19 GANGER!

Over doskålen settet sine spor. Jeg kan bare innse det, jeg slipper aldri unne omgangssyke! 

Etter å ha kastet opp jalapenos til den store gullmedalje og fortvilet fly ut og inn på badet med en mage som brenner og en kropp som begynner å bli sliten er jeg overlykkelig over at jeg er 12 timer unna start og på bedringens vei! 

Jeg blir alltid så grusomt dårlig, og jeg tror jeg har studert doskålen ned til den minste detalj.. UFF. Jeg unner faktisk ingen dette og at ungene har vært igjennom dette to ganger dette året håper jeg vil si at vi er ferdig for i år! 

Taco er ihvertfall noe jeg ikke kommer til å ville ha til middag på en GOD stund, og saftis har blitt min nye favoritt! Nå er det 4,5 timer siden siste gang med oppkast, jeg håper formen bare blir bedre og bedre nå . Jeg er rett og slett "panisk" når det kommer til omgangssyken og hver gang jeg får det er det en god påminnelse på nettopp hvorfor jeg er det. 

Nå ligger jeg på sofaen og spiser Riskaker og drikker Farris, mens jeg koser meg med "Hvaler" og nyter å se ut på det gode været! 

Imorgen er jeg nok frisk og da får jeg tatt tak i  mailer og butikk.. Denne uken har gått bort til kun sykdom og elendighet og det finnes ikke noe verre. Jeg merker jeg setter så utrolig mye mer pris på livet når jeg har vært syk og blir frisk igjen og lysten til å bli sunnere blir bare større og større! 

Vi skrives etterpå, nå skal jeg prøve å få i meg et knekkebrød og tatt meg en dusj.. Frem til det---

God lørdag! 

Håper deres natt og dag sålangt har vært bedre enn min! 

12 kommentarer

tina-jeanette

03.03.2012 kl.14:39

uff :( føler virkelig med deg. jeg kan bli forkjøla, få influensa med kraftig feber og kramper osv, men spysyken er bare helt HELT grusom. som regel kommer det begge veier hos meg (beklager det mentale bildet) og da kan jeg nesten ikke funke på mange dager.
ønsker deg god bedring og husk at du må se fremover! når alt dette er over kan du pusle i huset - gå på en jobb du elsker, og kose deg med den fine familien din. livet er ikke så ille alikevel da : )

Kari

03.03.2012 kl.15:23

Neei, spysjuka er verste sort!
Heldigvis har jeg ikke hatt det siden agust 2009, og håper ikke jeg får det på enda lengre.
-Meen, godt å høre formen din er på bedringens vei.
Ønsker dere en fin lørdag.

Ps. Veldig koselige bilder av deg og mathilde. :)

Hilde B.

03.03.2012 kl.16:34

Hei,

Helt enig med deg i at spysjuka er det verste som fins!! Med barn i huset er man nok mere mottakelig for dette svineriet :( Håper det verste er over, og ønsker deg god bedring! :) Ønsker å få tilsendt en sånn bastkopp til blomster, og sender deg en mail senere.

Hilde

Jeanette

03.03.2012 kl.17:46

å fy fasan altså, det er det værste som finnes!!! mange gode tanker og god bedring i huset!!!! :) fortsatt "god" helg :)

Camilla

03.03.2012 kl.21:43

tusen takk!
Riktig god helg til deg også! =)

Camilla

03.03.2012 kl.21:46

mentalt bilde eller ikke, slik er omgangssyken alltid på meg også, aldri unntak! Formen min er ennå bedrøvelig og jeg klarer omtrent ikke bevege meg ut av sofaen uansett hvor mye jeg ønsker det

Tusen hjertelig takk for en utrolig koselig kommentar, jeg håper du får en nydelig lørdagskveld videre og søndag imorgen=)

Stor klem fra meg!

Malin

03.03.2012 kl.22:13

Omgangssyke er det verste som fins! God bedring:)

Camilla

03.03.2012 kl.22:33

tusen takk for det =) det trenger jeg =)

Ellen

03.03.2012 kl.22:34

Omgangsyke er grusomt! God bedring, håper formen blir snart bedre!

Camilla

03.03.2012 kl.22:44

tusen takk for det, jeg håper det jeg også. =)

ha en god natt og flott søndag =)

Linn L.

05.03.2012 kl.14:44

Uff, uff, uff, det finnes virkelig ingenting verre enn omgangssyken :( Heldigvis pleier det å gå fort over, så håper du er frisk igjen nå! :)

Alise

06.03.2012 kl.08:40

Her går det også i omgangssyke. Samboeren min går på penicilin for øyeblikket, så jeg tror kanskje der er derfor han ikke har blitt smittet. Jeg følte meg dårlig lørdags morgen, og skulle være på jobb til kl 17. Fikk dratt hjem kl 16, og har hengt over bøtta helt til nå. Kroppen er helt dehydrert, og det eneste jeg har fått i meg av mat siden lørdag er en lollipop.

God at dere i paprikahuset har kommet i form, og håper Oliver får en fin feiring :)

Skriv en ny kommentar

hits