Oslo til København

Min mann kom idag med den store overraskelse - dra hjem å pakk for oss, vi drar til København i to dager. ! Jeg trodde jeg skulle sette brusen i halsen, -tuller du? 

Vel, litt over 4 timer senere stod vi utenfor hotellet First Hotel SKT. PETRI... Hotelrommet er upåklagelig og hele 66 kvm- ungene løper rundt og storkoser seg ! Her har vi DVD, 2 soverom osv og i dette øyeblikk venter vi opp romservice... Eller "nattmat" som småtrolla kaller det. he he.. Hotellrommet er så fint at jeg nesten ikke vil bevege meg ut av det ,kan anbefales på det sterkeste! 

Imorgen skal vi ut og oppleve København,spise deilig mat, shoppe, titte og bare være en familie uten noe annet enn kos på planen. *lykke*

Olíver går rundt å synger av glede, det at vi bare skal være oss fire i noen dager er helt fantastisk og utrolig -deilig som Olíver sier. he he.

Det å komme litt bort etter noen hektiske uker er ikke å forakte, det er jo ikke hver dag vi er på tur i København heller. Gjett om jeg gleder meg til å se byen i dagslys imorgen. Selv om vår familie bor i Danmark er det nærmere et halvt år siden sist vi var her og fikk oppleve byen, men denne gangen er ungene med. ! 

Har dere noen bra butikker å anbefale eller cafe og restaurant er det bare å legge igjen en kommentar! Tips tas imot med STOR takk! 

Vi skrives mine vakre!  Nå skal jeg kose meg med familien min <3 

6 kommentarer

Susan

24.02.2012 kl.23:02

Sjekk bloggen min, der er det masse københavn tips:-) ta med ungene i lekebutikken hamleys på Ilum - utrolig fin butikk
http://susans-side.blogspot.com/search/label/københavn

Kos dere masse!

Ps: hvis zoo er åpent så anbefaler jeg en tur dit

Susan

24.02.2012 kl.23:05

Det er åpent, se nettsiden
http://www.zoo.dk/BesogZoo.aspx

astudentway.com

25.02.2012 kl.11:09

Så fantastisk herlig. Kos dere MASSE!

Marte G

25.02.2012 kl.12:04

Sirup :) ein kjempe fin cafe med mykje god mat, kjent for sine burgere :) Eller klesbutikk er new yorker :)

Kos deg masse :)

Malin

25.02.2012 kl.13:03

åh, så herlig!

yvonne

25.02.2012 kl.17:28

hehe så artig da! =) Kose dere=)

Skriv en ny kommentar

hits