En helg på jobb...

Slik er det hvis jobben skal bli gjort og sykdom har herjet i hjemmet og forskyvet på alt som heter jobb og butikk.

Jeg har nå stått å pakket 30 pakker og er ikke halvveis i bunken, 3 besøk på posten for å få ting FORT unna og deretter har jeg fått begynt på butikken igjen. Vi fikk igår og idag utrolig mye nye varer og dette må opp før dørene til butikken åpner kl 10 i morgen. Samt masse bilder har blitt tatt av varer til nettbutikken, jeg tror nesten jeg like gjerne kan få meg seng for overnatting her, butikken og lageret er blitt mitt andre hjem. Denne uken har jeg jobbet nesten 12-14 timer hver dag så nå merker jeg at reservebatteriene har begynt å jobbe for fult. (!) Vi har siden februar hatt over 1000 sendinger på varer med posten, noe som er REKORD og veldig mye jobb. Jeg har nå ansatt en til på pakking, så nå håper og tror jeg ting vil gå radig og mer effektivt fremover! Jeg har også pakket 10 talls med pakker selv denne mndén, skulle trodd jeg var født til å pakke- dette begynner å gå som en lek!  *smiler*

Jeg har pga økonomi vært veldig forsiktig på alt med butikken, siden jeg kun har lånt penger fra meg selv og ingen bank er jeg ekstra gira på å få denne butikken opp å gå, jeg ønsker jo om noen år å få tilbake for all jobben. Jeg har stor tro på butikken og Villapaprika har slått rekorder siden dørene åpnet 19 september, jeg er kjempe stolt! 

Pga en feil med sendingsystemet på nettbutikken har mange varer blitt liggende på posten i Oslo, vi har nå jobbet på spreng hele uken for å rette opp i dette igjen, da dette er ren krise! Serveren vår kræsjet rett og slett pga for høy trafikk helgen - Valentine  og morsdag, noe som gjorde at noe galt skjedde med sendingene ut  fra oss som tilhørte denne uken. Jeg vil derfor si- er det noen som venter på pakkene sine og ennå ikke har fått den eller hørt fra oss- IKKE TVIL-send mail eller ring oss! Vi er et team som jobber med å rydde opp igjen, men med flere 100 varer og kunder er det alltid noe som kan skje med en eller to dersom vi har vært uheldig å oversett noen. Vi kommer selvfølgelig til å gå over dette til uken igjen for å se at ingen kunder står ute, men dette tar tid. Vi har sendt ut felles mail angående dette, men pga noen opplyser feil mail adresse er det ikke alltid alle som får de med seg, derfor ønsker jeg å ta det her også. Jeg får ikke hjulpet dere ved en kommentar her inne og ønsker å ha det ryddig foran meg på mail med sendings nr osv foran meg..

Vel uansett.. Nå får jeg kaste meg rundt! Her skal det jobbes mer! 

Imorgen har vi nemlig 10 % i hele butikken vår og i nettbutikken! Noe jeg håper vil falle i god jord hos de fleste! 

Enn så lenge, ha en fantastisk kveld! Vi skrives! 

11 kommentarer

Ellen

09.03.2012 kl.19:33

Du er god som klarer alt dette! Høres både ganske slitsomt ut men samtidig kjekt. Det må være fantastisk å få ha en slik jobb som du har, mtp at dette er noe du selv har skapt!
Stå på!

DIVAMAMMA.COM

09.03.2012 kl.19:41

ja, må jo si du virkelig er en arbeidskvinne. Veldig flink!

InNorth

09.03.2012 kl.19:50

Er fan av butikken din, skulle gjerne hatt litt av hvert fra butikken din ja ;) Så masse fint interiør!!!
Stå på :)

bente

09.03.2012 kl.21:34

hva er prisen på den oppslagstavla?? kommer den i nettbutikken?

Christine

09.03.2012 kl.22:23

Hei! Jeg har spurt før, men har ikke fått svar..så prøver igjen :). Skulle så gjerne visst prisen på spisestue bordet (og mål) og stolene. Håper på svar :)

Pia

09.03.2012 kl.23:50

Nydelig blogg du har;) en veninne som anbefalte for ca 1 måned siden. Har følgt deg siden;)))

MayBritt

10.03.2012 kl.01:01

Heisann:)Kjempe fin blogg du har :) er innom å leser den hver kveld for å se om du har skrevet flere tips å blogg innlegg :)Håper jeg vinner :) liker å tenne dufte lys her inne,men det kommer bare lukt i begynnelsen,og så forsvinner den ;)
Hilsen MayBritt :=)

Michelle

10.03.2012 kl.01:16

Jeg elsker virkelig butikken din, synd den er på andre siden av lande fra der jeg bor :(
Stå på !

Jeanette

10.03.2012 kl.11:04

Hurra for deg, sier jeg bare!! kvinner kan absolutt opp og frem, det beviser jo du! :) god helg!

Ina

10.03.2012 kl.15:32

Syntes du har en kjempe fin blogg, leser den vær dag.Veldig morro å følge med på hverdagen din både i jobb og privat. Du er også utrolig heldig som får drive din egen interiørbutikk:) jeg beundrer deg for stå på vilje og du får virkelig til det du driver med! Ser ut som det er mye lekkert i butikken din, har veldig lyst til å ta en tur over fjorden og shoppe litt hos deg en dag!

Kristine

11.03.2012 kl.01:20

Kjempefin blogg du har!:-) veldig fin premie, som jeg har lyst på;-) veldig gla i lys, og spesiellt duftlys:-) fortsatt god helg :-)

Skriv en ny kommentar

hits