Interiør-"luksus"

Idag har jeg rett og slett tillatt meg selv å ta morgenen med ro, det er jo helg! Frokosten er spist og morgenkaffen x2 har fått kroppen min til å våkne litt! Jeg kan ikke beskrive med ord hvor godt det har vært å ta denne morgenen med ro, senke skuldrene å se solen stå opp med resten av naboene rundt her. 

Men dere, jeg tror aldri jeg har vært "treger" på å komme noen vei med hjemmet mitt enn hva jeg er nå. Jeg klarer ikke å få bestemt meg- skapet hvor skal det stå? Jeg har 3 mulige plasser til det og aner ikke hvor jeg synes det blir finest(?) Jeg tror jeg må ut i marka  å få meg litt frisk luft slik at hodet kan få litt å tenke på. 

Nei å nei, dette skapet- hvor skal det stå? Det er så utrolig fint og jeg vil jo at det skal synes ! 

Små -luksus "problemer" .... 

Jeg får tenke litt på det.... Plassen er jo her et sted mellom husets 4 vegger, så det kan umulig være så vanskelig! (?)

Kan det? ......

6 kommentarer

Kristina

24.02.2012 kl.12:58

Hei Camilla!
Vil berre sei at du er ei stor inspirasjonskilde! Heilt fantastisk alt du har fått til!
Og så lurer eg på kvar den er frå sofabenken du har ved spisebordet? Har prøvt å leita litt i tidlegare innlegg, men fann ikkje det ut.
Stå på vidare!

Solfrid

24.02.2012 kl.13:30

Takk for svar på mail, jeg har sendt en ny tilbake=)

Godt å ta det med ro på morgenen noen ganger. Og jeg er sikker på at du finner en plass til skapet ditt. Du er jo flink=)

amalie

24.02.2012 kl.13:37

Ta bilde av de alternative plassene med skapet da :-)

Hanne Elisabeth

24.02.2012 kl.19:23

Godt å høre at andre også har vanskeligheter med å få bestemt seg. Har nettopp flyttet inn i nytt hus, og det tar tid å finne ut hvor ting skal stå.. :)

Bodil e

25.02.2012 kl.09:53

Lurer på om jutebagen min snart er på vei i posten? ;))). Kjempefint skap forresten :)))

Tina

25.02.2012 kl.13:19

Vakkert hjem dere har. Jeg må følge med hver dag. Så mye flotte bilder av hjemmet og butikken. Skal ta en tur til sommeren. lurte litt på fargen i stuen. Har dere hvit lin i hele stuen, eller har dere malt om.Er du fornøyd med den? klem

Skriv en ny kommentar

hits