Tilbake!

Når katten er vekk danser musene på bordet, og det skikkelig også det. 

Denne helgen ble litt annerledes enn vi hadde planlagt pga jobb osv, siden nettet ikke var med meg igår ble det derfor ikke så mye blogging. Dette beklager jeg, jeg har faktisk litt "dårlig" samvittighet jeg altså. 

Regnet har pisket sidelangs husveggene her idag, snøen er så å si på vei bort! Noe som passer meg utmerket, da jeg til mandag har bursdag og ønsker å se det grønne gresset innen det. Jeg tror faktisk jeg skal ønske meg det også, grønt gress, vår og sol- en perfekt bursDAG. Så for å feire min helg har vi vært sammen med et herlig vennepar som virkelig snurret helgen inn for oss, de neste dagene nå har vi besøk av familien i nord og skal passe på å kose oss litt med de også! Ungene har ihvertfall hatt det helt topp sammen med dem og vi har fått vært sosiale. Vinterferien har startet og vi prøver å planlegge noen småturer som vi ønsker å få unna, uten at det tar for mye tid eller koster for mye penger.. 

Min venninne Amanda har også den nydeligste leiligheten jeg vet om, og siden jeg hadde med meg kameraet sniktok jeg noen bilder- dette håper jeg går bra Amanda=) 

Har dere sett så nydelig(?) 

Nå skal jeg jobbe videre, mye som skal ordnes før jeg kan ta kvelden, jeg tror jeg kommer til å sove som en dupp når hodet treffer puten dersom jeg rekker alt jeg skal, he he... 

Vi skrives mine vakre.! 

6 kommentarer

Janne

18.02.2012 kl.18:29

Utrolig fint !! God smak hun har :) hun er ikke sykepleier vel ? Ellers fins det vel i grunn mange amandaer i grunn :) Ha en nydelig helg :)

yvonne

18.02.2012 kl.18:30

hei så nydelig hjem hun venninnen din har=) umulig å ikke få inspirasjon av et slikt hjem=)

Ha en fin kveld=)

astudentway.com

18.02.2012 kl.18:51

Det så kjempe fint ut. Elsket stigen!

Tina

19.02.2012 kl.10:30

Fine ting fra RM :) lysene på bordet er fine,ser jo at du også har deml hvor er de fra, mulig å få tak i? Er ny leser på bloggen din, oppdaget den i avis reportasjen. Fin blogg, liker den !

Camilla

19.02.2012 kl.12:15

Lysene er fra villapaprika og fra vår svenske leverandør =) Kjempe hyggelig at du liker bloggen, det setter jeg pris på =)

Florentineblogg

23.02.2012 kl.22:48

[...] var på besøk hos meg forrige helg. Her kan dere se noen bilder hun tok når hun var på besøk.Trykk her.Alltid morro å se hjemmet sitt gjennom noen andres [...]

Skriv en ny kommentar

hits