Helt perfekt!

Etter litt for mye kake og en god dose "helt perfekt" som endelig har begynt igjen er jeg snart klar for å ta kvelden. Imorgen er det på´n igjen med jobb og gjett om jeg gleder meg, masse morsomt skal på plass og så lite som 93 varer skal pakkes ned, sendinger skal spores og varer skal hentes på posten.   

Vel...Over til "helt perfekt "som nå har begynt på tv igjen, Håkon og jeg er levende små eksempler på "Thomas og Ine". Håkon er helt ærlig klin lik Thomas, en små ironisk fyr som hele tiden har sterke påståtte meninger om ting og livet generelt. Håkon mener jeg er lik Ine siden jeg hele tiden "vet best" ..  Det morsomme med programmet er at jeg ser at min mann ikke er "alene" om å ha mye rart og bastant for seg.  Håkon er en morsom person, så det er umulig å ikke få seg en god latter av han. 

Denne uken har ihvertfall startet kjempe bra! Min far har idag bursdag.. Hele 57 år og greier, det er bare ungedommen det altså.  Min far var så svett etter selskapet idag at han nesten "sovnet" stående stakkars, med 12 barnebarn og 6 barn er selskapene alltid fulle av liv, men det er vel slik det skal være også med så stor familie!

Familien vår er rene Hotel Cæsar, det skjer noe hele tiden og ting sprer seg fort. Hvilken rolle hvem av oss har i denne serien er jeg ikke helt sikker på ennå, men jeg tror nok jeg er en god blanding av Juni og Eva .. hehe.. 

Kjolen jeg kjøpte i København ble for første gang brukt idag og jeg gleder meg bare enda mer til sommeren nå som garderoben har blitt fylt opp med mange nye vår og sommer nyheter! 

Mye farger, glitter og stas! 

Sommer,sommer -kom til meg!

 Smykker og armbånd- Villapaprika . Veske/ clutch - Villapaprika Den finner dere HER . Kjole Patrizia Pepe. Skinnjakke- Veromoda. 

Så fantastisk morsomt det er å se at så mange blir med i konkurransen idag, det synes jeg er veldig koselig altså. Alltid morsomt når folk deltar og kommenterer. ! Det gir meg så utrolig mye mer blogglyst når folk kommenterer og viser at de deltar på ting! 

Fortsatt lykke til alle sammen! TVI TVI! til de som deltar! 

5 kommentarer

Camilla

28.02.2012 kl.13:21

Kjempe flott outfit :)
Du er en veldig interessant blogg, så denne skal jeg følge videre :)

Jeg spurte deg i et annet innlegg hvor du har kjøpt den Michael Kors gull buksen, men om du ikke vil dele det med alle håper jeg du kan svare meg på mail som jeg har lagt ved.

Ha en fin dag videre :)

Camilla

28.02.2012 kl.13:22

du har*

Camilla

28.02.2012 kl.14:07

Hei hei, den er kjøpt på Illum i Danmark =)

Ha en nydelig dag =)

Jeanette

28.02.2012 kl.20:18

herlig kjole og flott farge! :)
jeg sniker i bakgrunnen og ser at skapet er på plass, tomt vel og merke! gleder meg til oppdateringen ;) elsker skullclutchen, skulle jaggu hatt en sånn altså... sukk :)

Camilla

29.02.2012 kl.23:55

Åj, det var et stk unna. Den er i hvertfall super fin :)
Ha en fin natt :)

Skriv en ny kommentar

hits