Helg! Alltid like deilig! Hva blir det til middag?

God Morgen! 

Det er alltid like godt når fredagen kommer, helgen står for tur og her i huset betyr det tid til å være sammen !  Det å ta livet med ro er ikke så dumt, så idag var vi skikkelig late her i huset. Ungene kom hoppende inn i sengen når klokken hadde passert 7 og der ble vi liggende... Det er så deilig å bare ligge å slappe av noen ganger, og det å høre på Mathilde og Oliver sine diskusjoner er alltid like spennende, de har mye på hjertet for å si det slik. 

Olíver tenker på alt mellom himmel og jord og spørsmålene som ;" hvorfor er det sånn, hvorfor er solen rund, hvorfor er det bobler i brusen"..osv er typiske spørsmål, at han er nysgjerrig kan ihvertfall ingen ta ifra han. Noen ganger lurer jeg på hvordan jeg skal svare, for som dere sikkert vet-barn spør om det mest utrolige! Mathilde er veldig til å gjenta Olíver sine spørsmål og vil gjerne ha svar 10 ganger før hun sier seg fornøyd..Litt sånn Diva som liker å være i fokus og alltid er høyt og lavt! Det kom derfor ikke som noe sjokk på Håkon og meg når vi fikk høre at de skulle spille teater i barnehagen og Mathilde skal være papegøye... ha ha.. Perfekt rolle for ei lita "ekko"  jente, eller hva? 

Nå skal jeg nyte det at jeg idag har litt fri! Noen små prosjekter står på planen og middager og mat skal handles inn. Mange har den siste tiden lurt på om jeg kan begynne å legge ut oppskrifter på mat? Jeg tenkte derfor å legge ut 1 ukes meny i mndén  og starter idag. Vi lager det aller meste fra bånn så dette kan jo bli litt interessant dersom dere er like glad i god,sunn og smaksrik mat slik som oss! 

" mat er for oss er nemlig Veldig viktig! "

Uansett om det skal være enkelt eller raskt! 

Søtt og godt! 

 

Er dette noe som høres / ser spennende ut? 

 

6 kommentarer

Charlotte Sørgård

16.03.2012 kl.10:22

Hei igjen.
Jeg kommenterte på innlegget "Endelig kveld - god nyhet" i forbindelse med at jeg hadde vunnet en konkurranse (2 lyslykter). Sendte også en mail, men har enda ikke hørt noe fra dere. Så lurte på om dere hadde sett henvendelsene?:)
En riktig god helg til deg. Kos deg med familien!:)

Kaja

16.03.2012 kl.10:35

Nå har jeg nettopp spist frokost, men ble sulten igjen gitt :P

Camilla

16.03.2012 kl.11:25

Hei. Nei, jeg finner den ikke, har du sendt til Ckinterior@hotmail.no?

Wenche

16.03.2012 kl.12:42

Heisann:) Kan jeg spørre deg hvor jeg kan få tak i de skjeene på det bilde med spekematen? utrolig kule:)

Yvonne

16.03.2012 kl.13:26

Flott! Jeg gleder meg til litt inspirasjon i matveien! God helg og kooos dere! :)

Charlotte

16.03.2012 kl.14:47

Nei., sendte henvendelse gjennom nettbutikken deres. Men da skal jeg sende en ny mail til denne adressen:) Tusen takk for svar!:)

Skriv en ny kommentar

hits