Det blir ferdig.

God Onsdag alle vakringer! Har dere hatt en fin start på dagen? 

Her har det gått i et siden jeg stod opp, forkjølelsen har tatt tak i kroppen for fult og nesen er potte tett.. UFF.. Uansett det som ikke tar livet av deg gjør deg sterkere og etter alle sykdommene kroppen min har hatt siden September burde den snart ha vært igjennom alt. Jeg ser at jeg rekker å vise dere bilder av Rommet til Olíver idag, kanskje lille Mathilde også, det ble ihvertfall MYE finere enn jeg hadde håpet på. 

Fargene går i Maritime blåtoner, beige kontraster og lyseblått, rett og slett kjempe fint! Flotte store puter, masse deilige tepper, nydelige Gardiner osv! Jeg er strålende fornøyd altså. 

Idag lå det en liten pakke å ventet på meg i posten også, gjett om jeg ble glad da, dere! Det var nemlig en pakke en av dere vakre blogglesere har sendt meg! Det er så koselig, for dere sender meg virkelig mange flotte brev, e-post, små gaver osv, jeg blir rørt hver gang, det slår aldri feil!

Er ikke disse dør plakatene nydelige(?)

Tusen hjertelig takk Tina, de var helt nydelige! Disse skal opp på dørene til ungene idag når småtrolla kommer hjem, de kommer til å bli kjempe glade!

Dere andre kan sikkert titte på dør plakater og mye mer på deres hjemmeside Epla.no ( dette er ikke en annonse link)  

Nå skal jeg få unna litt arbeid, vi skrives etterpå, da blir det mer "BARNEROM" 

Ha en nydelig dag så lenge 

6 kommentarer

yvonne

15.02.2012 kl.14:11

Hei så kjekt med gaver da=) da vet du at leserne setter pris på at nettopp du skriver om det du skriver=) Ha en fin onsdag videre=)

Camilla

15.02.2012 kl.14:20

ja, kjempe morsomt =)

ha en fantastisk dag du også =)

thea andreassen

15.02.2012 kl.14:40

Så koselig med gaver i posten, da! :) Er syk selv... :(

Lena

15.02.2012 kl.22:45

Så utrolig fint rom! Kan du vise resten av rommet også? Vi skal flytte i nytt hus snart og jeg får (snart) to gutter og det er kjempefint med inspirasjon :) Er det virkelig en 120 cm seng? Synes den ser mer ut som en 90 cm seng, men mulig bilde lyver, men hvor stor er pulten da?

Lena

15.02.2012 kl.22:47

Ser nå at jeg klarte å kommentere på feil post, men men...

Camilla

15.02.2012 kl.22:52

er nok bare bildet som "lyver" sengen er 120cm, det hadde jeg ikke hatt noe interesse av å finne på altså. Euro paller er også somregel 120 cm lange og de passer perfekt til slike senger da vi har bygget 2 stk oppå hverandre. =) Skal prøve å få tatt noen flere bilder av rommet senere =)

ha en nydelig dag=)

Skriv en ny kommentar

hits