Litt Nytt...

Det er så deilig å få på plass litt nytt hjemme nå ettersom jeg nesten har bort prioritert hjemmet de siste mndéne. Hjemmet har blitt til en eneste sove plass og alt annet en rydding og ordning i huset har stått på listen min den siste tiden. Likevel er det alltid morsomt når man først har bittelitt tid til overs og kan kose seg med hus og hjem. 

Det nye bordet, lampen og lysestaken er nytt idag, fint ikke sant? Er så fornøyd jeg altså... 

Bordet er nytt og koster 2890,- Lampen 1500,- og de hvite lysestakene 389,- 

Har dere hatt en fin dag? 

Jeg har ihvertfall storkoset meg, dagen har flydd- men solen har skint og været har virkelig kommet! -deilig! 

Nå skal jeg rydde litt opp her på bloggen,tirsdag møtte jeg 1500 spam kommentarer her på bloggen min, noe som for meg var dråpen som fikk begeret mitt å renne over. Noen ganger får jeg så lyst til å bare gi meg , jeg hater når alt skal skje på en og samme gang. De er vel litt slik - at man kan få litt bloggtørke og blir blogglei.. Det å møte spam og en teller som har falt ut er ikke morsomt, da det alltid skal være så mye jobb med å rydde opp igjen! Hvorfor? 

Den siste tiden føler jeg at jeg nesten har hatt nok med jobben min som å rydde opp i alt post maset, bli kjeftet ned av kunder, masse mailer å besvare og 100 ting på tapeten. Det å skulle blogge å komme med tips å råd etter mange timer med tett program er ikke bare bare. Tenk om jeg bare hadde hatt denne bloggen som jobb, det hadde vært både kjedelig og behagelig..Men man møter vel utfordringer overalt, ting er hva du gjør det til selv.  Så da gjelder det bare å smile og ta utfordringene på strak arm!  Jeg får ta  tiden til hjelp, så får jeg bruke natten til å tenke litt ekstra over hvordan jeg skal få "baket" denne bloggingen inn i hverdagen min fremover, kanskje bloggpennen min begynner å bli tom for blekk. Jeg har jo snart blogget daglig i 2 år.... 

Uansett! Nyt kvelden og sov godt når den tid kommer! 

9 kommentarer

Therese

15.03.2012 kl.21:54

Sååå lekkert bord! Har du det i butikken din? Får du inn noe i likhet bare i kommode?? skulle hatt noe lignende i en gang. Og da passer det ypperlig med kombinasjonen hvitt og tre.

Wibeche

15.03.2012 kl.22:47

Skjønner godt at det er kjipt å bli møtt ed 1500 spam på bloggen! Å oppdatere en blogg daglig og samtidig sjonglere jobb, hjem og familie er nok ikke bare bare kan jeg tenke meg.
Hva med å inkludere litt bloggtid inn i arbeidstiden din? Jeg tenker at bloggen er nok en av grunnene til at du har skapt så godt kundegrunnlag for butikk og nettbutikk. Bloggen blir på en måte butikkens ansikt utad.. Du kommer med mange gode interiørtips på ting som selges hos deg :) Det jeg vil fram til er at det vil være veldig synd om du slutter å blogge!!
Er daglig innom og leser :) Ta deg en liten pause, så skal du se om ikke lysten kommer igjen.
Ønsker deg en strålende kveld :)

Hanne

16.03.2012 kl.08:23

Skjønner veldig godt at en blir lei av å bruke så mye tid på bloggen, det er helt beundringsverdig at du klarer alt du gjør i løpet av en dag synes jeg! Må bare få sagt at bloggen din er helt unik, det er en av de få bloggene jeg er innom daglig for å lese. Du gir så mye inspirasjon, både som person og med interiør, mote og stil :) Jeg håper virkelig ikke at du slutter å blogge, da kommer du til å bli savnet, det er sikkert! Kanskje en liten pause i helgen hadde hjulpet? Håper uansett at du får en fin helg og at du får slappet av, det er vel fortjent!

Hanne Elisabeth

16.03.2012 kl.09:08

Kan forstå at det blir litt mye, men håper likevel at du ikke slutter helt å blogge - får masse inspirasjon av å titte innom her av og til :) Ha en god helg! :)

Hilde

16.03.2012 kl.10:03

Slutte å blogge????? Du vet selvfølgelig at du er kåret til Norges største interiørblogger??? Leste det på bloggen til tomineshjem, i et innlegg hvor hun nevnte at hun også var med i den kåringen!!!! Har ikke sett deg nevne dette på din blogg.Håper dette gir deg litt motivasjon til å fortsette:) Du er jo fantastisk:)

Caroline

16.03.2012 kl.11:10

Er bordet fra butikken din? Jeg har et som er helt likt, bortsett fra at det er helhvitt! Det kjøpte jeg hos Living i november. Det ble kjempestilig som sidebord! Jeg bruker mitt som stuebord fordi jeg ikke har så stor plass! Tusen takk for en fantastisk blogg, du er litt av en kvinne :) God helg!

Hildur

16.03.2012 kl.11:24

Skjønner godt at det kan bli mye for deg av og til, du har jo veldig mange baller i lufta og en familie, et hjem, en butikk, osv, å ta deg av. Husk at det er lov å ta seg en pause av og til. Om du ikke orker eller ønsker å blogge hver dag, så er det lov å la det være. Vi lesere ønsker jo at du skal ha det bra, så vi har forståelse for det om vi ikke får nye innlegg så ofte som vi gjør nå. Sett deg selv først og gjør det du trenger for å ha det bra :)

Janne

16.03.2012 kl.13:42

Du har det så fint! Hadde jeg bare klart å kopiere stilen helt, hehe ;-)
Og det med blogglyst skjønner jeg veldig godt. Jeg har selv en liten blogg som jeg oppdaterer, men det kan gå mange dager, kanskje uker før jeg kommer med nye innlegg, men de få leserne jeg har følger med meg likevel, og det er min motivasjon til å ikke legge den ned :-)
Stå på, og unn deg selv og legge fra deg bloggen av og til. Ta heller det som er viktigst å få gjort, og andre ting kan man av og til la ligge :-)
En dansk professor sto foran sine filosofistudenter med noen ting foran seg. Da timen begynte, tok han, uten å si et ord, frem et meget stort og tomt syltetøyglass og begynte å fylle det med golfballer. Da han hadde gjort det, spurte han klassen om glasset var fullt, og de var enige om at det var det.

Så tok professoren en kasse med småstein fram, og begynte å helle dem ned i glasset. Han ristet glasset lett, så småsteinene fordelte seg imellom golfballene. Deretter spurte han igjen studentene om glasset var fullt, og det mente klassen at det var.

Deretter tok professoren en kasse med sand fram og begynte å helle den opp i glasset. Sanden fylte naturligvis det resterende hulrommet i glasset. Igjen spurte han om det var fullt. Klassen svarte enstemmig ja. Til slutt tok professoren to kopper kaffe og helte dem begge ned i glasset. Hulrommet som var mellom sandkornene, ble nå effektivt fylt. Studentene lo. "Nåvel", sa professoren, da latteren var stilnet av. "Hvis dere nå forestiller dere, at dette glasset representerer deres liv. Golfballene er de viktige ting i livet - deres familie, kjærester, barn, helse, venner og yndlingspasjoner - de ting som, selv om alle andre ting gikk tapt, og bare disse tingene var tilbake, likevel ville gjøre deres liv fullkomment.

Småsteinene er de andre tingene, som betyr noe - sånn som jobb, hus, bil osv.... sanden er alle de andre småting". Professoren fortsatte: "Hvis dere putter sanden ned i glasset først, er det ikke plass til verken småsteinene eller golfballene. Det samme gjelder i livet. Hvis dere bruker all deres energi og tid på de små ubetydelige tingene, får dere aldri plass til det som er viktig for dere.

Vær oppmerksom på de ting, som er avgjørende for deres lykke. Lek med barna. Pass på helsen! Invitér deres partner på middag. Opplev kultur eller sport, ta en runde til på golfbanen eller gjør noe bra for samfunnet.

Det vil alltid være tid til å gjøre huset rent og ordne avløpene. Ta dere av golfballene først - de ting som virkelig betyr noe. Få styr på det dere vil prioritere - resten er bare sand."

En av studentene rakte hånden i været og spurte hva kaffen representerte. Professoren smilte: "Jeg er glad for at du spør. Det er bare for å vise, at uansett hvor fullstappet ditt liv synes å være, så er det alltid plass til et par kopper kaffe sammen med en venn!" ? ?

Linn

16.03.2012 kl.15:45

Camilla, du har det så vakkert hjemme! Og du er en så dyktig kvinne, både med jobb, familie og blogg! Skjønner at du ahr hektiske dager, fantastisk at du har tid til bloggen. Bloggen din er alltid dagens høydepunkt, gleder meg til å slappe av i sofaen og kunne lese de flotte innleggene dine! Stå på, du er flink!

Klem Linn

Skriv en ny kommentar

hits