Snø sa du?

Jeg trodde nesten ikke mine egne ører når jeg hørte vi skulle få snø igjen, hvorfor? Det finnes ikke noe mer irriterende enn å få snø etter at våren har kommet. Jeg er alt for lei snø,kulde og glatte veier til at jeg klarer å vise et smil over at den imorgen er meldt sin ankomst.. Uff... Jeg håper den forsvinner like raskt som den kommer og at den ikke trives her på Østlandet.. Vi sier så og tenker at dette bare er nok et lite vinter "stunt" ... 

Imorgen bærer det avsted  inn til Oslo for å kjøpe inn MASSE klær for både butikk og nettbutikk. Siste innspurt før underetasjen åpner sine dører, dere kan tro dette blir fint! Mye var/er alt i boks, men ettersom en leverandør ikke er like seriøs som andre har det blitt litt endring i planene og vi står nå derfor skal velge oss ut en annen! Enda godt det finnes så utrolig mange og dyktige leverandører der ute, som ikke står å lyver kundene rett opp i ansiktet og bruker opp masse av tiden deres. Slik blir det ikke bra butikk av i lengden, Karma- du høster som du sår ;) Det er rart hvor mye merkelig man skal oppleve i denne bransjen, godt man ikke er avhengig av dem. 

Bluse- Valensie 

skjørt - H&M 

Pumps - Zara 

Smykker - Villapaprika 

Uansett, jeg ønsker dere alle en nydelig kveld og en gooood natt! 

Vi skrives imorgen! 

10 kommentarer

Ellen

06.03.2012 kl.22:57

Vi våknet opp med et tynt snødekke på vestlandet. Var superskuffa da jeg lengter sårt etter varmere vær.
Våren og sommeren kan liksom ikke komme fort nok!

Håper det ordner seg med leverandør og lykke til med åpning av ny etasje!

Kjempeflott bluse :)

Caroline Otilie Lindberg

06.03.2012 kl.23:31

Sååå utrolig vakker du Camilla :D Nyyyydelig antrekk..!!

Hanne

07.03.2012 kl.09:15

så fint antrekk! du stråler virkelig om dagen :)

Ida

07.03.2012 kl.10:23

BloGgen din er umulig å lese med iPhone. Alle bokstavene er skurrete og flyter over i hverandre. Hjelper heller ikke å friske opp siden. Vet flere har sluttet å lese pga dette. Veldig kjedelig, når du i grunn er veldIG flink..

Hildur

07.03.2012 kl.11:37

Må bare si at du ser fantastisk ut på det nederste bildet! Det ser ut som om du har det godt med deg selv og livet om dagen, for du stråler sunnhet og positiv energi.

Håper det ordner seg med leverandører. Det er moro å se hvordan du har klart å bygge opp forretningen din. Du har åpenbart et stort talent for interiør, og du er et forbilde for alle som ønsker å leve av det de brenner for!

Madeleine

07.03.2012 kl.14:45

Hvor/hvilken butikk har du kjøpt den blusen? Nydelig!

Monica

07.03.2012 kl.15:42

Hei!
Sett av 30min til å se denna filmen, og skriv deretter under... All hjelp er god hjelp ;)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y4MnpzG5Sqc

Divamamma.com

07.03.2012 kl.17:31

Nydelig den toppen var :-)

Camilla

07.03.2012 kl.23:41

Hei.
Dette har jeg ikke hørt så mye om, dette aner jeg ikke hva som skyldes, sjekket selv på 2 ulike iPhone nå å ingen av disse var skurrete, så da aner jeg ikke hva som kan være grunnen. Trist at du ikke leser bloggen lenger av den grunn.

ha en nydelig dag=)

Millamalie

09.03.2012 kl.11:46

Du ser nydelig ut:)) det vises på deg at du trives!

Skriv en ny kommentar

hits