Bursdag og sykdom - vi gjør det beste ut av det!

Stakkars lille gutten min, han våknet inatt og var syk- og det til bursdagen sin også da.Føler meg så hjelpeløs når de blir så syke, det er så trist. Gaver har det blitt nok med uansett, selv om det kun er drømmeland og sengen som står på ønskelisten til min vakre prins nå idag. 

Jeg føler dette året så langt nesten bare har vært sykdom og elendighet, den ene har blitt syk etter den andre, hvor typisk er ikke det? Nesten som et korthus, raser et kort faller hele huset samtidig. 

"På rømmen" går nå for andre gang her i stuen, leker ligger utover hele gulvet, ei lita papegøye flyr rundt å maser og Oliver har lagt seg til midt på stue gulvet. 

Slik skal det være med barn i hus. 

Masse liv, masse lek og barnelatter! 

Noen ganger er det godt for de små å ha mammaen sin hjemme å få lov til å være syk med masse kos og avslapping. Den beste måten å bli frisk på igjen er jo å slappe av når kroppen er sliten. 

Her har våren også kommet, himmelen er skyfri og solen varmer opp! Deilig med vår og sol- nå er det snart SOMMER!

Og da flytter dette inn til oss!

Lekkert sant? 

Og denne...

Dette vil også være å få kjøpt i Villapaprika og om du bor i andre enden av landet har det ikke noe å si- vi sender alt! 

Vel, med syke barn og ei mase jente får jeg avslutte her og komme tilbake etterpå, mannen kommer heldigvis hjem innen noen få timer, noe som skal bli fantastisk! Han er dypt savnet idag merker jeg! 

Vi skrives, ha en nydelig solskinns dag!

4 kommentarer

MissMette

01.03.2012 kl.14:43

Hei :)
Første gang jeg legger igjen en kommentar her hos deg, men har fulgt deg en liten stund :) Måtte innom å si god bedring til din lille skjønne ? og gratulerer med dagen hans :) Jeg har også bursdag i dag ? Ønsker dere en riktig fin dag og fortsatt fin uke, klem fra Mette

nathalie

01.03.2012 kl.15:01

uff da, også på bursdagen hans da :( stort flagg og fint bilde hang i barnehagen idag! god bedring og gratulerer med dagen hans!

Renate

01.03.2012 kl.15:28

Heisann :)
Gratulerer så mye med dagen til prinsen din <3 Trist å være syk på selveste bursdagen da ;( Masse god bedring til dere alle :)

Nydelige utemøbler da :) Gleder meg til disse kommer i nettbutikken din :) Den benken var rett å slett " MÅ HA " hehehe :)
Ha en flott dag :) Klem fra Renate :)

Jeanette Andersen

01.03.2012 kl.21:07

Gratulerer så mye med 5årsdagen til Oliver :)

Skriv en ny kommentar

hits