Paprikaidyll i vår været!

På et bittelite tun- i et nytt boligfelt ligger vårt lille hjem -"Villapaprika" . Mange har lurt på hvorfor nettopp dette navnet(?) Vel, i denne bloggverden har det seg slik at alle som her store flotte hus eller store gårder kaller husene sine naturlig for "villa" ett eller annet. Litt for moro valgte jeg derfor å kalle hjemmet mitt for "Villapaprika", litt ironisk, men nydelig også. For hvorfor skulle bare de STORE husene og gårdene bruke dette navnet her i bloggverden? For meg var det derfor litt ekstra "morsomt" å kalle vår bolig for villa, da det er en vakker tomannsbolig og ikke en stor villa med sjø utsikt og egen rundkjøring slik som på filmer og på tv. 

Olíver er også en av grunnene til at jeg bruker navnet, da han denne perioden elsker Pippi og -villavillekulla. Jeg begynte derfor å kalle hjemmet vårt for "lille-villapaprika" for å ha det litt morsomt med Olíver, etter dette begynte Olíver å si at han bodde i -lille-villapaprika hvis noen spurte hvor han bodde hen eller hvis han ville hjem. 

Siden vi bor i paprika kroken kom Paprika naturlig og vips byttet jeg bloggnavn fra MrsKvarsvik til Villapaprika. Bloggen min er jo i prinsippet en blogg som dreier seg om oss i Paprika kroken og interiør og hjem. Nå 1,5 år senere har Villapaprika blitt et AS og et leverbrød i form av butikk, blogg og nettbutikk. Dette hadde jeg aldri trodd eller sett for meg når jeg startet. 

Idag har  solen skint inn igjennom stuevinduet siden den stod opp og gradene er hele +13 utenfor utgangsdøren vår. Det at våren endelig er her er fantastisk og utrolig deilige, endelig er det lenger lyst ute og er vi heldig får vi kanskje påskevær slik som ifjor i år også.  Det er lov å håpe, er det ikke ? 

Vårpynten har kommet opp!

Sommerfølelsen kommer mer og mer!  Noen busker og planter mangler i urnene sine, men det kommer på plass litt senere idag.. I dette øyeblikk sitter jeg ute å jobber  i godværet med mailer og bestillinger. 40 varer har stått på posten  i Oslo pga feil i lengre tider nå , noe som vil si -jobb og opprydding på hvem kunder dette gjelder. Blir helt fortvilet over slik, det er ikke bare, bare når det skjer en feil på det tekniske. Uff.. Vel, med flere 10 talls sendinger hver uke( noen uker er det opp til 200-300 sendinger. ) skjer det heldigvis "lite" feil, det virker bare så mye når det er snakk om 40 eller 50 ulike, det er godt man blir klokere og klokere på dette hele tiden. Det er stadig noe nytt å lære og det er på den " harde" måten man lærer best! Jeg tror nok jeg er den som jobber best under press, he he... 

I solskinn eller motvind - her ute sitter jeg ! Fantastisk! 

Hjertet er nytt og skal nok henges opp bak på verandaen mot sommeren, men enn så lenge ble den nydelig akkurat her. Den er fra Villapaprika og koster 629 kr og er i str medium. Jeg klarte ikke dy meg, den måtte bli med meg hjem- jeg elsker jo store og synlige ting! Hadde jeg hatt dør uten vindu hadde den fått plass der. he he. Vi har bare noen få stk igjen av disse, så dersom du ønsker å bestille en er det bare å kontakte meg så kan vi ordne hvordan den ønskes sendt,betalt osv.. ( Ckinterior@hotmail.no) Pga vi ikke har så mange av de velger vi å ikke legge det ut i nettbutikken, det pga det blir for mye jobb for  små volummengde av produktet. 

Denne tøffe blomster koppen er også fra Villapaprika og koster 129 kr. Dette er også et produkt vi ikke har så stort lager på, så her må dere isåfall også sende meg en mail, så skal jeg hjelpe dere så godt jeg kan =) 

Stjernelykten finner der ved å trykke HER, Tepper finner dere HER og puten HER OG HER.  ( Dette finnes i blått og beige) 

Vel, nå får jeg komme meg tilbake til mailboksen min, ha en nydelig dag da dere! 

Vi skrives! 

5 kommentarer

anette

02.03.2012 kl.18:05

så utrlig fint..har spurt før men ikke fått svar å har prøvd å leita i arkivet men finner det ikke.. ka fargen på soverommet heter den gråe?er den mørk? den ser såååå fin ut:)du er til stooor inspirasjon..leser bloggen mmange ganger om dagen å håper på nytt innlegg:)

Nicola

02.03.2012 kl.20:56

Hei Camilla, jeg finner ikke den flotte blomster koppen i nettbutikken ...

Elene

02.03.2012 kl.21:21

Nicola: Les teksten til Camilla!

Jeanette

03.03.2012 kl.17:45

så herlig med en smak av vår!! her gleder vi oss ikke for tidlig, tørr ikke, for jeg bare vet at vi kommer til å bli skitskuffa når det kommer mere snø :/ men du verden så herlig det skal bli å finne frem utemøblene og alt :)

Alise

06.03.2012 kl.08:30

Så utrolig fint uteområde dere har! Jeg fikk en helt fantastisk fin leilighet i forrige uke, og den er dessverre en sokkelleilighet, slik at inngangspartiet er ned en trapp. Jeg får like vel prøve mitt beste, så får vi se om det ikke kan bli litt koselig på den lille hageflekken min.

Skriv en ny kommentar

hits