Gull...

Etter en kjempe fin tur hjem i strålende sol, skyfri himmel og flytende trafikk kom vi oss hele hjem. Jeg er så glad vi bor en biltur unna Danmark /København og at ungene våre elsker å kjøre bil. Vi hadde kun et stopp og ungene oppførte seg eksemplariske på den i underkant 5 timer bilturen hjem.  Håkon og jeg har begge veldig lyst til å flytte til København og har sittet å pratet om hva vi skal gjøre den dagen vi "vinner" i lotto.. ha ha...  Da blir det det danske flagget på hylla, verdens beste wienerbrød, -rett på og bortover ski, gammeldansk hver morgen og Pilsner og "smørrebrød" til lunsj hver dag. Ha ha... Neida, men det er deilig å være Norsk i Danmark ! 

Jeg fikk ihvertfall med meg litt klær hjem fra turen, det å gå i shoppe gatene i København er rett og slett "farlig" ! Jeg elsker at det er så godt utvalg og at salget var ennå gjorde ikke meg noe.! 

Kan en jente bli lei av Shopping  og vakre ting? 

 

Den nye gull boksen min far Michael Kors har jeg alt flyttet inn i, den gjør så mye ut av så lite og er en drøm å bevege seg rundt i.

Genser- Ralph Lauren, ulljakke- Alpaca Society, Pumps -Zara . Veske- by Villapaprika . Finnes HER 

Nå skal en  komedie og en sen middag sløyfe inn denne helgen og batteriene skal lades opp til imorgen! Da er det fult opp med sendinger som skal ut, varer som skal pakkes opp, mailer som skal besvares og ting som skal noteres ned! + masse nytt interiør! Er det noe dere vil se mer bilder av, litt mer tips om osv ? Legg igjen en kommentar så skal jeg ta hensyn til dette og kanskje få skrevet noen få linjer om det. =)

Vi skrives da,dere! Nyt kvelden! 

PS. Jeg aner ikke hva som har skjedd, men jeg har klart å trykke -delete istedenfor comfirm når jeg skulle godkjenne kommentarene tidligere nå i kveld. Beklager virkelig dette, jeg fatter ikke hvordan jeg fikk det til og håper ingen blir "fornærmet" av den grunn. 

15 kommentarer

Je

26.02.2012 kl.23:42

Hei. Hvor har du kjøpt den fine Moncler jakken din?

Camilla

26.02.2012 kl.23:43

Hei!
Den er fra Moncler og er fra Ferner Jacobsen =)

linn

27.02.2012 kl.09:03

Hei!

Kari

27.02.2012 kl.09:24

Bra hjemreisen gikk så bra! :-D
Har aldri vært i danmark, men det høres jo ut som det er værdt ett besøk?! :)
Godt å høre at du virkelig har fått slappet av med familien din.

Ha en fin uke :)

Anne

27.02.2012 kl.14:25

Høres ut som om dere har hatt noen flotte dager i København :)

Jeg planlegger en liten Københavnreise med min mann rundt påsketider, så jeg lurte på om du hadde mulighet til å lage et lite innlegg med en Københavnguide med tips og sånt... :)

Ha en flott dag! :)

Cathrin

27.02.2012 kl.17:21

Jeg vil gjerne se bilder av jenterommet!:)

Åshild

27.02.2012 kl.18:28

Hei!
Det er så inspirerende å følge bloggen din!
Skulle ønske butikken din lå litt nermere.. :)

Camilla

27.02.2012 kl.18:40

Hei :)

Veldig flott blogg. Et spm; Hvor har du kjøpt den MK gull buksen? :)

Silje

27.02.2012 kl.22:56

Hei :-)
Så deilig med København tur med familien, ser ut som dere hadde det kjempefint. Jeg skal til København til helgen, kanskje du har noen tips? :-)

Tonje W Olsen

27.02.2012 kl.23:09

Linn Thoresen: Hvem var mindre begavet sa du? Du, eller camilla som i likhet med mange andre som er dritt lei vanlige poseringsbilder?

Makan. Jeg ville heller vært som camilla ( Altså "mindre begavet") enn som deg ( ikke begavet i det hele tatt)

Det er på grunn av folk som deg at selv amøber kan føle seg smarte vet du. Så de takker deg sikkert ;)

Ann Sofi Kjølås

28.02.2012 kl.03:39

Jeg skulle egentlig bare skrive en hyggelig kommentar, men ble helt satt ut av en annen kommentar her. Herlighet. Folk må da få lov til å være seg selv, posere som de selv vil. Fytti altså. Men det er det faktisk ikke mange andre som tør å gjøre, i frykt for å dumme seg ut. Nettopp pga sånne som deg Linn Thoresen. Også tenker jeg at den kommentaren må da være kødd fra en som ikke vet bedre. Nei huff, stakkars deg lille barn. (Barn fordi du ikke vet bedre ennå)...

Over til det jeg skulle skrive =)

Jeg liker bloggen din kjempe godt, følger med og henter inspirasjon (prøver iallefall) Jeg syns du klarer deg kjempe kjempe bra til å være ung mor og syns du er ett forbilde for andre unge mødre. Samfunnet i dag fokuserer mest på hva du IKKE kan når man blir ung mor/far, og pointerer det med å ha media på de som faktisk ikke gjør no med livet sitt.

Syns du er flink jeg! Stå på videre med mann, barn, hjem og butikk =) Gleder meg til å komme å shoppe i butikken din =D

Helle

28.02.2012 kl.14:25

Elsker hjemmet og nettbutikken din! Ingen tvil om hvor jeg skal dra for å handle år drømmehuset er i boks!:)

Lise

28.02.2012 kl.15:52

Takk for en kjempefin inspirasjonsblogg! Innom deg hver dag. Flytter i ny leilighet nå på mandag og hadde vært fantastisk med noe nytt:)) Med studentøkonomi er det ikke like lett å kjøpe det en alltid ønsker. Men det er jo så mye fristende interiør, kjempefin butikk du har!

iselin Fagereng

28.02.2012 kl.18:00

Jeg har allerede likt dere på fb:)

Sagt det før og sier det igjen. Fantastisk interiørsmak som jeg virkelig beundrer!:)

Klems.

Lena

28.02.2012 kl.23:34

Hei Camilla:) du har en vanvittig
Fin blogg og du aner ikke hvor mange ganger jeg leser denne bloggen for å få et avbrekk på lesesalen:)

Skriv en ny kommentar

hits