Lykke...

Lykke er noe jeg føler meg privilegert for at jeg får oppleve. Det er ikke mer enn et år siden ting gikk riktig galt i livet mitt. Håkon og jeg   ønsket en skilsmisse, jeg flyttet ettervert ut og livet jeg trodde jeg hadde var i ferd med å falle i grus for meg.

Nå et år senere er jeg mer lykkelig enn noen gang, glad for det som skjedde, skjedde og 100 erfaringer rikere. Det å bli sammen med sitt livs kjærlighet i en alder av 16 år betyr ikke at ting blir "smertefritt" eller enkelt.  Jeg har det siste året følt på følelser jeg ikke viste at jeg hadde, feilet, vært usikker og forstått min plass her i livet.

Det å gifte seg å få to små barn før man rekker å bli 20 år er en prøvelse, man blir "kastet" inn i en voksen tilværelse i en ung alder og skal deretter leve livet som en familie, et voksent liv og bli en sikkerhet i barnets liv. Dette er ingen lett oppgave, og det er ingen selvfølge at man klarer dette alene.

Nå 7 år senere begynner jeg å se ting i et annet perspektiv og kunne ikke vært mer fornøyd med valget av mann og tilværelse enn hva jeg nå er. Jeg er lykkelig, lykkeligere enn  jeg noen sinne har vært, mer voksen og mer sikker på at dette er tilværelsen jeg ønsker og trives i. Barna mine minner meg hver dag på hvor heldig jeg er, mannen min minner meg hver dag på hvor høyt han elsker meg og jobben min minner meg hver dag på hvor morsomt og spennende livet mitt har blitt. 

Det er ingen lett vei til lykke og det er ingen selvfølge at den kommer til oss uten at vi gjør noe for det selv. Jeg tror vi alle må skape vår egen lykke, føle på følelsene våre, se livet i det rette perspektiv og ta vare på de personene i livet som bryr seg om oss. Gjør vi dette, tror jeg lykken vil komme naturlig og livet får automatisk en viktig rolle for oss. 

En rolle man setter pris på! 

Jeg er lykkelig, kanskje ikke 24/7 365 dager i året, men jeg er lykkelig og veldig takknemlig for det livet jeg har fått. Det å være lykkelig er viktig og en veldig deilig følelse. 

Hva er lykke for deg, er du lykkelig ? 

12 kommentarer

Ariel Charlene

03.03.2012 kl.22:17

aah, så søte dere er! :) Virkelig flott ektepar.

tine

03.03.2012 kl.22:19

hvilket merke er det på de bootsene oliver hadde på seg da dere var i københavn nå nettopp?

Kari

03.03.2012 kl.22:30

Såå godt det ordnet seg for dere :)) man blir glad avå lese sånne innlegg. Takk for at du deler med oss :)
Jeg er og lykkeligog har det så godt. Er gift med mannen min for 2 gang, ja samme mann hehe og livet er herlig. Hvis du har lyst til å høre min historie kan du gå inn her ;)

http://myhomeismycastlebykari.blogspot.com/2009/05/en-kjrlighetshistorie.html

Ha en finkveld videre og kos deg med din kjære..

Klem,Kari

Camilla

03.03.2012 kl.22:33

åå, takk, vi er veldig fornøyd med hverandre ;) hi hi

Camilla

03.03.2012 kl.22:34

Hei hei =)
Olíver hadde converse sko på seg =)

Camilla

03.03.2012 kl.23:15

så utrolig rørende historie ! Gratulerer med gift for 2.gang! Ekte kjærlighet overvinner alt og er det viktigste som finnes!
Ta vare på hverandre =)

Ha en fortsatt nydelig helg! <3

oda

04.03.2012 kl.09:07

Så godt å høre at alt ordner seg til slutt :) Jeg er mere lykkelig nå enn jeg noen gang har vært også. Grunnen til dette er at jeg giftet meg 11.11.2011 med min store kjærlighet,vi skal ha vårt første barn i juni,han har fått seg drømme jobben og vi kjøpte oss drømme huset vårt i sommer. De matrialistiske tingen betyr ingeting, men man blir jo lykkelig av å kjøpe det huset man har ønsket seg :). Lykken i seg selv, for meg. Er å vite at jeg alltid har mannen min som støtter meg og "fanger" meg når jeg trenger han til det. Lykken er også å vite at jeg "fanger" han når han trenger meg og at jeg er der for han å støtter han. Det er godt å vite at det er noen som trenger seg. Jeg har alltid sagt at alle mennesker har ansvaret for å være lykkelige selv, med dette mener jeg at vi skaper vår egen lykke. Vi velger selv hvilken jobb vi skal ha,hvor vi skal bo, hvem vi skal dele hverdagen med og hvor mye vi skal fylle hverdagen vår med. Dette tror jeg enda på :)Dette ble en lang kommentar :p ! Vill også si at villapaprika.no er en blogg som jeg daglig er innpå, rett og slett for å hente litt inspirasjon eller bare for å se hvordan det står til :) Takk for at du tar deg tid til å dele så mye med oss :)

Kari Petrine

04.03.2012 kl.09:22

Godt å høre at lykken blomstrer hos deg også, Camilla! :)
-og at du og Håkon har det bra sammen...
Er så glad for at dere "kom til enighet" og endte sammen igjen!

Selv har jeg absolutt ingen grunn til å ikke være lykkelig! <3

Camilla

04.03.2012 kl.10:50

Selv takk for at du legger igjen en så hyggelig kommentar og deler din definisjon av lykke =) Jeg må si, jeg er helt enig med deg! Lykke til med nytt hjem og et kommende familiemedlem =) Nyt det =)

Marie

04.03.2012 kl.12:36

dere er kjempe søte! godt å høre at alt ordnet seg og at du er lykkelig! :) hva har vært det vanskeligeste med å møte sin livs kjærlighet i en så ung alder?

Hanne Elisabeth

04.03.2012 kl.12:52

Kloke ord om lykke! :)

Nina

04.03.2012 kl.17:59

Åh, jeg er så glad for at du skrev dette, Camilla. Og så er det veldig godt skrevet. Det du beskriver er nok en kjent følelse for mange. Jeg kjenner meg igjen i mye av det. Så tusen takk for at du postet dette. Jeg kjenner at jeg er lykkelig oftere nå enn før, og jeg tror hemmeligheten er å være bevisst på de små tingene i livet. Det går opp og ned for alle, og du, jeg har vært sammen med min samboer i syv år, og jeg tror det er helt normalt å gå gjennom en ekstra vanskelig periode. Men det som er så fint er at du en kan gå med rak rygg og være skikkelig STOLT når en faktisk har kommet seg gjennom en slik periode. Nyt den følelsen! Det å skape en historie sammen, det gjør det ekstra dyrbart jo flere minner og erfaringer en har med en person. Jeg synes du er en nydelig jente, Camilla. Fortsett å ta vare på de fine verdiene dine. Jeg unner deg virkelig å være lykkelig!
klem

Skriv en ny kommentar

hits