God morsdag til alle -mammaer!

God morgen alle morgenfugler! Har dere stått opp og fått frokost på sengen ? Det fikk ikke jeg ( gjett om min mann har hørt det for å si det slik, ha ha) Håkon spurte meg nemlig hva jeg ville ha til frokost - lapper og rundstykker svarte jeg .. ( det er jo lov å overdrive litt på morsdagen, er det ikke?) Tror dere ikke han Svarte - Ja, lager du det da eller, så kan jeg gjøre-detogdet- ... Det ble bare til at jeg tittet en smule dumt på han og dro morsdagsreplikken..;- unnskyld meg herr Kvarsvik, idag er det morsdag altså.. 

Stakkar mannen min, jeg har aldri sett han få slik fart på seg noen gang og gjett hva(?) Jeg får lapper og rundstykker til frokost!! Ikke nok med det, Håkon har leid en skikkelig jentefilm til meg som skal sees til maten ... Åååå, snakk om kosemorgen altså. 

Jeg må le litt også, enten hadde Håkon glemt Morsdagen eller så hadde han det bare veldig morsomt med meg siden vi har barne fri. Jeg har "mobbet" han i snart en halvtime nå og tenkte å fortsette med det også, det er nemlig ikke noe som er morsommere og søtere enn å se en smule "flau" Håkon ..

Uansett... Solen skinner fra skyfri himmel og humøret mitt er på topp! Denne dagen kommer til å bli fantastisk, det er jeg sikker på! 

Nå skal frokosten nytes og deretter går turen ned på jobben for litt pakking før vi bærer av sted til Halden for en deilig middag hos Svigermor og svigerfar! Jeg håper du fikk frokost på sengen av ungene Svigermor! ha ha.... 

Ha en fantastisk dag alle sammen! Og GOD MORSDAG TIL ALLE MAMMAER!

 

PS; Pga deres utrolige shoppingsglede ønsker vi å vise vår takknemlighet ved å fortsette med 10 % i nettbutikken idag også. Benytt samme rabattkode ( Morsdag) i kassen når dere handler. For dere som bor i nærområdet kan også varene hentes i butikk for å spare porto =) 

Pga teknisk feil vil det så -ikke på lager på noen av varene, dette er altså feil. Så shop til you drop... 

Vi skrives etterpå!! Da kommer det nemlig et stort interiør innlegg om huset før! 

Frem til det!! Ny dagen! 

2 kommentarer

astudentway.com

12.02.2012 kl.14:30

Utrolig nydelig bordpynt. Elsker lysene!!

Jeanette

12.02.2012 kl.19:32

Herlig start på morsdagen :)
Jeg har gjort som vanlig, stått opp tidlig og kosa meg sammen med den som har gitt meg muligheten til å kalle meg mor, min datter <3 pappaen jobbet og vi har hatt jentesøndag :)

Skriv en ny kommentar

hits