Hjemmet i sin "glam" tid.

Vi har over 15 000 bilder liggende på denne imacén og sikkert 4 ulike stiler fra hjemmet vårt. Det å scrolle seg nedover fra start er en interiørverden i seg selv.. Jeg kan nesten ikke huske alle stilene jeg har vært innom, men at det er mange er ingen tvil. 

De fleste av dere ønsket å se bilder fra hjemmet i sin "glam" tid, den tiden alt som glitret var det store og pelsputer, pelstepper, dill&dall var noe jeg ikke fikk nok av. Det at stilen vår har endret seg siden 2010 er ingen tvil, jeg har nok jobbet meg igjennom hver og en stil for å finne det som er-MEG.. De gangene jeg har trodd jeg har funnet min stil har jeg etter 1,2 eller 3 uker funnet ut at det ikke er helt meg likevel og begynt å prøve å blandet inn annet.. Jeg har vært en smule "ekstrem" for jeg har virkelig prøvd ut de fleste stilarter og det var først på høsten jeg følte at jeg landet på den -romantiske-cottage -maskuline-rustikk stilen.  Denne stilen er spennende og en stil jeg har "landet" på. Jeg har ikke helt klart å slå meg til ro med spisestuen, da den enten blir for "knøttete" eller for " pent for meg, derfor valgte jeg å bare gi bånn gass og kjøpe det jeg faktisk ønsket og deretter plassere det litt enklere til andre sammenhenger. Jeg vet jeg helt sikkert kommer til å fortsette å utvikle stilen min, da interiør ikke er noe jeg kommer til å bli ferdig med.. Noen synes jeg er gal, surrete og veldig vinglete , noe jeg faktisk er også. Jeg velger heller å se på det som noe man forbedrer seg innen og lever i tiden med, klær,hår og annet forandrer seg fra år til år det også . Slik er det litt med interiør for meg, jeg "binder" meg liksom ikke helt til noe og blir ikke lei uansett om jeg burde eller ikke. Det er godt vi er forskjellige, det ville nemlig vært veldig kjedelig om alle var like og hadde det samme og det er jo nettopp pga disse interiør innleggende de fleste av dere følger meg. 

Velkommen tilbake hjem til oss i 2010 ! 

Hvor gangen var mørk og alt skulle være tøft... 

Når spisestuen var praktisk i fargene og arbeidsplassen STOR! 

Og tvstuen var fylt opp i hvite plespledd, fluffy gulvtepper og glitrende paljetter!  

Selv små endringer har en STOR betydning for hvert et rom, husker dere vi hadde denne berømte Shabby chic stilen ? 

Bildene har  jeg er det kanskje noen som vil se dem ? 

12 kommentarer

maren

12.02.2012 kl.20:56

så gøy og se gammle bilder.Husker du hadde denne stilen=)
Og vil gjerne se når du hadde andre stiler også=)

Og kan du røpe åssen spisestue du har kjøpt eller?=))=)=)
Sååååå spent!!!! Forstod det slik at du hadde kjøpt ny?=)

ha en super kveld
klem

Renate

12.02.2012 kl.21:16

Jeg elsker glam-stilen.. du hadde det virkelig vakkert i hjemmet ditt før også.. har du kanskje flere bilder fra da du hadde den hvite sofaen, da stilen din var mer hvit? :)

Klemmer

Cecilie

12.02.2012 kl.21:34

Hei hei :-)

Er jo alltid nydelig hjemme hos deg! Men jeg ser på bildene at du hadde en mørk spisestuesofa da og mørke stoler. Var de i lik farge? Evt hvor er de ifra? Nå har du en lys/hvit spisestuesofa, har du kjøpt ny eller bare bestilt nytt trekk til sofaen? Vurdere en slik sofa, men ønsker å kunne bytte litt på trekkene hvis det er mulig.

Ha forsatt en nydelig morsdag :-)
XXX

monica

12.02.2012 kl.21:49

Hei.
Jeg leser bloggen flere ganger om dagen, og håper hver gang det kommer ett bilde sånn at jeg kan se hvor den lampen du har over salongbordet henger, men det er helt umulig og finne ut. Jeg har spurt flere ganger også, kanskje du har mulighet til å svare nå?

Drit bra blogg du har!

Camilla

12.02.2012 kl.22:09

He he, den henger midt i taket, hvorfor lurer du slik på dette ?

Kari

12.02.2012 kl.22:45

Var jo veldig fint med den mørke glam-stilen..
Den likte jeg. :-D

Håper su legger ut bilder fra de andre stilene du/dere har hadt. :)

-og gratulerer med dagen!

Solfrid

12.02.2012 kl.23:49

Likte stilen din da, og liker den du har nå=) Men vil gjerne se bilder av de andre stilene du har hatt også.

Håper du har hatt en flott morsdag=)

DIVAMAMMA.COM

13.02.2012 kl.07:55

Ingen tvil om at du har et øye for interiør ihvertfall :-) Uansett stil..

yvonne

13.02.2012 kl.10:03

Utrolig flott du har det=) jeg synes det er gøy å forandre litt av og til=) Håper du hadde en fin morsdag=) ha en fin mandag=)

astudentway.com

13.02.2012 kl.10:42

Kjempe fin look dette også! Du har virkelig teft for interiør!

Elene

13.02.2012 kl.17:45

Dette også var kjempe fint Camillia. Elsker stilen din, både før og nå. Bloggen din er så utrolig bra og inspirerende. Er innom mange dager for dagen for å se etter nye innlegg... :) Håper du har hatt en fin dag. Klem.

Elisabeth

02.03.2012 kl.20:57

Hei Camilla.
Lurte på hvor du hadde kjøpt de svarte rammene du har på veggen med den fine tapeten jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits