Karneval og rampestreker!

Kl 0530 stod en liten gutt med Navn Olíver klar med spiderman drakten sin og var klar for å dra på karneval i barnehagen.. For å gjøre en LANG historie kort har vi en sønn som er " gal" etter denne tegneserie figuren og hans far som da igjen er litt for opptatt av gutteting og det å gi sin sønn " det han selv ikke fikk " ( da han var for gammel da disse lekene ble et faktum) .. Håkon og Olíver bestilte derfor en spiderman drakt fra det store utland og fikk 1 uke sener denne sendt hjem med en drakt med det lille ekstra som hansker, sokker,sokkesko, forskjellige putemuskler, maske med hals osv... Det å skulle få vise frem denne drakten i barnehagen idag var derfor VELDIG stas, da han nesten ikke har fått vist den frem til nok personer ennå. 

Når Olíver da gikk ut døren idag hadde han skiftet navn til Peter Parker.. Snakk om gutt som elsker rollelek osv. Jeg tror han hadde store planer om å redde verden fra "slemminger" og passe på alle barna i barnehagen, det skal derfor bli ekstra spennende å høre hvor godt han har passet på dem etterpå. Det er umulig å ikke få seg en god latter av den lille gutten min altså, han gjør så mye rart. he he. 

Mathilde var prinsesse og prinsesse antrekket lagde hun selv.. Søte var de når de spente og glade stod klare for karnevalet ..

Hello Kitty vesken skulle også med, snakk om lita "jåle! .. 

Nå skal jeg kaste meg rundt i butikken, alltid litt å pusle med her, noe som er like morsomt hver gang! 

Ha en nydelig dag da,dere! Vi skrives etterpå! 

 

Ps; Jeg har ei venninne som mistet sin fetter på sjøen for ett år siden, hun er nå med i en konkurranse hvor hun kan vinne en drøm, en drøm som er å hjelpe sin tante å skaffe en gravstein til sønnens grav. Dere kan hjelpe henne ved å trykke dere inn på henne HER og deretter stemme på henne. 

7 kommentarer

yvonne

16.02.2012 kl.14:46

Hei så skjønne små! det er så koselig med karnevall! er litt redd vi har gått glipp av det i år (influensa) hehe Ha en fin dag!

Kristin

16.02.2012 kl.14:49

Hei:) så fine barn dere har, så stilig drakt Oliver har fått:) og Mathilde er en fin lita prinsesse:)) jeg lurte på om du kunne prøvd og ta outfit bilder av deg hver dag, eller når d passer, da jeg synes du har en utrolig fin stil og du er en stor inspirasjon:)) ønsker deg en fin dag! Klem:)

Ingrid

16.02.2012 kl.15:23

Så nydelige to små du har:-)

Jeg lurte på hvor lang leveringstid det er på varer man bestiller? La i en ordre i helgen, og jeg gleder meg:-) Når venter du inn de Rotting dekkebrikkene i firkantet fra THG? Evt mål på de?

Ønsker deg en fin dag videre!

Camilla

16.02.2012 kl.15:52

Alle varer som ble gjort helgen som var ble sendt mandag og onsdag, alt etter hva vi hadde på lageret. Rottingbrikkene er ventet inn i slutten av februar begynnelsen av mars og da blir utsendingene gjort fortløpende.

Målene på brikkene har jeg ikke ennå, men det kan jeg gjerne finne ut =)

Camilla

16.02.2012 kl.15:54

Er et lass med varer går også i morgen (bestillinger gjort mandag-onsdag.)kl 09 00

Ida Tønnessen ?

16.02.2012 kl.16:35

Ser for meg at de tripper rundt der, super spente! :-D

Mia

16.02.2012 kl.17:04

søte. Ger!!har du skiftet benkeplaten på kjøkkenet Og fått nye gulvlister?lekkert,som alltid!!

Skriv en ny kommentar

hits