgt bloggen din en god stund og elsker stilen din! 1. mai flytter jeg min samboer og datter inn i et rekkehus og da hadde det vært en drøm og ha den lampa i det nye huset vårt og kunne si at det er fra villapaprika :) Mvh Ida

ingerl

16.03.2012 kl.21:33

ønsker meg virkeig den lampa ti hytta vår:) superkul
love it<3

fredrikke hegge

16.03.2012 kl.21:39

hei ,ååå den så jeg på idag camilla når jeg var innom butikken din, den har jeg såååååååååååååå lyst på ,driver å pusser opp kjøkkenet og den hadde passet såå fint ider. håper håper den kunne blitt min, ,for er den noe ting som ikke har gått ut av hodet mitt idag så er det den lampa. nå får jeg gå i spening og bare håpe, for denne var jammen såååå flott, mange hilsner fra fredrikke hegge.:) :)

Mari

16.03.2012 kl.21:40

DEN vil eg vinne:):) Har akkurat lest meg gjennom de siste dagers innlegg på bloggen din og leste dette til slutt og tenket med en gang JA!!! Denne vil eg vinne, den hadde vært perfekt over et stoooort spisebord vi skal ha på hytta, skal du forseten ta inn noen stoore bord, eller kan du få tak i?? på minst 3 meter?
Eg er vel ikke den som fortjener og vinne mest, men er en sliten (men lykkelig) tobarnsmor med to tette småbarn på 1 år og 2,5 år så det hadde vært et energiboost og vinne lampa:):) Trur den hadde vært perfekt:)

Lindi

16.03.2012 kl.21:41

WOW, den lampa er jo helt fantastisk!! ;D Så utrolig gøy av deg å lodde den ut til en heldig vinner!
Jeg kunne absolutt tenkt meg en slik flott industriell lampe til det nye huset vi har planer om å kjøpe nå på vårparten! Jeg elsker innslag av det industrielle! Trenger absolutt en lampe til å ha over spisebordet vårt!! Det blir en spennende vår/sommer i møte med flytting, hus, og til og med en liten spire i magen. ;)

Cathrin

16.03.2012 kl.21:48

Stilig lampe!:)Håper du snart legger ut bilder av jenterommet i huset.Det gleder jeg meg til!Takk for masse herlig inspirasjon hver eneste dag!

Tone

16.03.2012 kl.21:49

Heisann
Den lampa hadde vært super i min stue
Fortjener å vinne fordi jeg er ei super dame og mamma.
Klem

Chris

16.03.2012 kl.21:50

Jeg begynte å lese bloggen for noen mnd siden etter å ha hørt min kjære snakke om å forandre stilen slik at den blir lik villapaprika. Jeg som mannfolk flest liker ting som det alltid har vært, men etter å ha sett på bloggen med snuppa mi, har jeg "akseptert" forandringene hun har villet gjort og digger det!. For dere har jammen meg et fint hjem som passer både de kvinnelige og de mandige!;) min samboer har sagt hun ønsker seg en slik lampe, men da har jeg satt ned foten da vi rett før jul kjøpte oss ny lysekone. Så hadde jeg hatt muligheten til å vinne, hadde nok min kjære blitt utrolig overrasket og ikke minst glad! Hun leser bloggen hver dag og jeg må si, det har ført til at vi også har fått et nytt hus! Gleder meg til å følge deg videre med samboeren min som jeg også er så heldig å fått en nydelig datter med, som nå er 5 mnd. Ha em fin kveld!

Kristiin

16.03.2012 kl.21:58

hallo:-)
Hvorfor jeg skulle ha fått den lampa?
Jo, for vi har nettopp flyttet inn i nytt hus, og trenger en døds kul lampe over spiseborde vårt:-))
Hvor kult er ikke det og si at den er fra villapaprika?

Med lite penger og store drømmer fra din butikk, håper jeg på en liten smakebit fra den:-)

Ann-Mari

16.03.2012 kl.22:02

Denne råflotte lampen hadde passet PERFEKT på kjøkkenet mitt, da jeg mangler lampe der!

Elle

16.03.2012 kl.22:05

Hei Camilla! Du spør om grunner til å vinne den fine lampen - her er min bakgrunn:
-Jeg har studert i mange år, og har masse gjeld. Men er ikke i jobb, og vet ikke når det skjer - fordi: Jeg fikk en skade under fødselen - som gjør at jeg ikke kan sitte, stå eller gå særlig lenge av gangen. Dette er snart tre hele år siden. Pga var student, har jeg ikke rett til noe særlig penger, og det er vanskelig få noe behandling som ikke koster. Men: jeg har greid å gjennomføre studiene mine, tatt meg av sønnen min som jeg er alene med, og leier en ok leilighet, som jeg håper å innrede fint med tid og stunder.

Imellomtiden bruker jeg litt tid på å la meg inspirere av andres gjennomførte stiler, og har fulgt deg i snart to år. En slik lampe ville lyst opp stua mi, og derfor livet mitt, i og med at jeg tilbringer så mye tid hjemme nå. Et synlig symbol på at det finnes lys i tunellen gjennom døgn med smerter, nedstemthet, og lav selvfølelse fordi jeg ikke får bidratt til samfunnet akkurat nå. Jeg hadde hvertfall blitt skikkelig glad og takknemlig:)

Lykke til med valget!

Agnethe

16.03.2012 kl.22:10

Endelig, takket være bloggen/stilen din har jeg funnet min stil også. Du har fått meg til å male stua, shoppa puter, pledd, lys osv. Takk :)

Marit

16.03.2012 kl.22:10

hei Camilla!
Den lampa kunne jeg godt ha tenkt meg. For tiden leter jeg å kjæresten min etter vårt første hus, å må jo innrømme at det hadde vært helt topp å kunne innrede huset med en så flott lampe.
Du virker som en herlig jente, STÅ PÅ!

klem Marit!

Maritha

16.03.2012 kl.22:13

Haha jeg trodde også du tulla ! Vel grunnen til at jeg håper jeg vinner er fordi jeg virkelig ønsker meg nettopp en slik lampe! Vi har en leilighet som den hadde passet rett inn i. eneste grunnen til at vi ikke har en slik lampe er fordi mannen i huset sier de er alt for dyre. Så da har han liksom ingen grunn til å ikke henge den over spisebordet vårt om jeg hadde vunnet den. Da hadde jeg blitt så utrolig glad, og spisestuen hadde blitt komplett!

anita

16.03.2012 kl.22:17

Denne flotte lampen vil jeg gjerne vinne for å gi den videre til min datter som etablerer seg i sitt første lille krypinn i disse dager. Hun fortjener det etter et langt og hardt studie i utlandet.

kristine

16.03.2012 kl.22:18

ELSKER stilen din, og hele butikken!!Du er en stoor inspirasjon for meg!:)
Jeg synes jeg fortjener å vinne lampen pga, jeg og samboern min og sønnen min kjøpte oss hus i fjor. Og vi har brukt myyye tid og ufattelig mye penger for å fikse opp forskjellig. Så nå er jeg akkurat ferdig med å male sønnen min sitt første rom, og har da ikke råd til å unne meg selv noe..Hadde vært et STORT lyspunkt å vinne den nydelige lampen!:)

Julie

16.03.2012 kl.22:20

Leser bloggen din hver dag, og deler virkelig din lidenskap for interiør. Jeg prøver stadig å få leiligheten min slik jeg vil ha det, og å lage en leilighet som jeg føler meg vel i, som er god å komme hjem til etter skole og arbeid.

Men som en fattig student blir dette fryktelig vanskelig, og jeg strever med å få det slik jeg ønsker på et stramt budsjett. Denne lampen hadde virkelig lyst opp den kjedelige leiligheten min, og ikke minst hverdagen min! Denne har jeg virkelig lyst på, og vil gjøre veldig mye for å skape den følelsen jeg ønsker i leiligheten!

Line M.

16.03.2012 kl.22:22

Å herlighet jeg hadde svimt av om jeg hadde vunnet den lampen! Hadde jeg vært så heldig at jeg vant, så hadde jeg faktisk ikke beholdt den selv...Ikke fordi jeg ikke synes den er dritt lekker, men min skjønneste søster Lotte fortjener den enda mer enn meg selv! Hun elsker den eksakt samme blandingen du er helt rå på, industrielt og romantisk.For 3 år siden brant det nydelige, restaurerte 130 år gamle huset dems ned til grunnen i Tønsberg. Du aner ikke, Camilla. Huset var fylt med eldgamle møbler, bilder, familie skatter som aldri kan erstattes. Man vet ikke egentlig hva man har før man mister det, og det er så sant! De bygget nytt hus, det er kjempekoselig- men det gamle huset er fortsatt den store kjærligheten dems. Der pusset de opp den gamle opprinnelige stilen i 10 år, begge guttene dems ble født mens de bodde der, det var der de startet som familie. De mistet absolutt ALT. Heldigvis og takk og pris kom de alle 4 ut av det levende, men det var så dramatisk, traumatisk og grusomt at det sitter i enda. Hjemmet de har nå er helt nytt, men også bygget i en 100 år gammel stil. Moderne, og gammelt blandet sammen....Over kjøkken øya har de to lamper som faktisk hang i et fjøs på 50 tallet, det er morsomt og lekkert! Denne lampen du skal gi bort hadde passet helt perfekt inn i deres hjem nå! Jeg bor hele året på Gran Canaria, men i juni skal vi hjem til Norge, og bo i Lotte og familiens hus i 1 mnd. Gleder oss, vi skal en uke til Fredrikstad også, så da skal ihvertfall jeg ta med Lotte til butikken din- gleder meg SÅ til å se alt det lekre du har! Uff, dette ble langt, men jeg synes jeg måtte få med historien bak ønkset mitt:)
ha en herlig helg!
Hilsen Line

Mona

16.03.2012 kl.22:24

Så utrolig fin lampe :) Jeg fortjener den rett og slett fordi jeg ligger på sofaen gravid i uke 30, og synes synd på meg selv pga alle vondtene graviditeten medfører seg. I tillegg trenger jeg å bytte ut lampa jeg kjøpte i høst for å ha over spisestua fordi den ikke lyser som den skal. Og så har du en veldig fin blogg som inspirerer masse :)

Hilsen MOna

Renate

16.03.2012 kl.22:25

Heisann ;)
Nyyyyydelig lampe!!!
Den hadde passet hjemme hos meg;) har ikke funnet den perfekte lampen til å ha over spisebordet enda.... Men denne var helt fantastisk!!!! Elsker den stilen av det enkle og røffe:)
Ha en super helg :)
Klem fra Renate <3

Julie

16.03.2012 kl.22:26

Jeg leser bloggen din hver dag, og deler virkelig din lidenskap for interiør. Jeg strever stadig med å lage leiligheten til en plass som er god å komme hjem til etter skole og jobb, og som skaper en god stemning!

Men som fattig student er det virkelig vanskelig å det som jeg ønsker på et stramt budsjett. Denne lampa hadde virkelig lyst opp leiligheten, hverdagen, og ikke minst følelsen i leiligheten. Denne har jeg skikkelig lyst på !

Kristine

16.03.2012 kl.22:27

Digger, digger, DIGGER lampa! Industri stilen er så utrolig kul, og har lenge kikka etter ei sånn lampe, men har ikke funnet noen som har falt i smak.-før nå!! ;)

Marita

16.03.2012 kl.22:37

Er det ei dame jeg virkelig syns fortjener en så rå lampe, så er det min kjære mor. Hun er enestående og fantastisk på alle mulige måter. Ordner og styrer på hver dag for at oss barna skal ha det best mulig. Hun elsker den stilen og det hadde vært så koselig å vinne denne lampen til henne for å vise min takknemmlighet for alt hun har gjort og som en takk for at hun er nettopp den hun er :)

Stå på videre, Camilla :) Du er inspirerende til 1000!

- jente, 18

Anita

16.03.2012 kl.22:46

Fordi jeg fortjener det :)
Denne hadde passet perfekt inn hos oss :) elsker stilen din

Stine

16.03.2012 kl.22:47

En flott blogg som gir mæ masse inspirasjon. Du har et nydelig hjem, som jeg virkelig misunner deg. Bor i Finnmark, like ved Nordkapp...men har mer enn en gang drømt meg til butikken din i Fredrikstad. Synd at landet vårt er så langt;( Reiser mye i forbindelse med jobben min, går bare å krysser fingrene for at jeg skal få muligheten til et besøk hos deg snart:)
Håper at du fortsetter med bloggingen din. Skal unne meg en bestilling fra din nettbutikk når jeg skal gjøre litt vår-fornyelsen i hjemmet. Hadde blitt veldig glad om lampen din ble sendt nordover:)
God helg fra nord!
Stine:)

Tonet

16.03.2012 kl.23:01

Kjære Camilla!

Skal si du har litt av en konkurranse gående! Du er bra snill og grei :)
Jeg satt for en time siden og så på lamper som ligner på de du har fordi jeg så veldig ønsker meg en slik. Som student og småbarnsmor må jeg nok kjøpe en lampe som er litt billigere enn din, dog det skal sies at jeg ikke har funnet noen som er like fine. Passet meg rett og slett perfekt med en slik konkurranse nå. Takk for en kjempe fin blogg, takk for en dødsbra konkurranse, og en fortsatt riktig god helg til deg og dine :)
Klem fra meg

linn

16.03.2012 kl.23:05

vil faktisk ikke vinne denne lampen eg,..har selv mer sansen for lysekrone stilen, men lykke til alle dere andre:)

Stine

16.03.2012 kl.23:08

Hei Camilla!

Jeg er virkelig det man kan kalle interiør-freak (?) Jeg elsker interiør, og kommer stadig på noe nytt jeg så veldig gjerne skulle hatt og så mye jeg så gjerne skulle gjort om på! Problemet er at jeg er student, og bor i en bitteliten leilighet. Leiligheten har et veldig potensiale den altså, det er ikke det, men det er vel heller lommebokji som skriker hver gang et interiørblad blir kjøpt inn eller internettsider og flotte blogger sånn som din blir saumfart. Men som regel så blir det bare med drømmene jeg har så mange av! Jeg har ønsket meg en industrielampe i evigheter og har siklet en stund på akkurat den du har tenkt og lodde ut!

Jeg fortjener den nok ikke mer enn noen andre, men det er lov og prøve seg, og kanskje jeg endelig har lykken med meg? Og kanskje du vil oppfylle ei jentes små interiørdrømmer? :)

Riktig god helg!
Med hilsen fra Stine :)

Carina

16.03.2012 kl.23:24

Nå DÅNA jeg litt! Vi er i ferd med å bygge hus og det er en sånn lampe jeg vil ha på mitt nye kjøkken.
Takket være deg har mannen min og jeg funnet en stil vi begge kommer til å trives med i det nye huset. Litt røft, med myke og rene detaljer!
Mannen er ikke som de fleste menn (som jeg kjenner iallefal), han har sterke meninger om hvordan alt skal se ut. Han har tydligvis god smak for han digga lampa!
Stå på, butikken din er fantastisk, du er utrolig flink og viljesterk!

Monica

16.03.2012 kl.23:25

Heia søte du ;-)
Først vil eg bare skryte av den utrolig flotte bloggen din ! Du e kjempeflink!!!

Og til lampen.... Den va berre knallkuul!! Og vi trenger å få bytta ut den lampa vi har i stua . Veit ikkje om eg tør sei det, men eg gjer det likevel. Vi har viftelampe i taket. Altså sånn som går rundt og rundt! Og du skjønner vell koffor ønske om ny e stort ;-)) krysser fingrene for den tøffa lampa di:-)))

Monica ( med den utrolig stygge lampa i stua)

yvonne

16.03.2012 kl.23:42

Så flink du er å jobbe=) Knall tøff lampe! det er vell noe som er i manko her hos oss hehe. Jeg tror ikke jeg fortjener å vinne den mer enn noen andre men siden du sier vi skal skrive hvorfor jeg synes jeg burde vinne den så er det vell fordi jeg tenger en lampe i spisestuen (siden jeg har en bordlampe på en spisestuesol i hjørne av rommet) er under oppussing her og har holdt på med det i 3 år nå så lamper har ikke blitt sånn veldig prioritert pluss at jeg er kresen=) men den lampen der var jo bare rå! Jeg ser vi bor på feil side av fjellet! Alle de hotte butikkene ligger på østlandet jo hehe Nei du ha må ha en fin helg!

Klem fra Yvonne.

yvonne

16.03.2012 kl.23:42

Så flink du er å jobbe=) Knall tøff lampe! det er vell noe som er i manko her hos oss hehe. Jeg tror ikke jeg fortjener å vinne den mer enn noen andre men siden du sier vi skal skrive hvorfor jeg synes jeg burde vinne den så er det vell fordi jeg tenger en lampe i spisestuen (siden jeg har en bordlampe på en spisestuesol i hjørne av rommet) er under oppussing her og har holdt på med det i 3 år nå så lamper har ikke blitt sånn veldig prioritert pluss at jeg er kresen=) men den lampen der var jo bare rå! Jeg ser vi bor på feil side av fjellet! Alle de hotte butikkene ligger på østlandet jo hehe Nei du ha må ha en fin helg!

Klem fra Yvonne.

Alexandra

16.03.2012 kl.23:43

Den lampen er så fin!! Men jeg trenger den ikke, jeg bor jo hjemme ;) Min mor derimot har sett på den flere ganger og hun elsker den. Vi har hatt en "ufo" designer lampe, håndblåst med en verdi på 15000,- hengende over vårt 4 meter lange kjøkkenbord. Ledningen begynte å svikte og etter noen uker, så falt lampen rett ned i bordet og knuste! Mamma ble knust, for lampen kan ikke erstattes.. Om jeg kunne gledet henne med denne lampen ville det kanskje blir litt bedre, og vi kunne kanskje sett litt mer på kjøkkenet, samt brukt det mer. Før var det husets mest brukte rom - nå oppholder vi oss sjeldent der. Det hadde også hjulpet på tilværelsen her hjemme om vi kunne ha fått brukt litt mer tid sammen, som middag:) Altså ønsker jeg ikke denne lampen til meg selv, men til verdens beste mamma! Vi er dødsforelsket i den lampen! GOD HELG:D

Emilie

16.03.2012 kl.23:55

Den lampa hadde passet perfekt inn i stua vår! Vi har nettopp flyttet inn i ny leilighet, og kjøpt oss nytt spisebord. Har lett etter en lampe vi kan ha over der, men ikke funnet noe som begge liker. Vi er ute etter en litt røff lampe, i den stilen. Så denne konkurransen kom som bestilt. Mannen i huset likte også den lampa der!
Jeg hadde blitt såå glad om vi hadde vunnet (tror nok jeg ikke er alene om det..).
Gleder meg forresten veldig til å se hvordan det er blitt i butikken din nå, og kommer definitivt innom neste gang jeg er i Fredrikstad! Ha en super helg videre :-)

Lisbeth

17.03.2012 kl.00:12

Hva?Tenkte jeg!Denne dama er virkelig så utrolig snill og grei som jeg tenkte...Man leser blogger for å få inspirasjon men for meg er det også viktig at en deler litt av sitt liv.Noe jeg synes du gjør på en veldig fin måte...Du forteller litt om din skjønne familie samtidig som du fyller oss lesere med masse tips og inspirasjon fra ditt hjem og ikke minst din herlig butikk.Du deler mye med oss lesere.Til og med fantastiske ting fra din egen butikk!!!Utrolig:)Fortsett sånn du vakre snille:))
God helgklem fra meg!

Camilla:)

17.03.2012 kl.00:16

Jeg vil være med! Lampen hadde passet perfekt inn hos meg!

Camilla:)

Tonje

17.03.2012 kl.00:19

Hei:)

Jeg må bare si at du er den største inspirasjons kilden min i disse hus bygger tider, har akkurat begynt å bygge på min fine del av en tremannsbolig å der kunne denne lampen passet perfekt inn:) Håpe du kommer til å fortsette denne inspirerende bloggen i mange år! Jeg er en trofast følger og kommer til ¨stjele" mange interiørtips fra deg i tiden fremover:)

Du er kjempe flink Camilla så stå på videre:)

Christne

17.03.2012 kl.00:41

Åh, hadde vært kjempe kjekt å vinne den lampen! Har planer om å pusse opp kjøkkenet til sommeren, og da hadde den lampen passe perfekt inn over spisebordet mitt!:-)
Er ikke den typen som pleier å vinne slike konkurranser, så jeg håper jeg har lykken med meg når du skal trekke. For den lampa er bare helt rålekker;-)

Gleder meg til oppdateringer om butikken og hjemmet ditt! Du er til stor inspirasjon :-)

Hilsener fra Nord-Norge!

camilla a

17.03.2012 kl.00:46

Hei;-) jeg skal ikke lage en lang liste om hvorfor jg fortjener det mer enn andre. men jeg digger siden din. får mye insprs, til og gjøre ting hjemme. liker og gjøre om ting ganske ofte, og får nye ideer hele tiden. elsker den stilen lampa er i. men må la det ligge på hylla. gifte meg om 5 mnd og går mye til sparing og lite til interiør:-( derfor ønsker jg mg den lampa;-) da hadde jg vært ett stykke nærmere sånn jg vil ha det;-)
;-);-);-)

Elin

17.03.2012 kl.00:46

Fantastisk fin lampe:)Gleder meg til å se forandringene i butikken din når det er ferdig.Jeg fortjener å vinne fordi jeg er syk av ME og aldri har råd til å unne meg noe ekstra.Den hadde passa fint her i mitt lille dukkehus:) Klem

Silje

17.03.2012 kl.00:57

Jeg syns jeg fortjener å vinne dette mesterverket av en lampe, kun fordi jeg er din største fan -og da mener jeg ikke bare fordi du har en fantastisk flott butikk og nettbutikk, men tenk på alt DU har oppnådd, og allikevell like gammel som meg? Syns d er utrolig inspirerende! Og med tanke på det ene innlegget du skrev for noen dager siden, at det er mange som liker å gi deg negative kommentarer: vri det rundt til noe positivt, ta den energien og vri den om, for innerst inne vet du at de er bare misunnelige, og det har du faktisk lov å være stolt av:)

Marte

17.03.2012 kl.01:22

For en herlig konkurranse! :D
Hadde vært så moro å vunnet den lampen, for som student er det lite man unner seg siden det meste av studielånet alltid går med på til mat. Leiligheten hadde sett så fin ut med den :D

Henriette S L

17.03.2012 kl.07:05

Den lampen er bare helt fantastisk! Har akkurat laget med spisestuebord og den lampen hadde jo vært perfekt over bordet. Den jeg har nå er kanskje litt for "sukkersøt" men akkurat nå kan jeg bare ikke gå og kjøpe med en ny lampe. Tvitvi til alle,og så meg.
Ha en fin dag, Camilla!Og du, takk for en nydelig blogg.Koser meg med nye innlegg hverdag.Tommel opp for deg, butikken og bloggen din. Klem Henriette S l

elisabeth

17.03.2012 kl.07:26

Den lampa var dritstilig! Jeg er egentlig veldig glad i interiør, men vi har et helt håpløst, kjedelig enetasjes 70-tallshus hvor ingenting kommer til sin rett, så jeg har gitt litt opp. Ingenting passer. Gleder meg til å kjøpe/bygge nytt, når den tid kommer... Vi skal dog bytte kjøkken snart, og selv om det ikke blir drømmekjøkkenet, så vil det gi huset et realt løft:-) Den lampa tror jeg hadde passa kjempegodt inn der!

God helg til deg og dine, Camilla!

Tone

17.03.2012 kl.07:40

Jøss :) Den lampa er bare rålekker og noe jeg virkelig kunne tenkt meg å hatt i stua. Men som plutselig alene-mamma til tre små kan man nok ikke invistere i noe sånt med det første..

Liker å følge med på bloggen din, å synes du er en kjempe tøff dame!
Stå på :D

Anette

17.03.2012 kl.07:57

WOW, for en premie!! Den vil jeg selvfølegelig vinne! Gratulerer med "ny" butikk!! Må innom i løpet av våren og gå "amok" der ;))

Klem

stine

17.03.2012 kl.08:36

Så utrolig snill du er mot leserne dine :)

Denne lampen har jeg kjempelyst til å vinne av to grunner. Vi kjøpte i 2010 et hus fra 1950, som trengte en enorm oppgradering. Vi er nå ferdig med mange av rommene, derav spisestue. Men så ble noe stående grunnet økonomien da min kjære samboer mistet jobben. Nå har vi igjen å kjøpe en god del interiør og denne lampen hadde passet perfekt i vårt hjem!

Martina

17.03.2012 kl.08:37

Er dette sant?? Jeg har vært på leting etter en lampe å ha på kjøkkenet lenge, og denne ville vært PERFEKT!
hmm..så var det grunnen til at akkurat jeg skal vinne det.. Jeg er snill og grei, og liker deg? Holder det mon tro? :)God helg til deg og dine Camilla!

Marianne

17.03.2012 kl.08:39

Hei!
Vi flyttet inn i en del av en tomannsbolig for snart 2 år siden og har enda ikke fått lampe over spisebordet.

Grunnen?
Vi flyttet inn en fredag og jeg fødte vårt første barn på tirsdagen uka etterpå, huset var enda ikke helt ferdig - og det ble ikke tid til interiør den første tiden da babyen vår var veldig slapp og jeg strevde med ammingen..
På grunn av at han var så slapp og ikke fikk i seg så mye morsmelk av ganga måtte jeg amma ham hver andre time den første tiden.
Førstegangsmor som jeg var passet jeg på å amme ham nesten hver 1,5 time hele døgnet og førte nøye ned i ei blokk tid han fikk mat og hvor lenge han spiste.
- I ettertid ser jeg hvor vilt det var!
Dette gjorde jeg i nesten to måneder.
Etter hvert gikk det seg til og i dag er han en travel liten gutt som blir storebror til høsten.

Vi har sett etter lampe, men ikke funnet noen vi syns passer til vår litt rustikke stil. Om jeg hadde vunnet hadde jobben vært gjort, ellers så må vi i alle fall prøve å få ei lampe før neste baby kommer.. eller så går det vel enda to nye år før lampa i stua er på plass. He, he.

Uansett en veldig fin blogg som gir meg inspirasjon!

Mette

17.03.2012 kl.08:53

Jeg har sååå lyst på den lampen!!
Nå har vi bodd 3 år i vårt nye hus uten spisebordlampe da vi har vært så usikre på hva som passet inn hos oss. Denne lampen er bare smashing!!!

Mette

17.03.2012 kl.08:57

Tuller du? Vi har akkurat flyttet inn i ny leilighet og mangler en taklampe.. Etter alt annet som har blitt kjøpt inn er det ikke snakk om at vi har råd til en sååå fin lampe :( Derfor hadde det vært perfekt og vinne denne :D

Dicte

17.03.2012 kl.09:56

Hei! Jeg har ingen gode grunner til hvorfor akkurat JEG fortjener å få den lampen, men tøff er den!:)

Elin Tveiten

17.03.2012 kl.09:56

Hei. jeg har fulgt med på siden din en stund. FLOTT ! Vi har hatt samme lampr nå i 22 år ! ! ! som du skjønner er jeg nok litt eldre en deg. Det haddde vært utrolig moro med ny lampe. Håper jeg vinner ! klem!

elin

17.03.2012 kl.09:58

Fordi jeg leser bloggen din hver dag og anbefaler alle jeg møter om at de også må lese
den:)Syns du skriver veldig bra,både på gode dager og dager som er litt gråere .Dagen min starter alltid med å se på det står noe nytt på bloggen din ;) Klem fra Elin

mari

17.03.2012 kl.10:15

Hei Camilla :-) håper jeg har litt flaks og kan vinne den kule lampen som hadde passet helt supert på det nye kjøkkenet vårt:)

Ha en fin dag:-)

Katinka

17.03.2012 kl.10:24

I belive

Emma

17.03.2012 kl.10:29

Jeg ønsker meg en slik lampe, i og med at min kjære og jeg er på jakt etter vår aller første bolig sammen! Jakten går dårlig i og med at kriteriene er mange, men hovedkriteriet er et gammelt hus som vi kan pusse opp. Og derfor syntes jeg denne lampen hadde passet inn helt perfekt, samtidig som den hadde løftet opp humøret litt i denne ellers så kjedelig og boligløse hverdagen :- )

Mvh Emma

Linda Svensrud

17.03.2012 kl.10:36

For en utrolig stilig lampe, den kunne jeg veldig gjerne tenke meg ja. Digger både nettbutikken din og bloggen din. Er innom daglig og leser her, håper du fortsetter å blogge leeenge for det er til glede for mange. Et av vårens mål er en tur til butikken din men bor et par timer unna så det må bli en lørdagstur en gang. Ha en fantastisk nyåpning og en riktig god helg. Hilsen fra Linda Svensrud

Inga

17.03.2012 kl.10:47

Hei Camilla. Den lampa var berre utruleg lekker! Gjennom denne bloggen har eg fått inspirasjon og sett kva retning i interiørverden eg vil ha, og det er den indistruelle stilen miksa med nytt og gamalt. Synes du har utruleg mykje fint. Hadde eg hatt ein betre økonomi hadde eg gått amok i butikken din. Har hatt ein tøff periode med depresjon, og har då hatt god hjelp av å ha interesse for interiør, og då er bloggen din god å ha. Eg håper at du ikkje slutter med bloggen, er innom kvar dag. Stå på vidare! Ha ei god helg:)

wenche

17.03.2012 kl.10:52

jeg har lenge gått og fortalt en venninne av meg om en fantastisk blogg jeg leser:-)som har akkurat den stilen ho liker. Venninnen min har nettopp bygget seg hytte og denne lampen ville passet perfekt på hytten hennes :-)
Så hvis jeg vinner vil jeg gi lampen min snille og gode venninne :-)
Ha en super dag
Mvh Wenche

Charlotte

17.03.2012 kl.11:09

Så gøy :-) Står selv å maler i min egen butikk - er så gøy å se det ferdige resultatet :-) Selvom det er tøft i perioder å drive egen bedrift er det så vanvittig verdt det også. Heldigvis er det mere glede enn tårer :-)
Ønsker meg veldig en sånn lampe og håper jeg er heldig denne gangen :-)

God helg!!! ;)

Julie Kristine

17.03.2012 kl.11:34

Åh, kunne virkelig tenkt meg å vunnet denne lampen. Jeg og kjæresten har akkurat kjøpt ny leilighet sammen, og skal flytte inn i Mai, da tror jeg den hadde passet fint inn på stua over et pallebord :)

T

17.03.2012 kl.11:35

Hei!
Jeg bruker å kommentere under et annet navn, men min "grunn" til å vinne kan egentlig ikke offentliggjøres enda :P : D : D Lille BabyImagen gjør at vi må flytte til en større leilighet og da hadde jeg blitt overlykkelig over å vinne denne dødstøffe lampen! Det blir forferdelig mye nytt vi må kjøpe fremover så det kunne virkelig ikke vært mer fantastisk om jeg og min mann vant denne : D Har siklet på en lignende lampe fra home & cottage, men er mere glad i møbler og interiør som ikke ALLE har, og det er du jo helt konge på å ta inn i butikken din.

Jeg, mann og bitteliten bebis krysser fingrene!

hege venger

17.03.2012 kl.11:53

hei hei. for en flott premie,den har jeg siklet lenge på.
jeg fortjener å vinne denne lampen ,da jeg har vært igjennom sååå mye de to siste mnd.mistet min pappa brått og uventet 6 januar,min nydelige datter ble lagtinn på sykehus dagen etter begravelsen,og for 4 uker siden fikk min kjære mann hjerteinnfarkt.ikke lett å ta vare på 4 barn allene og holde hus noenlunde pent.
trenger virkelig noe posetivt etter disse vonde ukene.håper virkelig at jeg vinner lampen,som hadde fått en flott plass over kjøkkenbordet.krysser fingrene.
stor klem fra hege venger.

Veronica

17.03.2012 kl.11:55

Camilla, du gir meg og helt sikkert alle de andre leserne dine inspirasjon når det kommer til hjemmet. Lampen du gir bort, ville passet perfekt i leiligheten hvor vi har panoramavinduer her på Majorstuen, det ville gitt fruene i gaten noe å se på :) Som student er det ikke alltid like lett å få pengene til å strekke til interiør man har lyst på!
Fortsett med de fine inleggene dine, jeg er blitt en interiørelsker!

Maria

17.03.2012 kl.11:58

Hei
Oppdaget bloggen din på torsdag og har tilbragt mangfoldige minutter ( les: timer) med å klikke meg bakover på bloggen din. Stilen din går rett hjem hos både meg og min samboer, vi liker begge det klassiske blandet med det industrielle, og gjett om vi har fått masse inspirasjon! Vi kjøpte vårt første hjem i oktober, men har ikke fått tak i den perfekte lampen over spisebordet. Denne lampen ville vært prikken over i´ en i stuen over vårt lyse eikebord med stålbein og industrielle stoler. Takk for hyppige oppdateringer og fantastisk inspirasjon! Håper du fortsetter å blogge lenge!
Klem Maria og Espen

Trine

17.03.2012 kl.12:00

For en fantastisk premie! :) Jeg har flere ganger sett på den lampa og drømt meg bort. Den har absolutt løftet stua her hjemme flere hakk. Dessverre er pengeboka lagt vekk for øyeblikket.. Men før eller senere skal jeg ha en slik, selv om jeg må spise nudler ;)

Ha en flott dag, Camilla! Du er en stor inspirator :)

Jenny

17.03.2012 kl.12:00

Du har en fantastisk interiør smak, Camilla! Vi skal snart sette i gang og pusse opp kjøkkenet og denne lampen hadde passet perfekt inn hos oss! :-) Ha en strålende helg! :-)

Lena

17.03.2012 kl.12:21

Hei Camilla!
Først vil jeg bare si at jeg virkelig ser opp til deg! Interiørstilen din gir meg så utrolig mange fine tips, vi driver selv å pusser opp hus her hjemme, litt etter litt, og jeg er innom din blogg daglig for å få flere interiørtips, og løsninger på ting.

Grunnen til at jeg fortjener å vinne denne lampen er fordi jeg og min samboer kjøpte hus for ca 6 måneder siden, som vi driver å pusser opp. Denne lampen hadde passet perfekt på kjøkkenet vårt!! Det er ikke lenge før vi skal begynne å pusse opp dette nå, og vi trenger virkelig en ny og stilig lampe, og denne tror jeg ville passet perfekt!!

En annen grunn er at jeg hadde bursdag i går den 16.03, og denne lampen som gave hadde jeg ikke takket nei til! : )

Håper du har en fin helg! Klem fra Lena.

malin

17.03.2012 kl.12:27

Utrolig tøff lampe,men prisen er desverre for høy for student lommeboken min,derfor prøver jeg lykken her selvom jeg aldri vinner noe:)

Ha en flott helg i den nydelige butikken din:)

silje

17.03.2012 kl.12:38

Hvorfor eg vil vinne denne lampen her? Det er jo alltid like enkelt som. fordi eg har lyst på den og føler eg fortener noe nytt:) hihi det er vel egentlig slik alle tenker:) Det fins vel ingenting som er gøyere enn å vinne flotte premier som dette?:)

eg må si du imponerer meg camilla, du blir målløs av hva du oppnår med din drømm, ikke nok med det, det virker som du virkelig vil ta vare på dine kunder og jobber minst like hardt for kundeservice som en flott butikk.:) Nettopp dette er det mangen butikker som skulle lært av deg.:) så eg bøyer meg i støvet for deg camilla:)

men nå skulle eg jo ikke rose deg for å vinne lampa da:P hehe men posetive ord kan virkelig bringe frem et smil på en ellers så grå og trist dag:)

Om eg hadde vunnet denne utrulig flotte lampen her hadde eg blitt hoppende glad, Eg går gjennom en stilskifte og den lampen hadde passet perfekt på mitt kjøkken:):) det er vel bunn i grunn bare til å krysse fingrer og tør og håpe på det beste:):)

Ønsker deg en flott helg:)

-klem silje-

Britt

17.03.2012 kl.12:46

For en kjempefin butikk du har, og nå i to etasjer:-)
Gleder meg til å se den nye etasjen også, kommer neste uke! Den lampa er akkurat hva jeg trenger til mitt kjøkken. Spennende med noe helt annet enn hva jeg har fra før, og denne ville passet perfekt inn. Håper det blir meg som vinner:-)

Stine

17.03.2012 kl.13:27

jeg fortjener det kun fordi lampa er fantastisk kul å hadde passa perfekt over spisestua mi!

Christel

17.03.2012 kl.13:46

Så snill du er og lampen er utrolig fin. Følger bloggen din hver dag, og har gjort det et par år nå. Må bare si at hadde alle hatt like stor ståpåvilje og engasjement son deg hadde vi kommet langt her i verden. Er utrolig imponert over hva du har oppnådd i løpet av de to årene jeg har fulgt deg. Stå på videre, og vinner jeg i Lotto skal jeg gå amok i butikken din. Du har utrolig mye lekkert og tøft som skiller seg ut fra andre interiørbutikker. Håper selvfølgelig jeg blir den heldige vinneren, men om jeg ikke gjør det kommer jeg fortsatt til å følge bloggen din hver dag. God helg til deg og dine:-)

Anja

17.03.2012 kl.14:18

Dette er virkelig FANTASTISK gjort av DEG! Jeg har lyst til å vinne denne lysekronen rett og slett fordi jeg bruker aaaaltfor mye penger på interiør, og har rett og slett ikke samvittighet til å bruke så mye penger på denne lampen, enda jeg ønsker meg den masse! Det er nemlig ikke altfor lenge siden jeg kjøpte ny lyskrone...;) Det koster penger å bli inspirert av det fantastiske hjemmet ditt, Camilla!;)Ha en nydelig Lørdag videre!

Linda

17.03.2012 kl.14:21

Hei Camilla!

Du har en utrolig fin blogg, og jeg er ofte innom å titter. Elsker de lampeskjermene som er strikke, og på travel jakt etter de om dagen...

Jeg fortjener å vinne den nydelig taklampa fordi jeg trenger den! Ikke fordi den er nydelig men fordi jeg nå skal stå på egne bein. Jeg ble regelrett kastet ut av huset mitt i jula, av en voldelig samboer. Jeg er utrolig stolt over at jeg klarte å komme meg unna,etter å ha levd i et helvete i flere år.

Jeg har hatt noen tunge mnd, men kjenner at jeg nå begynner å se lysere på livet. Ser frem til å komme unn i nytt rekkehus faktisk med barna mine. Starte MITT liv, der jeg bestemmer. Jeg koser meg med barna om dagen, ingen som er redde og går på tåhev. Vi har bare enormt mye kjærlighet,kos og latter..

Det er urovekkende mange mørketall innenfor familievold, og jeg har faktisk anmeldt min tidligere samboer for grov vold,trakassering og voldtekt. Jeg kunne ønske andre jenter som lever i slike forhold kommer seg ut og får et verdig liv de fortjener! Ingen, absolutt ingen, fortjener å leve under slike omstendigheter. Ingen EKTE mann slår!!

Ariel Charlene

17.03.2012 kl.14:58

Hei Camilla, og Villapaprika.

Jeg ønsker å vinne denne lampen rett og slett bare fordi jeg fortjener den :)

Håper du og resten av gjenen har en sinnsykt rå helg og lykketil med reopening!! Fra Bergen =)

Camilla

17.03.2012 kl.15:31

Den har jeg lyst til å vinne:) har nok ingen tårevåt grunn, men holder på og pusse opp hus og nå er stua neste ferdig så en ny lampe over spisebordet hadde ikke vært feil:)

Pernille

17.03.2012 kl.16:03

Åå den lappen har jeg sikla på, men ikke hatt råd til da vi har flyttet og sitter med to hus:(
Du har en super blogg og er virkelig flink :)

Linn

17.03.2012 kl.16:21

Som fast leser av bloggen din er jeg innom flere ganger daglig og få ny inspirasjon! Helt fantastisk! :)

Å kunne få en slik lampe er jo drømmen. Spesielt fordi jeg lever på et litt stramt budsjett for tiden og dermed ikke har råd til å kunne kjøpe denne lampen nå... Jeg vet akkurat hvor jeg ville hatt den. Krysser fingrene for at jeg kan være heldig for en gangs skyld, da jeg konstant er rammet av uflaks!

Ha en fin helg :)

Klem Linn

jannike

17.03.2012 kl.16:34

soo utruleg flott butikken din har blitt, Camilla :D

eg ønska meg virkelig ein slik lampe og eg fortjena å vinne fordi eg ser på meg sjølv som eit godt menneske som gjev mykje av meg sjølv til dei rundt meg :)

ha ein finfin laurdag :D

Ingvild :)

17.03.2012 kl.16:48

Hei hei :)

Jeg har lest bloggen din daglig lenge... Elsker stilen din og brenner virkelig for interiør! Som student har jeg ikke akkurat mye penger, men det jeg har til overs bruker jeg altid på dette.. har en LAAANG ønskeliste som jeg etterhvert håper å kunne skaffe. En slik lampe er på min ønskeliste, og det hadde rett og slett vært fantastisk å kunne pynte opp leiligheten min med denne nydeligheten <3

Jeg krysser alt jeg har for at denne kan bli min:)

Stor klem fra Ingvild :)

Toves Sammensurium

17.03.2012 kl.17:53

Det er ingen grunn til at jeg fortjener å vinne...kunne selvsagt prøvd å få din sympati og fortelle om mitt siste år fullt av sykemeldinger,skader etc...men det blir for dumt:)
Jeg har bare veeeeldig lyst til å vinne jeg,men fortjener det ikke mer enn noen andre.Håper rett og slett på litt flaks,slik jeg kan få den enorme glede å henge opp denne fantastiske lampen..som jeg synes det er fantastisk at du gir bort!Så det er jo egentlig du somfortjener noe:)
Lykke til med trekningen!
Toveklem:)

Tina

17.03.2012 kl.18:15

Kjære deg Camilla, dette blir nesten for mye:) du setter virkelig pris på blogg leserne dine. Jeg er imponert over deg. Slikt står det respekt av ! Lampa er dritfin, fikk nesten hjertestans da jeg så den første gang ! Jeg ønsker meg den selvfølgelig :) men trenger den hverken mer eller mindre enn alle de andre. Håper bare på verdens største flaks! Uansett kommer jeg til å lese bloggen hver dag. Stå på du flinke jente. Ønsker deg all mulig lykke.
Klem fra Tina.

Ida Skofterud

17.03.2012 kl.18:17

KNALLFIN! Akuratt den jeg trenger for å sette prikken over i"en....

Anette

17.03.2012 kl.18:29

Hei :) Jeg har veldig lyst til å vinne lampa :) Jeg og lille tuppa mi,, på 5 mnd, skal flytte om noen uker. Så hadde virkelig hatt bruk for den, og den hadde blitt fin i leiligheten:)

monica

17.03.2012 kl.18:30

Tror ikke jeg fortjener den mer enn andre. Alle har sitt å stri med og livet er ikke alltid like godt. Før jul mistet jeg jobben fordi de ikke hadde økonomi til å fortsette i samme bane som tidligere. Det var veldig vanskelig å akseptere, men livet humper videre. Bare uker etter fikk vi solgt huset, noe vi har slitt med, men så viser det seg at hele kjøkkenet er full av fukt. Når vi informerer kjøper om det trekker de budet. Så kommer jula, tiden for å senke skuldrene og være sammen med dem man elsker høyest. Men formen min er heller dårlig. For hver dag som går blir jeg bare svakere og svakere. Crp nivået (infeksjonsverdien i blodet) stiger fra 120 (første måling) til 343 på null komma niks. Den skal være på 5. Smertene er så sterke at jeg ikke kan gå på egen hånd, men legene aviser meg og sier at det kommer til å gå over med noen piller. nyttårsaften kollapser jeg og blir sendt til sykehuset i ambulanse. Jeg kjempet for livet mitt og min datter på 4 mistet nesten sin mamma. det viste seg at jeg hadde en blodpropp som strakk seg fra låret til navlen, en liten bit hadde løsnet og hadde lagt seg på lungen. Da avdekket de også en ødelagt eggstokk, noe som gjør at jeg mest sannsynlig ikke kan få flere barn. For to uker siden spontanaborterte jeg midt i butikken. Jeg tror ikke jeg fortjener lampen mer enn andre, men håper jo at jeg også kan oppleve litt flaks igjen. Lampen gjør meg ikke frisk, men utrolig glad i allefall;)

Rakel

17.03.2012 kl.20:56

Mamma har ønsket seg denne lampen helt siden hun så den! Hun har bursdag om 4 uker, så jeg hadde vært utrolig heldig om jeg fikk lov til å gi den i gave til henne.

Renee

17.03.2012 kl.20:59

Jeg fortjener å vinne fordi jeg aldri har vunnet noe som helst :p Og fordi vi nettopp har kjøpt oss et hus vi holder på å pusse opp. Lampa hadde virkelig passet PERFEKT over spisebordet vi (vel, samboeren min, liker bare å late som jeg kan bidra med noe. hehe) skal lage selv :)

*krysser fingre og tær og venter i spenning mens jeg holder pusten!!*

Renahe

17.03.2012 kl.21:29

Åå, elsker den lampen. Jeg har nok ngen grunn til at jeg skal vinne denne lampen framor alle andre. Men vi skal nå til å pusse opp en gammel gård i den rustikke/romantiske stilen og siden vi har så mangecting å prioritere blir nok denne lampen laaaaaangt nede på listen, da vi er studenter å mye litt iktigere ting å prioritere. Heldig er den som vinner denne! Kult gjort av deg!

Tonje Blix

17.03.2012 kl.21:29

Hei. Jeg pleier ikke å vinne noen ting.Og så elsker jeg bloggen din og butikken din. Du har så fin stil.Den lampa hadde passetcså fint over spisestuen min..
Krysser fingre.. :-)

Helle Cecilie

17.03.2012 kl.21:46

Jeg fortjener nok kanskje ikke å vinne denne mere enn alle de andre som har skrevet lengre oppe her. Men jeg har lenge vært på utkikk etter en perfekt lampe til å ha på kjøkkenet eller over spisestuen, og jeg tror og mener denne kommer til å passe perfekt.

Sandra

17.03.2012 kl.22:05

Hei Camilla.
Du har en fantastisk fin blogg og jeg leser den hver dag for inspirasjon og glede. Jeg er selv utrolig glad i intriør og elsker å lese om den fine butikken din.
Jeg er ei jente på 21 år som prøver å være posetiv mesteparten av tiden. Men på fire uker har livet mitt snudd seg helt på hodet. 13 februar mistet jeg den kjære mammaen min til kreft, det har slitt mye på meg. Spesielt har jeg hatt mye problemer med søvn og mareritt. Hver gang jeg lukker øynene mine ser jeg for meg den siste luften hun trakk ned i lungene, og det gjør så ufatellig vondt at hun er borte. Like etterpå måtte jeg gi fra meg hunden min på ett år. Det ble rett og slett for mye, jeg har hatt hund hele livet og denne "valpen" var mamma sitt ønske. Det var tungt å måtte innse at det var vanskelig å ta vare på henne. Men det er også vanskelig å gi i fra seg den ene tingen som har holdt seg posetiv gjennom denne kampen!
3 uker etter mammas død, fortalte kjæresten min at han ønsket å gå ut av vårt 3 år lange forhold. Og igjen er livet mitt et stort kaos. Jeg må pakke sakene mine og flytte hjem til pappa for en periode! Derfor Camilla, selv om jeg prøver å se posetivt på ting, så vil jeg veldig gjerne ha denne lampen slik at det blir en "start" på innredningen på en ny leilighet jeg må finne meg ettervært. Livet er hardt, og det har jeg fått merke godt denne måndeden, jeg prøver å se lyspunkter i dagen, men jeg hadde blitt skikkelig glad om noen hadde gjort noe fint for meg også :)

Ha en fantastisk fin uke!

Sonja n

17.03.2012 kl.22:38

Åhh så lykkelig jeg hadde blitt hvis jeg hadde fått den lampa!! Raus du altså :) hilsen fra averøya!

Hege Aas Granviken

18.03.2012 kl.00:07

EEEElsker lampen. Og tusen takk for en kjempe inspirerende blogg. En skikkelig vitamininnsprøytning i hverdagen. Klem :-)

Lena

18.03.2012 kl.00:29

hei hei:))

Jeg vil veldig gjerne vinne denne lampen siden vi holder på pusse opp i huset vårt. Men det har satt en liten demper siden vi har prøvd iherdig og fått en baby til de siste 2 årene. Men nå har vi fått vite at det ikke er mulig og at førstefødte var et mirakel. vi har nå fått sendt inn brev til fertilitetsklinikken og får svar om 3 mnd. også skal vi gifte oss i mai for at vi skal kunne gå mellom prøverør for vi har ikke vært registrert som partenere i 2 år. og prøverør koster 16.000 kr så vi må da begynne og spare penger. så derfor hadde denne lampen gjort susen i huset da jeg vil ha en slik en :) hadde hjulpet masse og fått en slik lampe i huset da oppussing osv må vente for en stund.. :)

Therese

18.03.2012 kl.01:03

Kjære Camilla :)
jeg er fast leser av bloggen din, og er innom flere ganger daglig. å blir alltid like glad hver gang du poster ett inlegg!
jeg fortjener å vinne denne lampen, for jeg å min kjære sønn har nettopp kjøpt oss rekkehus å holder på å pusse opp. Har kjøpt spisestue osv, men enda ikke funnet noen lampe å ha over, denne ville passet suprebra! akkurat den stilen jeg elsker!
klem therese :)

mimi

18.03.2012 kl.02:21

Den fortjener jeg fordi jeg er så grei :)

oda jeanette

18.03.2012 kl.09:06

Jeg fortjener ikke å vinne denne lampen mere enn noen andre, men jeg har en spisestue som trenger akkurat en slik lampe mere enn noen andre spisestuer ;) .
Elsker bloggen din, den gir meg så masse inspirasjon.

Gøril

18.03.2012 kl.09:55

Om jeg er den som fortjener det mest er jeg nok ikke, å ikke vil jeg komme med en "det er så synn på meg historie" heller for å vinne. Men jeg ønsker å vinne lampen :) av den enkle grunn at da kan jeg se LYSERE på livet :) Ha en fantastisk dag :)

Camilla

18.03.2012 kl.10:34

Hei navnesøster!
Kjempefin lampe, og den hadde passet perfekt på kjøkkenet til foreldrene mine. De har akkurat pusset opp kjøkkenet, etter at mamma har hintet om det i fem år, fikk far endelig fart på seg og etter et halvår med både opppussing av stuen og kjøkkenet, så nærmer det seg ferdig! Mamma har lenge ønsket seg en "øy" midt i kjøkkenet, og nå har hun fått det :) Hun spør meg stadig hva slags lampe hun bør ha i taket, og nå har jeg funnet den perfekte! Håper jeg kan glede henne med denne flotte lampen :)
Ha en flott dag :) Hilsen Camilla, trofast leser som synes bloggen og butikken din gir masse inspirasjon :) Har hytte på Hvaler, og skal helt klart innom butikken din i løpet av sommeren :)

Marthe

18.03.2012 kl.12:21

Kjære Camilla!!
Dette er noe av den fineste lampen jeg har sett!! Passer perfekt inn i resten av møblementet her hjemme! Jeg er en flittig student som for tiden bruker all energi på siste innspurt av mitt siste studieår, i tillegg til jobb og andre hverdagslige gjøremål! Opp i alt dette drømmer jeg meg bort i fremtidig hus og interiør og ser for meg denne lampen inn i disse planene! jeg er ellers snill, omtenksom og ønsker det beste for de rundt meg! Har ellers skjeldent vinnelykke så kanskje det kan være min tur denne gangen:) Takk for ellers masse god inspirasjon!! Ha en strålende dag!!

Elise

18.03.2012 kl.14:22

Kom nylig over bloggen din ettersom jeg akkurat har kjøpt meg leilighet og gleder meg stort til å innrede den når jeg flytter inn i sommer. Selv om jeg er student og kanskje ikke har bruk for et fullt utrustet spisestueområde er dette noe jeg vil gjøre uansett - fordi jeg har kjøpt leilighet og da skal alt se ordentlig ut. Jeg har begynt å kjøpe inn møbler allerede nå, fordi jeg jakter etter skatter, på loppemarkeder, nisjébutikker og lignende - en sånn typ industrilampe som dette ville satt prikken over i'en enten i spisestueavdelingen eller på kjøkkenet for å kaste liv over trancherbord med alskens av urter og planter på :-) Kommer hvertfall til å bruke bloggen din som inspirasjon fremover, det er sikkert!

Siri

18.03.2012 kl.15:19

Hei!

Tusen takk for en veldig inspirerende blogg, har stor glede av både bilder og tekst!Kjenner jeg har lyst til å begynne å blogge selv,men vet liksom ikke helt hor jeg skal begynne:)

Hvorfor skal jeg vinne denne fantastiske lampa,sikkert mange andre som har en god grunn, men jeg trenger en oppmuntring i en litt tung tid:)
Jeg har vært syk det siste halve året,for andre gang ila. 3 år, har en godartet svulst i hodet som ligger og presser på noen nerver slik at jeg har hodepine 24 timer i døgnet.Har vært operert en gang før,men nå har den vokst igjen og venter nå på avklaring om ny operasjon.Håper på ny operasjon slik at livet kan starte igjen,alt nå er egentlig ganske vakuum:(

Hele situasjonen er ganske tøff både for meg og familien.Tungt å ha en mamma og kone som alltid har vondt i hodet!Det som gir glede er selvsagt dattera mi på 5 år og mannen min, og i tillegg interessen for interiør.Planlegger å pusse opp kjøkkenet så snart jeg blir bedre, og denne FANTASTISK lampa hadde passet PERFEKT over mitt 2,60 m lange kjøkkenbord :)

Gleder meg til å følge bloggen din videre,godt å få tankene over på noe annet og planlegge fremtiden og det nye kjøkkenet:)

Klem til deg fra meg!

Maiken

18.03.2012 kl.16:27

Fordi jeg som trebarnsmor og jordmorstudent, rett og slett fortjener den lampa over spisebordet:-)

Stine

18.03.2012 kl.17:51

Jeg fortjener å vinne lampa fordi vi rett og slett mangler lampe i stua nå. Lampa vi hadde røk for 2. gang for noen dager siden. Vi var på Skeidar og fikk ny ca 2 mnd etter vi kjøpte den og nå har den røket igjen bare noen mnd etterpå. Vi har ikke så mye penger å kjøpe ny lampe for fordi bilen akkurat har røket og vi må bruke pengene på ny bil. Derfor hadde det vært strålende med denne flotte lampen slik at vi slipper å sitte i mørket om kvelden!

Du har en fantastisk inspirerende blogg og en fantastisk butikk, bare synd den befinner seg så langt unna:) Heldigvis har du gitt oss den muligheten at vi kan handle i nettbutikken:) Ha en strålende dag!

Maiken

18.03.2012 kl.18:10

Fordi jeg som trebarnsmor og jordmorstudent fortjener den:-)

Camilla

18.03.2012 kl.18:26

Hei!

Jeg skal snart flytte for meg selv for første gang, følger bloggen din for daglig inspirasjon for hvordan jeg vil at leiligheten min skal se ut. Så enkel var min grunn, men det er derfor jeg håper jeg vinner lampen!!
Videre må jeg bare si at du er super flink, fortsett å gjøre det du er glad i - det INSPIRERER ;-)

Hilsen navnevenn

nathalie

18.03.2012 kl.19:37

Du slutter jo ikke å overraske!!! DEN lampa der har jeg drømt om siden du la ut bilde, den er helt rå!!! Vinner jeg så blir jeg BÆÆÆL gla:):):):)

Veronica

18.03.2012 kl.20:02

Hei:)

For en fin blogg og en herlig butikk:):) Veeeldig glad for å høre at du sender rundt om i landet. Jeg vil selvsagt bli med i trekningen og har ikke noen annen grunn til å vinne lampen enn at det hadde vært kjekt å hatt noe å innrede etter når vi forhåpentligvis snart skal ta over huset til mine foreldre....århundrets oppussingsjobb, men med en slik lampe hadde motivasjonen vært på topp til en fantastisk spisestue:)

Gleder meg til flere innlegg, og jeg er fast følger fra nå av ihvertfall:)

Masse hilsener fra
Veronica

Emilie Flatner

18.03.2012 kl.20:49

Jeg vil si at jeg fortjener å vinne fordi jeg spinker og sparer for harde livet til leiligheten jeg skal bo i når jeg flytter til Oslo til høsten, og det blir ikke så alt for mye som blir igjen av penger til å kunne innrede mitt nye vakre hjem. Jeg har samlet en hel del opp gjennom som jeg kan innrede med, men når det gjelder lamper så har jeg ikke funnet akkurat den jeg vil ha til en OK pris. Når studentbudsjettet starter samtidig som skolen vil jeg ha svært lite til overs til mer innredning, og jeg E-L-S-K-E-R den lampen du viser frem akkurat her. Hvis jeg hadde vunnet den så skulle den vært midtpunktet over stuebordet hvor jeg skal gjøre alt av lekser, arbeid, spising, you name it. Jeg har SÅ vanvittig lyst til å vinne. Vinner jeg, så er du mer enn velkommen til et besøk for å se hvordan jeg utnytter den også!:)

Grete

18.03.2012 kl.21:15

Ooh! Eg vil gjerne vinne denne :)
Hadde passa perfekt over spisebordet vårt, ilag med murstein og bølgeblikk veggen vår :D
Ha ein fortsatt fin søndag! Hilsen Grete

Gyrid

18.03.2012 kl.21:29

Liker veldig godt bloggen din! Du er veldig inspirerende!
Jeg kunne godt tenkt meg en sånn lampe for vi har akkurat pusset opp kjøkkenet og det koster! En sånn lampe hadde vært perfekt på det nye kjøkkenet!
Vi har forresten bursdag samme dag og er like gamle, og jeg har også 2 søte små :)
Vinner aldri noen ting så den hadde vært bingo å vinne :)
Kos deg videre med butikken din, ser ut som den blir veeeldig lekker!

Therese

18.03.2012 kl.22:00

Den lampa der har jeg drømt om helt siden første gang du viste den.. Den er helt fantastisk! Hadde jeg vunnet den, skulle den fått hedersplass i leiligheten..
Du har forresten en herlig blogg, Camilla! Veldig inspirerende..
Klem fra Therese.

Helena

18.03.2012 kl.22:20

DET VAR EN STILIG LAMPE :D
Lenge lest bloggen din, og vil bare si gratulerer med butikk :) Du har virkelig kommet langt med denne bloggen :P Husker når du begynte så vidt å skrive om denne butikken :D
Så glad på dine vegne at det går så bra!
Holder på å flytte hjemmefra nå for tiden. og liker stilen din veldig, den lampa hadde vært en super start på leiligheten min :) Håper virkelig denne får lov å henge i leiligheten min, men hvis ikke leser jeg bloggen din fortsatt ;) hehe !!
Ha en super fin søndag :D

Sandra

19.03.2012 kl.07:58

Vil gjerne vinne denne til meg selv,men akkurat nå vil jeg heller nominere min kjære lillesøster. Bare fordi hun fortjener det! hun er en utrolig herlig to barnsmor som har slitt veldig i det siste med sykdom og permitering på jobb,hun setter alltid andre foran seg selv. for tiden bor hun på en liten øy og da blir det lite tid og anledning til å shoppe interiør, noe hun ELSKER å gjøre. hun er veldig opptatt av interiør og er daglig inne å leser bloggen din! Den lampen hadde passet helt perfekt inn hos henne! så vær så snill å velg min kjære lillesøster stine <3

Ha en fin dag..;)

Sandra

19.03.2012 kl.08:06

Min kjære lillesøster<3
Vil gjerne vinne denne til meg selv,men akkurat nå vil jeg heller nominere min kjære lillesøster. Bare fordi hun fortjener det! hun er en utrolig herlig to barnsmor som har slitt veldig i det siste med sykdom og permitering på jobb,hun setter alltid andre foran seg selv. for tiden bor hun på en liten øy og da blir det lite tid og anledning til å shoppe interiør, noe hun ELSKER å gjøre. hun er veldig opptatt av interiør og er daglig inne å leser bloggen din! Den lampen hadde passet helt perfekt inn hos henne! så vær så snill å velg min kjære lillesøster stine <3

Ha en fin dag..;)

rodstilk

19.03.2012 kl.09:48

Hva? Oi, du er jammen gavmild! :D Den hadde passet perfekt over stuebordet mitt! Har ikke hatt råd til å kjøpe en lampe til stua enda, ikke alltid like lett å få finansene til å gå rundt som studerende alenemor til to. Krysser alt jeg har for å ha en mulighet til å vinne denne!! :D

Grethe

19.03.2012 kl.10:22

Hei! Oppdaget bloggen å nettbutikken din for noen dager siden, ojoj - så mye fint du har i nettbutikken din! Og det ser ut som om du er innehaver av en helt super butikk!! Der trorjeg nok st jeg kunne lagt igjen massevis av penger ;-) å den lampen var knallfin!! Ønsker meg en slik lampe, vet ikke hvorfor jeg fortjener den mere enn noen av de andre her, men kanskje noe så enkelt som fordi jeg fortjner det ;-) alle har vel sine grunner til å ville vinne noe så vakkert, min grunn er enkelt å greit at jeg vil gi den til min mamma som alltid stiller opp for meg og mine søte små , og fortjener virkelig en slik fin oppmuntring i sitt nyoppussese kjøkken :-) tvi- tvi til meg seg, og lykke til videre med butikkdriften!

Vidar

19.03.2012 kl.13:40

Hei. Jeg og samboeren flyttet inn i nytt hus i høst. Vi hadde noen diskusjoner ang. lampe over spisestua. Vi endte opp med en billiglampe fra IKEA (mitt valg)... denne er ikke samboeren min veldig fornøyd med (noe jeg får høre ganske ofte). Er helt sikker på at den lampa du skal gi bort vil falle i smak, så visst jeg kan vinne den til henne så slipper jeg å høre mer klager over lampa vår, og hun blir kjempe fornøyd =)

Heidi T

19.03.2012 kl.16:57

hei Camilla:O) og gratulerer med 6 mnd jubileum!! Følger med på bloggen din hver dag og er det en ting jeg virkelig har sansen for er det den lampa der... :D Hadde passet rett inn i vårt 200 år gamle oppussingsobjekt...
Uansett.. Lykke til videre med alt.. Du får alt til å virke enkelt:O) Hilsen Heidi

Cecilie olsen

19.03.2012 kl.21:34

Denne vil jeg så gjerne vinne!nettopp fordi jeg elske bloggen din,den gir meg så masse inspirasjon!og fordi denne lampen vil passe så perfekt inn i mått nybygde hus som vi starter opppussingen på neste uke <3

Martine B

19.03.2012 kl.22:14

Jeg skal gifte meg til sommeren, og forloveden min og meg er fortiden fult opptatt med å handle inn og innrede leiligheten. Jeg er student og han er snekkerlærling, altså to enkle unge folk som ikke sier neitakk til billige løsninger eller gaver :)

Henrik

20.03.2012 kl.12:26

Vi har kjøpt leilighet og jeg vil overraske min samboer med en ny lampe. Hun har naturligvis vist meg denne siden med denne lampen.

Vilde

20.03.2012 kl.14:27

Hei på deg!
Grunnen til at jeg mener at denne lampa kan bli min er enkel. Jeg har akkurat fyllt 18 og lengter etter å flytte ut. Men har jo det problemet med at jeg mangler alt av møbler, og kommer jo ikke langt med bare en leilighet(!). Jeg driver å titter rundt etter kupp på puter, møbler, håndklær osv. Å kunne FÅTT (eller vunnet) denne lampet hadde vært helt utrolig, og en lettelse, da jeg slipper å bekymre meg for å lete etter lamper da jeg skal flytte. Det er nemlig ikke billig! Også passer den jo min smak helt perfekt, den er bare råkul!
Krysser fingrene!:-)

Line

20.03.2012 kl.19:36

Denne lampen er så utrolig fin. Har i dag kjøpt min egen leilighet!! Hurra...Men..har jammen ikke så mange møbler, da mannen har fått det meste(typisk oss jenter)
Hadde blitt utrolig glad om jeg vant:)

kine Pettersen

27.03.2012 kl.23:28

Jeg vill vinne denne lampen fordi vi nettopp har kjöpt oss vårt förste hus tilsammen, og den lampen hadde värt en perfekt "innflyttnings gave" til huset ;) Lampa hadde värt så perfekt i huset vårt, da det er litt mer enn tre meter i takhöjde! :)

Kommer til å stikke innom for å handle litt og for å få inspirasjon fra butikken din hver gang jeg er i Norge!;)

Sylvia

28.03.2012 kl.22:19

Heei !
Har lest igjennom innleggene her .. Og Gud, mange her fortjener den lampa :)

Men jeg prøver meg allikevel .... Jeg liker veldig godt loggen din, og butikken din i Fredrikstad .. Er stadig innom, vi er nettop ferdige med å pusse opp stua - og har ikke funnet noen lampe til over Spisestue ..før nå !!! Fy søren den var stilig !!

Ha en fin kveld .. Jeg xxxxx fingrene :)
Sylvia

Robert Granaas

08.04.2012 kl.18:15

Utrolig inspirerende!

Mie

14.02.2014 kl.01:41

Heisann. er det mulig å få kjøpt en slik lampe? evt vite hvor man kan spore den opp. Ser jo at innlegge er ganske gammelt ;) men fikk skikkelig lyst på en slik en.

Skriv en ny kommentar

hits