Når mørket faller på..

GOD KVELD! 

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne, dagen har gått i et siden sist jeg var innom. Torsdag er langdag i butikken og det betyr at det er åpent til kl 19 , noe som vil si at fru Kvarsvik har hatt full timeplan og storkoset seg. 

Men gjett hva, jeg har nå fått bilder av nye varer vi er ventet inn som ingen andre har sett på messen ennå. Heldig som jeg er Har min leverandør ikke latt neon andre konkurrerende butikker i Fredrikstad fått se disse varene, noe som er helt topp for meg da det finnes nok av de som sikkert gjerne ville hatt klørne i de, he he. Nei, vi opplever mye rart i denne bransjen, folk er på en måte ute etter å ta deg igjen hele tiden, noe som er veldig vanlig i de fleste bransjer nå til dags. Likevel er jeg født slik at når jeg merker motgang og at noen prøver å dunke meg ut av banen blir jeg 10 x mer ivrig på å få til det jeg gjør med hodet høyt hevet. Det er i motgang man blir sterkere og det er jeg helt fast bestemt på at faktisk er sunt, så lenge man klarer å ikke ta seg vann over hodet .. 

Mange av dere lesere ønsker ofte at jeg skal skrive litt om det å drive med det jeg gjør, hvordan konkurransen er og hvordan man kan komme noen vei når det alt er så mange butikker å komme imellom. 

Jeg er litt slik at jeg tror at alt er mulig dersom det er relevant og ikke for høye krav , man må på en måte finne noe man kan håndtere , klare å komme med ideer til og virkelig brenner for. Jeg brenner virkelig for et jeg driver med og jeg er i motgang som medgang ganske så inneforstått med at ting må jobbes hardt med, kjempes for og passes på. Man kommer ingen vei dersom man forventer at ting skal falle i fanget på en og hele tiden finne unnskyldninger for at man forventer det. Jeg har lært at dersom jeg ønsker å få jobben gjort må jeg gjøre den selv, og det å ha meg selv som sjef er å be om å få den strengeste sjefen jeg noen gang kunne fått. Jeg vet at dersom jeg ikke gjør det jeg skal blir det ikke gjort og jeg lurer ingen andre enn meg selv dersom jeg ikke gjør det jeg har av oppgaver.  Jeg har lært meg at de som prøver å skremme meg vekk er de som ikke ønsker min konkurranse og gjerne vil ha meg ut av banen. Dette var vist mye mer vanlig enn jeg hadde trodd, så man vet man skal høre mye rart før ørene faller av. 

Jeg vet at mange har samme drømmen som meg, nettopp det å starte en engen butikk å få levd ut drømmene sine igjennom den. Jeg vil derfor anbefale alle å gjennomføre drømmen sin nøye gjennomtenkt. Ha priser på alt, skaff leverandører med varer du selv kan stå innenfor og som du selv liker å pass da også på at du kanskje kan skaffe deg agenturer på det du skal tilby dine kunder. Vit hva du driver med og ikke stol på andre enn deg selv. Vær hard, ærlig og oppriktig, smil bredt og vær imøtekommende. 

Jeg har valgt å kjøre min egen stil i butikken min og de fleste kundene som har kommet innom butikken etter å ha sett bilder av mitt hjem sier de kjenner igjen stilen , noe som alltid er like morsomt. Slike tilbake meldinger forteller meg at det jeg gjør er litt egent og veldig meg, da det for meg har vært veldig viktig at villapaprika får sin "egen" stil som gjenkjenner personen bak det og som ikke er en butikk som "alle" andre. Øvelse gjør mester og for hver dag som gårr utvikles Villapaprika i grad med meg, det er det som gjør dette ekstra morsomt

Jeg elsker å blande det pene med det røffe uten å verken få det for pent eller for røft. Litt som ála Camilla stil.. Hi hi.. 

Imorgen blir det prinsesse rom inspirasjon, hva sier dere til det ? 

11 kommentarer

Kristina

16.02.2012 kl.22:30

Sååå spennende med nye varer! Gleder meg til å se!:-) En ting: bestilte varer i nettbutikken og betalte på mandag, men ingenting skjer! Har også sendt to mailer, men ingen svar!:( Venter i spenning!:)
Ha en fin kveld!:-)

Karoline

16.02.2012 kl.22:41

Hvor kommer speilet over sjenken fra? :)

Camilla

16.02.2012 kl.23:02

Deler av leveransen er sendt, se mail =)

Luna

16.02.2012 kl.23:13

Heldiggris som har egen butikk, det virker veldig gøy, men også utfordrende! Noen ganger må man bare satse her i livet og følge drømmen fullt ut. Jeg blir imponert over folk som får det til ;) Liker stilen din veldig godt forresten!

Camilla

16.02.2012 kl.23:14

Jeg må bare informere deg som andre.Jeg pakker ikke alle varene selv og tar dessverre ikke imot mange bestillinger, da jeg har for mye gjøre innenfor annet i bedriften, derfor har jeg andre på dette feltet. Vi får inn flere 100 mail i uken, så noen mailer kan noen ganger falle ut, uten at vi vet grunnen for dette. Du må bare ringe oss istedenfor dersom du har spørsmål. Bloggen og Butikken er to ulike ting, så dersom du ønsker svar, sporings nr osv er det bare å sende en tekst melding til oss eller ringe oss på et av våre nr dersom du ikke skulle fått svar på mail .Vi ønsker nemlig at alle kunder skal være fornøyde, men pågangen på nettbutikken kan noen ganger "eksplodere" og da kan det skje feil. Hvis du ringer eler kontakter oss i arbeidstiden 08-17 ( hver dag) har vi data og informasjon foran oss og vi kan da sjekke hvor dine vare er i løypen. Jeg får inn 30-50 bestillinger hver dag, noe som vil si at navn og hvilken varer som tilhører hvem er veldig vanskelig for mg å vite, jeg sjekket din leveranse når jeg så du etterspurte den og vet jeg har sendt deg en mail, håper du har fått lest den og funne tut av det =)

Og husk ,dersom det skulle være noe er det bare å ringe, så skal jeg gjøre mitt for å hjelpe deg som andre =)

Ha en nydelig kveld =)

yvonne

17.02.2012 kl.08:12

Jeg er helt imponert over deg jeg. det må jeg bare få sagt=) beundrer deg mye for å tørre å satse også misunner jeg deg en smule for å være så modig=) men jeg unner deg det også =) for er det noen som fortjener å få drømmen i oppfølgelse så er det de som satser og jobber hardt=)

spennende med litt prinsesse rom=) gleder meg ;-)

DIVAMAMMA.COM

17.02.2012 kl.08:45

Du imponerer hele tiden, Camilla :-)

Malin

19.02.2012 kl.12:55

Hej.
Tack för en bra blogg. Jag undrar var du fått tag i de stora ljusstakarna som du har på den första bilden. De som korsar varandra.
Ha en fin dag!

nathalie

26.02.2012 kl.12:39

hei!! jeg har vært så heldig og arvet en helt nydelig sjenk, som jeg har tenkt til å pusse opp. Har forstått at du har gjort dette før, hvordan skal det gjøres for best resultat? den er svart og vil ha den hvit og veldig blank! håper du kan hjelpe meg med litt gode råd! :) ellers må jeg bare si at det er så gøy og følge bloggen din, du er virkelig flink!!! så blir det nok litt shopping i butikken din snart når sjenken er ferdig!! ;)

Camilla

26.02.2012 kl.23:37

Jeg pusset min ned og vasket den godt, deretter malte jeg den med hvit bengalakk =) Da blir den kjempe blank og fin! =)

nathalie

04.03.2012 kl.20:58

tusen takk for svar! ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

hits