En liten kikk...

Det er ennå tomt og ikke ferdig ordnet, jeg er ikke sikker på hvor det skal stå ennå heller, men fornøyd det er jeg! Imorgen tenkte jeg å "grove" det opp litt, akkurat nå er det litt for "pent" for meg,  men det ordner jeg ... he he.... 

Jeg er ikke i stand til å leé en muskel til resten av denne kvelden, nå er det kun go´plassen i sofaen som betyr noe for denne frua. Jeg har ihvertfall ikke glemt dere, selv om man nesten skulle trodd det ettersom jeg har vært verdens tregeste på å få ut dette innlegget ikveld. 

Vitrineskapet er fra villapaprika og koster 8700 kr , finnes også i fargen sort. ( alle møbler kan sendes rundt i hele ladet.) 

Vi har også fått inn disse vakre glass lyktene, jeg synes de var så enkle og nydelige der de stod hos leverandøren at jeg måtte slå til på dem. Siden glasset er tykt gjør de litt ut av seg også. Pris kr 105. ,- Disse kan kjøpes HER 

Imorgen er det endelig tid for masse interiør her i huset! Etter 4 dager med nesten kveldsjobb hver kveld i butikken skal det imorgen bli godt å få gjort annet også.. Idag har vi faktisk ansatt vaske hjelp igjennom et kjempe bra vaskebyrå-gjett om det skal bli deilig å slippe å vaske huset på søndager fremover. Det å komme hjem til et rent hjem en gang i uken skal bli en DRØM! Jeg føler jeg virkelig har investert i mer familie tid allerede. 

Jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag, her i Fredrikstad har det vært skikkelig påskevær i hele dag! Kjempe deilig! 

Nyt kvelden da,dere! 

6 kommentarer

Jeanette

23.02.2012 kl.23:20

Hei. Kjempe fin blogg du har!! Hva er målene på vitrineskapet? Det var nyyydelig!!

Monica

23.02.2012 kl.23:38

Åh, så deilig. Det fortjener du, så mange baller du har i lufta :) Jeg er like gammel som deg, men ikke på langt nær etablert meg i livet så godt som deg. Fortsatt student, med en liten hybel hvor jeg og samboer bor oppå hverandre. Det er nok den største grunnen til at jeg følger bloggen din. Jeg blir inspirert, og ser på deg som et forbilde. rett og slett :) Alt du har klart og oppnå allerede er absolutt noe å være stolt av!

Solfrid

24.02.2012 kl.00:12

Nye lykter bestillt=) de var kjempefine.

Som du står på altså, ikke slit deg ut da. Men med alt du har fått til så er det bare å ta av seg hatten.

Skapet var utrolig fint, gleder meg til å se helheten.

DIVAMAMMA.COM

24.02.2012 kl.08:40

Elsker vitrineskapet..:-)

Marianne

24.02.2012 kl.10:54

En flott blogg du har, og imponerende hva du har fått til, flott butikk, og med to små barn i tillegg, og et hus som virker å være på stell til enhver tid. Jeg lurer forresten på hvor jeg kan få tak ien sånn stor bolle (champagnekjøler) som du har på spisebordet?

Andrea

24.02.2012 kl.13:54

Så mye fint! Og så deilig med vaskehjelp, det må være drømmen å komme hjem til nyvasket hus en gang i uken ;-)

Skriv en ny kommentar

hits