Endelig ferdig..

Og resultatet er jeg strålende fornøyd med. Gangen ble så innbydende, "åpen" , tøff og harmonisk, det er helt utrolig hva litt maling gjør med rommet. Det at så lite kan gjøre så mye er kjempe morsomt, og at rommet virker harmonisk er kanskje ikke så rart da malingen som har blitt benyttet heter så mye som; 

Blå Harmoni. 

Bord, lampe,lykt,lys,klokke og knagg alt fra Villapaprika. (www.byvillapaprika.no) 

Så over til noe helt annet, nemlig vinneren av Durance klesvask produktene. 

Gratulerer ; 

susanne on 10.02.2012 at 9:27 pm:

"Først må jeg si at jeg er innom bloggen din hver dag , og gleder meg over å lese nye innlegg , du er en inspreasjon når det gjelder interiør, å jeg har akkurat begynt og pusse opp huset , så gleder meg til og kunne ta turen til fredrikstad og handle for det kommer jeg til og gjøre  når det gjelder og vinne disse vaske midlene hadde jeg blitt veldig glad om det ble meg . Har 4 barn på ,0.3.5.5 år her så skal sies at det blir mye gulv vask og kles vask her i huset og begynner og bli ganske forsynt av de middlene man kjøper på butikken , så som sagt hadde blitt veldig glad om jeg vant "

24 kommentarer

Caroline

19.02.2012 kl.23:16

Den fargen var helt fantastisk :) Kan jeg spørre om hva den heter? og hvor man får kjøpt den?

Camilla

19.02.2012 kl.23:18

den er fra monter =) Den heter blå harmoni

lene

19.02.2012 kl.23:19

Oy så ekkelt!! grøss!! Hadde jeg merket noe sånn i huset mitt ville jeg blitt utrolig redd, så ville jeg kontaktet noen som kan "sende de videre" og fått energiene ut av huset. Det hører ut som det blir værre og værre. Har du sett på åndenes makt så sender til klarsynte de over på den andre siden. Det er er jo tydelig at dere er flere i huset!!

Camilla

19.02.2012 kl.23:24

Siden jeg ikke liker å "tukle" med det jeg ikke vet hva er har jeg liksom ikke så veldig lyst til å skremme meg selv enda mer opp ved å ta noen klarsynte inn i huset. Jeg tror nesten jeg bare ville blitt mer redd av det, da jeg nå ikke vet om det er noe eller ikke. Jeg vil liksom ikke vite det heller.

yvonne

19.02.2012 kl.23:26

å det ble jo bare så fint!!

Camilla

19.02.2012 kl.23:27

tusen takk =)

susanne

19.02.2012 kl.23:31

Først må jeg bare si at jeg ble utrolig glad og rørt når jeg nå leste at jeg hadde vunnet durance produktene :) utrolig fin gangen ble , ble veldig inspirert midt oppe i opppusingen min som mye annet av huset ditt :)

Linda

19.02.2012 kl.23:32

Ingen tvil om at dere er flere og at de eller den som er der vil dere noe!! Dette har vi opplevd mye av både her å der vi har bodd tidligere!..

Line M.

19.02.2012 kl.23:33

Nydelig gang, Camilla! det høres for meg ut som om dette ikke er bare noe dere innbiller dere. jeg mener, når kubbelys brenner når dere kommer hjem, det hadde skremt livskiten av meg, hvertfall! ikke minst er det jo brannfarlig?? jeg hadde tatt kontakt med en klarsynt uansett om jeg trodde på det eller ikke, hva har dere å tape, liksom.... Skjønner godt at dere synes det er ekkelt, det hadde jeg synes også! Lykke til, fortell oss hva dere bestemmer dere for da!
-Line

Camilla

19.02.2012 kl.23:33

så morsomt!
send oss en mail på Ckinterior@hotmail.no så sender jeg de til deg imorgen ettermiddag =)

Janne

19.02.2012 kl.23:37

Vi skal ha akkurat den samme fargen på barnerommet :)
Nå fikk jeg se den i virkeligheten og kunne ikke vært mer fornøyd med valget vi tok :)
Så tøff gangen din ble!

Linn

19.02.2012 kl.23:52

Grøss og gru, hadde helt klart tatt å gjort noe med dette. Ellers blir det lykke til med å selge når den tid kommer hehe

karo

19.02.2012 kl.23:59

SÅ NYDELIG! Elsker blåfargen dere har valgt. Blått og grått er rett og slett sikre vinnere! Bra jobba :) Gleder meg til å se enda flere bilder.

Emilie

20.02.2012 kl.00:10

Så utrolig tøff farge. Kjempe fin! Du er så utrolig flink, og har et godt øye for hva som passer sammen. Du er virkelig til stor inspirasjon!

Hege

20.02.2012 kl.00:13

Hei Camilla.
For noen år siden flyttet jeg og min nåværende ex inn i ett nytt rekkehus. fra første dag merket vi at vi ikke var alene der. Vi følte oss ikke truet og det skjedde heldigvis ikke slike ting som dere har opplevd. Jeg hadde en fornemmelse om at det var en eldre mann som passet på oss. Men når samboeren begynte å innrede 2.etasje som var uinnredet forandret ting seg. Han følte seg truet når han snekkret, men var der helt alene. dette fortsatte noen dager til det ble veldig ille. Han følte alt ble værre og at noe trykket hodet hans nedover. Han ble kjempesint og ropte "la oss være ifred, det er vi som bor her nå og vi bestemmer!!". Samboeren min fortalte meg ikke noe, før jeg bemerket ett par dager senere om at det var blitt så stille der oppe. Heldigvis forsvant det som forstyrret oss, og vi fikk vite fra gamle naboer at der vi bodde hadde det vært en låve tidligere hvor det hadde skjedd forskjellige ting (de ville ikke fortelle hva).
Ønsker dere lykke til. Men gjør noe om dere føler dere truet. Dere trenger ikke å ha det slik.
Dere har ett nydelig hjem.
Hilsen Hege :)

Aina

20.02.2012 kl.00:27

Fy så skummelt! Det er ikke lett å vite om man skal tro på sånne ting. Men noe MÅ jo det være siden det ikke er bare dere som kommenterer det. Skjønner godt at du ikke vil ha en klarsynt inn i huset. Da blir det liksom så realistisk.

Nei, håper for deres skyld det bare er en logisk forklaring til alt:) jeg er så husredd selv at jeg vet ikke hvordan jeg skulle taklet noe sånt!

therese

20.02.2012 kl.01:27

Hei Camilla!

Det du forklarer er slettes ikke så unaturlig som du tror. Det finnes sjeler som ikke alle kan se eller høre. Jeg er en av de som ser de og som merker de veldig godt. Jobber som nattevakt, og her på jobben er det litt av ett sirkus skal jeg si deg:-P

Jeg vil bare si til deg at det er ikke farlig! Kanskje har du en nær slektning eller lignende som har gått bort. Kanskje det har vært beboelse på tomten før? De fleste sjelene som lager ett slikt oppstyr ønsker som regel å bli sett og hørt. Når dere hører alt dere gjør, be de kutte ut. Si det rett ut i luften at nå er det nok. Fortell at dere vet at de er der, men dere ønsker ikke noe bråk nå. Barn under 6 år har ikke utviklet det filteret som voksne har. De har lettere for å se og føle. Kanskje de har besøk av en som lurer på ossen det går med dem? Jeg kjenner en dame som virkelig er god med dette. Hun jobber hovedsakelig i østfold og har veldig gode evner. Veldig mange kontakter henne ved slike hendelser. Det er mer mellom himmel og jord. Vi har alle besøk iblandt. Men det er opptil hver enkelt om hvor åpne man ønsker å være. Mens jeg skriver dette har jeg besøk hvertfall. et står en mann bak ryggen min og lurer fælt på hva jeg gjør. Du kan jo kontakte meg på mail vis du ønsker nummeret til denne damen!

Husk Camilla, det er ikke farlig :-)

line

20.02.2012 kl.01:39

Jeg har en nær veninne som opplevde d samme for noen år siden! De bodde også i en helt ny leilighet uten noen historie,og alt var bra.. Så etter julaften for ca 2 år siden begynte de å høre lyder,og ting flyttet på seg og tven slo seg av og på osv.. Helt til en natt hun fikk besøk på rommet.. De var mange som sprang rundt sengen hennes, og hun følte at noen prøvde å dra hun opp av sengen, hun sa at hun har aldri vært så redd i helr sitt liv,og hun hadde angst lenge etterpå,det var da de bestemte seg for å få.hjelp,for det ble bare verrw og verre! De fikk et edium

line

20.02.2012 kl.01:54

eg skrev et innlegg og kom borti "send" knappen før eg var ferdig..så eg får starte på nytt:)

Eg har en nær veninne som opplevde det samme for noen år siden. Hun og typen hadde flyttet inn i ny leilighet, og alt gikk bra. Helt til etter en julaften for ca 2 år siden. Da begynte de å høre lyder, som fotskritt, og ting flyttet seg, tven slo seg av og på osv.. men veninna mi fikk nok etter en natt hun var alene, hun våknet av at noen løp rundt sengen hennes..fottrinn.og hun hørte stemmer..som om noen snakket med hverandre. og så føltes det som om noen prøvde å dra hun opp av senga med kraft. Hun ble så redd at hun stormet ut gråtende, og hun nektet å sove der mer. De bestemte seg for å få hjelp,og de ringte et medium. Hun kom frem til at det var 2 ånder som var kommet der. Og hun spurte dem om det hadde skjedd noe spesielt de siste mnd, rundt når det begynte å skje. Men di kom jo ikke på noe spes, helt til mediumet spurte om de hadde fått noen gaver eller kjøpt noe. Og da kom de frem til det. Hun hadde fått en antikk pyntegjenstand fra noen til jul, som de hadde kjøpt på en brukthandel. Mediumet sa at ofte hadde ting sjel,og at ånder kunne følge med sånne gjenstander. Dette hadde jo aldri veninna mi hørt noe om, og ikke eg heller.. men de fann vartfall ut at det var det som gjorde det, og mediumet hadde en renselse av leiligheten, og det virket. så de valgte å fortsette å bo der.. Sier ikke dette for å skremme deg, men vil bare at du skal vite at det er flere som opplever slikt, og at man trenger ikke bo i et gammelt hus med "sjel".. iblant kan det komme fra andre steder og ting. Har også hørt at ånder kan komme "på besøk" og kan være vandrendes..men hadde eg vært deg hadde eg oppsøkt et medium. det funka vartfall for veninna mi:) og har du sett på åndenes makt burde du ikke være i tvil om at det finnes mer mellom himmel og jord..men de er i 99% av tilfellene gode ånder. lykke til! :)

Jannicke- Jattes.com

20.02.2012 kl.02:41

Det ble RÅFINT!!!

Ett spm: Hva heter fargen dere har på ene langveggen i spisestuen deres? leker med tanken på og male ene veggen her , men usikker på farge.. laget ett innlegg om det inne hos meg igår, hadde vært superglad for svar - titt gjerne inn å se hva jeg tenker og gi meg tilbakemelding :)

Ha en fin ny uke,
Klem Jatte!!

Siri

20.02.2012 kl.12:19

Hei! Jeg så etter klokka på byvillapaprika.no, men kunne ikke finne den. Kan jeg spørre hvor den er fra? :-)

Solveig H

20.02.2012 kl.12:48

Den fargen har vi på to av veggene i stua. Jeg synes fargen er så fin og behagelig for øyet. Vi har fått masse skryt for den også =)

Hanne Elisabeth

20.02.2012 kl.13:45

Den fargen var kjempelekker! :)

Karianne

20.02.2012 kl.17:52

Hei! Gratulerer så mye med dagen! Et flott hjem du har! :)
Jeg lurer på hvor serviset ditt fra frokost-innlegget er fra? Det var nydelig! <3

Skriv en ny kommentar

hits