Godt å komme hjem

Idag skal det bli ufattelig godt å komme hjem, hodet er tungt, nesen tett og stemmen så å si borte... En helg nå skal bli fantastisk godt altså! Butikken ble ferdig møblert i 1.etasje idag tidlig.. Jeg stod i butikken til kl 00 igår og var tilbake kl 0745.. Noe som betyr at idag blir det tidlig sengen! Jeg er nok litt for bortskjemt på søvn tror jeg, for under 7 timer på øyet for meg er alt for lite! Vel, ris til egen bak- jeg vet egentlig bedre enn å holde det gående slik.

Resultatet ble jeg strålende fornøyd med, butikken blir bedre og bedre hele tiden.. For meg er denne butikken som en liten babis, den blir formet av meg, passet på og jeg elsker å gå rundt å pusle i den hele dagen lang!  Rart det der, for jeg blir liksom aldri lei det heller. he he...

Nå gleder jeg bare  meg mer og mer til under etasjen skal åpne, planene er klare og nå er prøverommene snart oppe også. Vi kommer til å selge masse kjente merke klær i de fleste prisklasser, og sortimentet vil bli unikt og spennende! Lysekroner, møbler, store urner, høye kraftige skap,levende lys og siste nytt innenfor moteverden vil møte blikket når folk kommer inn i denne avdelingen av butikken.

Jeg gleder meg nå altså! 

Før jeg har planer om å reise til drømmeland  ikveld skal det nye skapet i stue vår opp. Etter snart 5 uker venting skal det bli en fryd å få tingene på plass i det.. Det er bare så FINT!  Bilder kommer Selvfølgelig!

Vi skrives! 

7 kommentarer

Ariel Charlene

23.02.2012 kl.16:52

Så utrolig spennende. men du må da ikke slite deg ut.. :) skjønnhetssøvn er viktig!

Solfrid

23.02.2012 kl.17:07

Butikken din har blitt knallflott=)

Gleder meg til bilder av stuen din=)

ida madelen

23.02.2012 kl.17:14

ville bare legge inn en kommentar til deg Camilla, for jeg syntes bloggen din er så fin og inspirerende :)) Masse fine tips også en VELDIG fin butikk !

yvonne

23.02.2012 kl.17:36

skal si du får det til=) ha en fin kveld=)

DIVAMAMMA.COM

23.02.2012 kl.18:27

You hardworking woman :-) Nydelige spisestoler du har avbildet. Ser ut som tre forskjellige typer ? Er de alle til salgs ? Priser ?

Rabakka

23.02.2012 kl.18:53

Så spennede å lese...driver også fantaserer om å gjøre min web-shop til virkelig butikk :) Lykke til, butikken din ser lekker ut :))

astudentway.com

23.02.2012 kl.19:25

Såå gøy. OG ikke minst fiiint! :D

Skriv en ny kommentar

hits