Shabby -Maskulin chic..

Husker dere jeg elsket å pusse opp gamle møbler?  At jeg skulle ha alt hvitt og ting bare skulle være nydelig. 

Siden så mange har etterlyst nettopp denne stilen har jeg valgt å vise hjemmet vårt fra den siden. Jeg blir nesten litt "dratt tilbake" i tid når jeg ser disse bildene, har vi hatt det slik? Det er veldig rart å se for det er snart 3 år siden. 

Den tiden Mathilde var "baby" , Oliver var en liten gutt og Håkon og jeg skapte ute plass og hage rundt huset vårt for første gang. Alle disse årene har gått så utrolig fort, jeg klarer nesten ikke tro det selv, hvor har den liksom blitt av ? Jeg husker jo dagen som om den skulle vært igår.

 Jeg faller av en eller annen rar grunn alltid tilbake på det lyse , det skyldes helt sikkert den enkle grunn - jeg synes det er mer delikat.  Jeg fikk liksom i denne perioden aldri nok av lysekroner og vakre blomster, det er vel kanskje det eneste som er som før hos meg nå også? 

Kjøkkenet hadde før eget kjøkkenbord, men løsningen min idag har jeg aldri angret et sekund på.. Jeg var likevel denne gangen også veldig fornøyd, jeg har alltid elsket kjøkkenet mitt .

 

Soverommet var denne gangen lysebrunt, veggene brune og gulvet hadde vegg-til-vegg teppet og selvfølgelig-lysekrone i taket.

Viste dere at dette bildet var et av de første bildene jeg la ut av interiørbilder av hjemmet vårt når jeg startet å blogge om interiør ? Jeg tror jeg la ut dette bildet 10 ganger på den første interiør bloggen min og 3 hus pusset jeg opp med hvor eieren ville ha liknende rom som dette. 

Det er rart å gå tilbake i tid, spesielt når det begynne rå bli noen år.... Alt virket liksom så annerledes den gangen og planene mine for dette hjemmet var å aldri skulle flytte her ifra, vi har faktisk bodd her i over 4 år nå og for snart 5 år siden begynte vi å bygge.. Jeg husker den første veggen kom opp som om det skulle vært igår og jeg husker Håkon og jeg hver kveld kjørte opp på tomten å så hva som hadde skjedd. Dette er vårt første "hjem" sammen som vi har laget sammen og som vi har følt oss hjemme i fra første gang vi gikk inn døren og satt på plass de første tingene våre.. 

Har dere kanskje lyst til å se bilder fra 2007/2008 også...

12 kommentarer

Marit

13.02.2012 kl.18:34

Jeg absolutt elsker det vitrineskapet. Tror du det er å få kjøpt ennå? Da ville jeg vært verdens lykkeligste!

yvonne

13.02.2012 kl.18:35

Så utrolig hjemmekoselig med samtidig veldig pent. Jeg synes den kjøkkenløsningen dere har nå er en veldig snart løsning så jeg forstår at du valgte å gjøre det=) fint er det også=).
Ha en fin kveld.
Yvonne.

Solfrid

13.02.2012 kl.18:35

Så utrolig flotte bilder. Kjempegøy å se stilene du har vært igjennom. Jeg hadde "glemt" denne stilen her. Men husker det nå som jeg ser bildene, utrolig flott.

Jeg vil gjerne se flere bilder=)

DIVAMAMMA.COM

13.02.2012 kl.18:40

Kjempe fint! JEg ser absolutt elementer du har beholdt hele veien :-)

melissa mor

13.02.2012 kl.18:46

Åå, så gøy å titte tilbake på! :) Vil gjerne se fra 2007-2008 også, ja! :)

Anita

13.02.2012 kl.18:57

Hei!! Elsker stilen din!! :) Både før og nå...
Husker du hvilket merke lysestakene du har i stuen og på kjøkkenet er?? De store på bilde nr 1 og 2, 4 og 5... Evt hvor du kjøpte de? Ha en riktig fin kveld :)

Elene

13.02.2012 kl.20:13

Kjempe fine bilder. Kjøkkenet deres er virkelig flott. Vitrineskapet var nydelig. Har du malt det selv? Ha en flott kveld. Klem

anette-guttemamma

13.02.2012 kl.20:13

Hei,Camilla!
Leste om deg i VG på fredag og er SÅ glad for å ha funnet bloggen din! Dere har et NYDELIG hjem!!
Klem fra Anette?

Renate

13.02.2012 kl.21:08

Camilla!! Gud jeg bare elsker den stilen du hadde på den tiden.. Det er min stil og nå ble jeg 100 % sikker på at det virkelig er min stil.. lekkert og glamorøst! :)

Når vi er ferdig å bygge huset bestiller jeg deg til bergen for å innrede boligen vår ;)

Vil veldig gjerne se stilen din fra 2007/8.

Ha en flott kveld. klemmer fra bergen!

carina

13.02.2012 kl.22:16

Kjempe fint, men liker best den stilen du har nå, men det er gjerne fordi jeg har falt vedlig for den samme stilen:) vil gjerne se bilder fra 07/08. Kjekt med inspirasjon!

Sofie

14.02.2012 kl.00:22

Huset deres var helt nydelig på denne tiden. Personlig liker jeg ikke det industrielle du har blandet inn nå, men det er bare min mening.

Camilla

14.02.2012 kl.00:28

Så koselig å høre at du synes det var fint =) Nei vi er heldigvis forskjellige, men personlig er den stilen vi har nå mer oss en dag idag=) Men godt vi kan like ulike ting og finne inspirasjon i det man liker =)

Skriv en ny kommentar

hits